Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 496 313
  • 5 140

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Atro otti nyt tulokaspakkien maaliennätyksen yksin nimiinsä. 12 maalia nyt kasassa. Kärkinelikossa on toinenkin sportilainen, kun ekalla liigakaudella Tom Pietilä teki kymmenen maalia.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tärkeä taisteluvoitto ja muualta vielä sopivat tulokset tähän iltaan. Huomenna edessä mielenkiintoinen matsi, kun Ässät ja TPS kohtaavat Porissa. Kumman voittoa tuossa toivoisi? Mitään selvää vastausta tähän ei ole, mutta jos vähän spekuloidaan eteenpäin, niin Ässien suoralla voitolla tilanne olisi ensi viikkoon lähdettäessä tämä:

9. Ässät, 54 ottelua, 77 pistettä, 18 suoraa voittoa
10. TPS, 55 ottelua, 76 pistettä, 15 suoraa voittoa
11. KooKoo, 55 ottelua, 75 pistettä, 16 suoraa voittoa
12. Sport, 55 ottelua, 73 pistettä, 18 suoraa voittoa

TPS ja KooKoo olisivat siis yhden kolmen pisteen voiton päässä samalla ottelumäärällä. Tasapisteissähän järjestys määräytyy suorien voittojen perusteella, joissa meillä selvä etu molempiin nähden. Otteluohjelma meillä etukäteen helpoin. Tästähän tulee vielä kova kapina kävi huomenna sitten mitä tahansa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Parempi varmaan, että päästään kolmanteen erään maalin tappioasemassa. Toivottavasti KalPa vähän vetäytyisi puolustamaan johtoa ja antaisi hallintaa Sportille.
Tämähän meni täysin suunnitelman mukaan. Lisäksi vielä harvinainen lisäpiste mukaan eli 6/9 viikko. Erittäin hyvä tulos ja pysytään hyvin mukana kisassa.

HPK ja JYP ovat olleet pahoja vastuksia, mutta nyt on se viimeinen hetki oppia voittamaan myös niitä sarjassa alapuolella olevia joukkueita. Saadaan viikko aikaa levätä ja parsia pienet vaivat kuntoon. Enää ei myöskään ole pelejä peräkkäisinä päivinä eli pitäisi näkyä tuoreita jalkoja joka pelissä.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Vähän katselin tulevien kierrosten matseja, niin tässä on ihan ok mahdollisuudet siihen että pelit menee mukavasti ristiin meidän kannalta.

Huomenna Ässät-TPS, toiselle kilpailijalle tulee tappio pakosti ja toiselle voitto.

Tiistaina Ässillä sitten vielä paha peli kun vastassa Ilves!

Keskiviikkona KooKolla vastassa Tappara ja TPS:llä Kalpa, ei mitään helppoja pelejä. Toki Kalpa ihan voitettavissa TPS:n toimesta, mutta Tapparan pitäisi hoitaa KooKoo.

Perjantaina Sportilla kotonaan vastassa HPK, eli voitto mahdollinen ja pakollinen jos halutaan pysyä mukana kilpailussa.

Lauantaina TPS:llä paha matsi Tapparaa vastaan ja KooKoo pelaa Ässiä vastaan, niin toiselle tulossa tappio.

Parhaillaan siis jos itse voitettaisiin tuo viikon ainoa oma peli ja sitten nämä pääkilpailijat häviäisi nuo matsit pahoja vastustajia vastaan ja keskenäisissä sitten väkisinkin tulee pistemenetyksiä, niin voitaisiin olla ensiviikon jälkeen aika hyvissä iskuasemissa. Kyllä tässä ihan vielä mahdollisuudet on, kun pitäisi siis TPS, Ässät, KooKoo joukosta vaan kaksi ohittaa ja päästään ainakin Ässiä vastaan vielä pelaamaan.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Tepsi vetäisi voitolla viiden pisteen eron Ässiin ja kuuden Sporttiin ja paras tilanne tällä hetkellä säälejä ajatellen. Padalla ainoa etu yksi peli vähemmän pelattuna kuin muulla nelikolla mutta pelin taso ei tällä hetkellä ole mairittelevaa ja se rästipelikin näyttää olevan tiistaina Ilvestä vastaan vieraissa joten onko etu sittenkään. Kovat panokset viidellä viimeisellä kierroksella.
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Tepsi vetäisi voitolla viiden pisteen eron Ässiin ja kuuden Sporttiin ja paras tilanne tällä hetkellä säälejä ajatellen. Padalla ainoa etu yksi peli vähemmän pelattuna kuin muulla nelikolla mutta pelin taso ei tällä hetkellä ole mairittelevaa ja se rästipelikin näyttää olevan tiistaina Ilvestä vastaan vieraissa joten onko etu sittenkään. Kovat panokset viidellä viimeisellä kierroksella.
Onneksi Sport ei heittänyt pyyhettä kehään, riittää melko varmasti kun kotipeleistä ottaa suorat voitot, mökki täyteen ja täys kapina päälle.
 

Masa19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ajan Vaasan Sport
TPS voitti Ässät, joten ovat 79 pisteessä nyt 6 pisteen erolla Sporttiin.

7. Lukko - 83P (53 peliä)
8. KalPa - 81P (53 peliä)
9. TPS - 79P (55 peliä)
10. KooKoo - 75P (55 peliä)
11. Ässät - 54P (54 peliä)
12. Sport - 73P (55 peliä)
13. Jyp - 67P (54 peliä)

- Jyppi on aikalailla ulkona ellei ihmeitä tapahdu.
- Ässien taso on tällä hetkellä huono ja tiistaina 4 peli kuuteen päivään ja vastassa Ilves.
- KooKoolla vaikein otteluohjelma: Tappara, Ässät, Kalpa, Kärpät & Pelicans.
- Sportilla ja Ässillä varmankin "helpoimmat" otteluohjelmat.
- Ottelutahti suosii Sporttia, koska peräkkäisinä päivinä ei ole pelejä meillä enää.
- TPS:llä hankala otteluohjelma, mutta piste-ero alkaa olla liian iso, että putoaisivat.
- Meillä on eniten 3 pisteen voittoja tällä hetkellä kuin kilpakumppaneilla.

Tämän viikon jälkeen ollaan mukana taistelussa hyvin vahvasti. Näkisin, että Sportilla on jopa paras otteluohjelma, mutta nyt pitää alkaa suorittaa ja opetella voittamaan nämä "helpot" pelit: HPK & Jyp, jotka ovat sarjataulukossa hännillä.
 

Liitteet

  • 1708876532849.png
    1708876532849.png
    63,6 KB · kertaa luettu: 57

Masa19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ajan Vaasan Sport
Loppukauden otteluohjelma

TPS - Nykyinen sijoitus: 9. Pistemäärä: 79. Pelejä jäljellä 5.
28.2 KalPa - TPS. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä
2.3 TPS - Tappara. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä
8.3 IFK - TPS. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä
9.3 Lukko - TPS. TPS kohtaa IFK:n vieraissa edeltävänä iltana. Lukolla lepoetu: pelaavat torstaina ottelun Sporttia vastaan.
12.3 TPS - Ilves. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä

KooKoo - Nykyinen sijoitus: 10. Pistemäärä 75. Pelejä jäljellä: 5.
28.2 KooKoo - Tappara. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä.
2.3 KooKoo - Ässätä. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä.
6.3 KalPa - KooKoo. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä.
7.3 Kärpät - KooKoo. KooKoo pelaa edeltävänä päivänä, Kärpät eivät. Kärpillä lepoetu.
9.3 KooKoo - Pelicans. Pelicans pelaa Jyppiä vastaan kotona edellisenä päivänä, kun taas KooKoolla lepoetu.

Ässät - Nykyinen sijoitus: 11. Pistemäärä: 74. Pelejä jäljellä: 6.

27.2 Ilves - Ässät. Äsät pelaavat neljännen ottelun kuuteen päivään. Ilveksellä selvä lepoetu.
2.3 KooKoo - Ässät. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä.
5.3 SaiPa - Ässät. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä.
6.3 Jukurit - Ässät. Ässät pelaavat edeltävänä päivänä SaiPaa vastaan ja Jukureilla ei ole edeltävänä päivänä ottelua. Jukureilla lepoetu.
9.3 Ässät - JYP. JYP pelaa edeltävänä päivänä Sporttia vastaan ottelun, kun taas Ässillä ei ottelua. Ässillä lepoetu.
12.3 Sport - Ässät. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltänä päivänä.

Sport - Nykyinen sijoitus: 12. Pistemäärä: 73. Pelejä jäljellä: 5.
1.3 Sport - HPK. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä.
5.3 JYP - Sport. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä.
7.3 Lukko - Sport. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä.
9.3 Sport - IFK. IFK pelaa edeltävänä päivänä helsingissä ottelun TPS:ää vastaan ja Sport ei pelaa edeltävänä päivänä. Lepoetu Sportilla.
12.3 Sport - Ässät. Kumpikaan joukkue ei pelaa edeltävänä päivänä.

Kuten eilen näimme, lepoetu ei takaa voittoa. Sportilla kuitenkaan ei ole yhtäkään peräkkäistä ottelua jäljellä, tosin kuin Ässillä, TPS:llä ja Kookoolla.
 
Viimeksi muokattu:

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Kuten eilen näimme, lepoetu ei takaa voittoa. Sportilla kuitenkaan ei ole yhtäkään peräkkäistä ottelua jäljellä, tosin kuin Ässillä, TPS:llä ja Jukureilla.
Eilinen oli tosiaan outo veto Sportilta kun kolmannessa vedettiin kovemmalla jalalla kuin todella liikkeeseen panostava Kalpa ja meno pysyi samana jatkoillakin. Toisessa erässähän näissä peräkkäisissä peleissä Sportin jalka on yleensä alkanut painamaan ja eilenkin vähän välillä näytti siltä mutta pysyttiin kuitenkin pelissä ja toisella tauolla on varmaan vedetty Red Bullia joka antoi siivet loppupeliin kahden pisteen arvoisesti :).
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt sitten punnitaan onko RD;n kokemuksesta hyötyä ja sitä pelisilmää, jotta pystyisi hyödyntämään tulevat runkosarjan Sportin loput pelit, jotta säälipaikka Sportille irtoaisi. Nyt vain on se todellinen RD;N viimeinen sauma osoittaa olevansa todellinen jääkiekon osaava ammattivalmentaja. Nyt on lisäksi käytettävissä lähes paras kokoonpano lukuunottamatta Hjallmarsonia.
 

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport

Nyt kun taistellaan kynsin ja hampain säälipaikasta niin voidaan palauttaa tämä mieliin.
Pelaajiston taso kyllä riittäisi...
 

P Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimen liigan karsinnat, Marcin Kolusz
Pelaajiston taso kyllä riittäisi...
Tätä olet toistellut, ilmeisesti yleensä silloin, kun ei pääse tuloksista valittamaan. Kysyn jatkokysymyksiä: Ketkä ovat nämä tasokkaat pelaajat ykkösketjun ulkopuolella? Kuka pääsisi samaan rooliin muissa liigajoukkueissa? Sundström on nyt hyvä kakkossentteri, mutta ei ollut mikään luottoratsu kauden ensimmäisellä puoliskolla. Tämän kauden Stålberg ei olisi kapteeni eikä peliaikahirmu missään muussa joukkueessa. Mattsson-Miketinac-X on perushyvä ketju, mutta tuskin kukaan on näitäkään muihin liigajoukkueisiin kiinnittämässä ensi kaudeksi.

Puolustuksessa on yksi EHT-mies, Leppänen. Kukaan muu ei olisi lähellä top-6-joukkueen ykkösparia. Hietasella ja Johnssonilla on hyvä vaihe päällä, mutta ei minkäänlaista tähtistatusta.

Sanoisin, että Sportin rosteri on budjetin mukainen. Kesällä sitten nähdään, miltä näyttää huhut vs todellisuus budjetissa pysymisessä.
 

flanderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä tässä vähän tekisi mieli jo innostua, mutta pakko vetää kuitenkin sykkeet alas. Tässä 10 vuoden aikana aika useaan kertaan on tullut lopulta petyttyä. Toivotaan ettei joukkuekaan mieti liikaa ja vaan nyt oman hyvän tekemisen kautta hakemaan voittoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös