Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 496 645
  • 5 140

Lehmäkello

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tänään oltiin tilanteessa jossa on pelituntuma, lepopäivä alla ja vastustaja joutunut matkustamaan. No mitä saadaan? Aivan järkyttävää paskaa. Kyllä tämä Sportin kannattaminen tuhoaa aivosoluja.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Näinpä jälleen kävi illan pelissä, jossa tilastojen valossa parempi (Sport) hävisi huonommalleen ja suurimpana esteenä taas kerran mv Rajaniemi, kenttäpelaajista Nikkilä sekä penkin takana Maso Lehtonen, joka saanut parjatun joukkueen mallikelpoiseen "lentoon" ainakin pisteiden muodossa.

Lööken loukkaantuminen valtava menetys.

Uutta laituria omista junnuista Hult ja/tai TuTo lainoista vaihtoehto 1. Tiihonen tai 2. Kerkkänen.

Sillä tuskinpa on rahaa hankkia Lööken tilalle ulkopuolista stunttaajaa?

Kaikesta huolimatta tasapuolisesti kaikille palstalaisille Hyvää Joulua!
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Yhtään euroa ei enää kannata lyödä uusiin pelaajiin, jos johonkin pitää rahaa tuhlata, niin maksakaa Risto sedälle kotiin liksa.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Yksi pistekin tärkeä tiukassa paikassa.
Kolme pistettä kymppipaikkaan ja kuusi pistettä kutospaikalle.

... kausi puolessavälissä, hei nyt rillataan kinkkua välillä ;D

"Spora, he playoffpaikan saa,
Spora, kun setä valmentaa.
Spora, kun setä vichyy juo,
Spora, se joulumielen tuo."

jne...
 

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan Svedut
Mitäs nyt tehdään kun Lööke on poissa? Kutsutaanko VillusHyper RoKista takaisin kolmosen laidalle ja nostetaan Wännström ykköseen?
Jotain tälläistä uskon tapahtuvan. Tiedä sitä ketä kutsutaan ja mistä mutta Wännström on ensimmäinen (ja suunnilleen ainoa) vaihtoehto Lööken stuntiksi. Uusien pelaajien hankinta ei ole vaihtoehto enää Sportin kassalla vaan tällä joukkueella pitää mennä loppuun ellei muiden joukkueiden tankatessa tule vonkaletta eteen.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tamia siteeraten: Nyt on Wännströmin momentum. Kun sen hetken saa, on oltava valmiina käyttämään se.
Todella ikävä tuo Lööken loukki.
 

Karvaturri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tasakentällisin kakkosessa ja myöhemmin kolmosessa Wännström ei saanut mitään aikaan, mutta eipä saanut kukaan mukaan kyseisissä kentissä surffannut laituri. Uskon sen sijaan, että Wännström tulee vastaamaan huutoon, kun saa pelata Holmströmin ja Hjallen kanssa.

Isoin menetys on kakkos-YV, kun Wännström siireetään siitä pois, mikä tarkoittaa, että meillä on jälleen vain yksi toimiva YV-sommitelma. Paikkaisin Wännströmiä toisella pakilla, joten viivassa olisi kaksi pakkia. Ei tulisi niin paljon läpiajoja vastustajallekaan meidän YV:iden aikana.
 

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport
Wännström on mainio pelaaja jos jääkiekko olisi shakkia jossa siirrytään ruutu kerrallaan jonnekkin.
Mutta nyt hänen ainoa erikoisuutensa on laukaus jota hän pääsee esittelemään (toivottavasti) ylivoimassa.

Löökeen verrattuna luistelu,temponvaihto ja aika moni muukin asia on huonompaa ja toivottavasti valmennus huomioi sen pelitaktiikkaa miettiessään.

Toivottavasti Tutosta nostetaan pelaajia ja annetaan reilu tilaisuus .
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Jep. Miksi meillä menee aina kärkipelaajat paskaksi? Onko se tuo suuri peliaika vai mikä? En ainakaan muista, että noita kolmos-neloskorin miehiä olisi mennyt samalla tavalla hajalle. Ehkä ovat vaan sitten niin romuluisia, että isotkaan tällit eivät menoa hidasta.

Toki suuri kuormitus lisää loukkaantumisriskiä, mutta en mä nyt tiedä onko Sportilla ollut erityisen huonoa tuuria loukkaantumisten kanssa viime vuosina. Monilla muilla on ollut enemmänkin, mutta sitten heillä on usein Sportia enemmän laatua ja nälkäisiä pelaajia reservissä. Sportilla ei ole heittää kuin muutamia puukäsiä tilalle, mikäli joku tulosyksikössä loukkaantuu.

Lööken tilanne vaikeuttaa Sportin asetelmaa playoff-taistossa huomattavasti. Mutta kyllä mä silti näkisin sen mahdollisena, että Wännström laitetaan nyt Lööken paikalle ja sitten Hult nostetaan taas edustukseen. Valmennuksen tietäen pahoin pelkään, että Hult on kuitenkin lukittu kevätkauden osalta U20:een, joten todennäköisempi skenaario nielee Niemisen kotiuttaminen Rovaniemeltä.

E: Eli rosterissa pitäisi olla kiekollisesti laadukkaampaa reserviä, mihin Sportilla ei ole varaa. Sitten jossei siihen ole varaa, niin täytyisi vastaavasti olla jatkuvasti junnuista tyrkyllä fyysisesti valmiimpia versioita hulteista ja rantasista, joita nostaa paikkaamaan. Tähänkin päästään vasta muutaman vuoden päästä mikäli kehitystyö jatkuu myönteisissä merkeissä.

Kyllä Sportin menestymättömyydessä näkyy vahvasti se lajikulttuuritausta divari- ja maakuntasarjatasolla. On kestänyt kauan seurajohdolle myöntää näitä tosiasioita, jotka heijastuvat myös talouteen ja muihin resursseihin. Tie on pitkä, mutta ainakin hihat on kääritty ja käsi laitettu viemäriin esteiden raivaamiseksi.
 
Viimeksi muokattu:

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
On kyllä täysi mysteeri mulle miksi Sport ei millään tahdo saada ylläpidettyä hyvän pelin tuomaa flowta yllä, oli välissä sitten muutama lepopäivä tai ei. Hyvän ja vaikeaksi ennakoidun vieraspelin voiton jälkeen saatetaan tarjota kotiyleisölle täyttä ripulipaskaa, vaikka vastustaja oikean tarjoaa voittoa. Tämän saman kaavan mukaan on Liigassa esiinnytty jo vuosia, joten yksistään pelaajamateriaalista se ei voi johtua. En ymmärrä?...

Onko Sportin ailahtelevuus syvällä "geeneissä"? Mikään voitosta voittoon ja runkosarjan voitosta taisteleva joukkue Sport ei ole kyllä ollut oikeastaan koskaan. Harvemmin edes silloin kun sarjan palaajamateriaali ja taloudelliset resurssit ovat olleet ylivoimaisesti meidän puolella (mestiksessä). Mestiksessäkin saumat runkosarjavoittoon menetettiin usein jo syyskaudella, vaikka lähdettiin kauteen ennakkosuosikkina. Niukin naukin kotietu poffeihin saavutettiin.
 
Viimeksi muokattu:

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
wännström ykkösessä, Hult nostettu kakkosen laitaan -muuten sama kokoonpano kuin ennen joulua
Uskon et tää on toimiva kokoonpano. Saa ylivoimaaki vähä sekotettua ku ampujanpaikalla on eri ukko.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Miten pitkä huili Löökelle tuli?
 

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport
Kun näin jouluna on porukkaa koossa niin keskustelu kääntyi myös kiekkoon.
Tuossa pari eri joukkueiden kannattajaa kertoi mielipiteenään,että ottelut Sportin kanssa tahtovat aina olla tasoltaan heikkoja,siis niin Sportin kuin heidän omiltakin joukkueiltansa.
Eli jokin kai tuossa Spårtin pelisysteemissä on mikä ei sellaista silmiähivelevää kiekkoa suosi.
Tässä nyt peliä seuratessamme olen kyllä hieman samaa mieltä,ei Sportin peli kyllä mitään klap klap hyökkäyspeliä ole vaan perustuu kiekon heittelyyn päätyyn ja sitten ...noh en oikein tiedä mihinkä.
Onnekkaisiin pomppuihin maalin edustalla tai vastustajien virheisiin?
Olisihan tuo upeaa nähdä koko viisikon syöttelyn kautta tapahtuva vauhdikas hyökkäys joka päättyisi laukaukseen/maalinteko tilanteeseen.
Sinänsä olisi ihan ihan samantekevää vaikka pakit ja maalivahti hyökkäisivät kunhan tulisi niitä maaleja........vastustajien maaliin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös