Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 495 777
  • 5 140

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
On totta, että yv on prosenteilla mitattuna vielä hyvällä tasolla, toki laskemaan päin tuo on ollut. Tulosurheilussa tuloksella on merkitys ja sillä selvä ja näin ollen voidaan olla tyytyväisiä ylivoimaan.
Itse uskoisin, että jätkät pystyy prempaan. Haussa lyödään usein päätyyn ja lähdetään kulmiin kamppailemaan. Menee aikaa ja energiaa. Kyllä tuossa joukkueessa on taitoa tehdä muutakin. Lisäksi on taitoa liikuttaa kiekkoa nopeammin ja tehdä rohkeita haastoja. Nyt kiekko liikkuu staattisesti takakolmiossa ja välillä sieltä onnistutaan kiekko maaliin iskemään.
On pelejä, että ylivoimasta puuttuu yhtäkkiä kaikki idea. maalin peleissä, joita Sportilla on lähes jokainen, yksikin yv-maali on ratkaiseva. HPK olisi kaatunut kotona, samoin Ilves eilen, kun olisi kerran osuttu. Aina ei voi onnistua, mutta laatua pyöritykseen kaipaan. AV sitä vastoin on ollut erinomaisen aktiivista. Yleensäkin viime pelien ilme on ollut energistä ja tämä täytyy saada näkymään taululla. Erikoistilanteilla on näissä iso merkitys.
 

Kotka1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Lööken vetouhka on poissa niin Hjalmarsson tarvisi toiselle laidalle siihen korvikkeen. Pistäisin Wännströmin ykkös yv:n mukaan ja kokeilisin josko Simonin syötöt avais hänenkin maalihanat.
Tuota mietin itsekin, mutta ymmärrän ettei ole enää ollut noin. Wännström jos joutuu pakittamaan niin aina soi, muun muassa HIFK pelissä kävi niin. Taisi pari kertaa alivoimalla soida ja viimeinen niitti tuolle oli Tampereella jäähyn jälkeen 2-0 hyökkäys Ilvekselle ja maali.

Kokeilisin silti, kun nyt sen liike vähän parantunut, ottaisin Leppäsen pois ja Suhonen viivamieheksi. Scarlett olisi rightina parempi siihen mutta jalka ei riitä yhtään tällä hetkellä, joten liian vaarallinen. Nyt kun siivissä pelaa Simon ja Atro niin suoran vedon pelote on minimaalinen, lisäksi molemmat tykkää hautoa (hidastaa) kiekkoa. Vanha kuvio Simon, Sundström ja Suhonen kolmio oikealla, josta levitys Wännströmille (Lööke) onetimeriin. Axel (Sebbe) maskimieheksi. Toki tällä systeemillä meille ei käytännössä juurikaan jää kakkosylivoimaa.
 

Kotka1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport on kerännyt muuten kauden eniten katsojia vieraspeleissään ja ainoana yli 100 000 katsojaa... Vieraskeskiarvossa Tapparan jälkeen kakkonen. Kyllä kotkapaidat kiinnostaa Liigakansaa ja sillähän ei ole mitään vaikutusta että pelataan joka toinen peli Tampereella;)
 
Suosikkijoukkue
Sport, Vepsu
Tämä Sportin kannattaminen on yhtä ylä- ja alamäkeä. Aina kun on kohtalon matsi niin takkiin tulee mutta sitten sieltä noustaan taas nenä pinnalle kunnes taas tulee tappioita. Nyt olisi hyvä hetki nousta kunnolla sinne pinnalle. Se tarkoittaisi voittoa Ässistä ja Saipasta. Ne kun hoidettaisiin niin voitaisiin kolkutella seuraavia sijoja. Toivottavasti parhaat ovat kunnossa ja Svobodalla pöljä päivä. Tämä on nimittäin erittäin tärkeä matsi.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Saas nähdä kuinka kinkkinen ns. 6 pisteen ehtoo tänään tulee?

Sportilta kun Lööken lisäksi Holmströmkin puuttuvat, no toivottavasti sieltä löytyy joku yllättävä maalintekijä + Simon.

Ässillä vaaralliset 1. ja 2. ketjut + voimahämmentäjä Joensuu ja tietysti "puolen joukkueen" Rubin.

Sportin yv kuvioihin pitää saada lisää vauhtia ja laukaukset onetimerilla verkon perukoille, sillä liian staattista/hidasta.
Sitähän ne viime Ilves ottelun studio kommentaattoritkin sanoivat.

Sitä Sporttimaista taisteluhenkeä ja maalien teon onnistumisia vaaditaan nyt, C'moon Vaasan Sport!
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Vittu mitä paskaa!
 

ihafinaalis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Minnesota Wild
Mamma mia mitä möngertämistä omalla alueella...
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Voi voi ja Sport nukkuu ja Svoboda imaisee.

Ässien ykkosketju Hämeenahon ohella loistava, tämän piti Sport jo etukäteen tietä.

Aikalisä ja palopuhe... ASAP!
 

ihafinaalis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Minnesota Wild
Selkäranka notkahtanut jokaisen ruotsalaisen putoamisen myötä. Taisi katketa lauantaina Holmströmin myötä sitten kokonaan
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.84
  • 3.85
  • 3.85
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös