Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 496 553
  • 5 140

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei voi kyllä pahemmin voittoa luovuttaa vastustajalle kuin tämä tapa mitä tänään nähtiin. Siis hyi hitto. KUUSI jäähyä putkeen, joista kaksi väärää vaihtoa ja kruununa 100-0 hävitty aloitus 4 sekuntia ennen loppusummeria ja tasoitusmaali vastustajalle.
 

Vg Warrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Habs, Peterborough Petes
Kyllä menee tämä tappio niin valmennuksen piikkiin kun vaan voi mennä. Minkä vitun takia Stråka laitetaan tuohon viimeiseen alotukseen? Sitten nuo väärät vaihdot, eikö siellä penkillä olla yhtään hereillä ketä menee jäälle? En ole ikinä nähnyt jääkiekkopelissä että joukkueelle on tuomittu väärä vaihto kun pelataan kolmella kenttäpelaajalla.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Seitsemän peräkkäistä kakkosta, joista kaksi jatkoajalla tähän peliin.
 
Suosikkijoukkue
Sport, Vepsu
Nyt kyllä hölmöiltiin pisteet oikein huolella. On se nyt prkle kun ei osata merkata omia pelaajia ja otetaan kaksi turhaa jäähyä vääristä vaihdoista. Lisäksi 100-0 tappio Stråkalta pelin loppuun. Kyllä v…….aa
 

65100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Siis mitä helvettiä nuo duunaa. Stråka häviää aloituksen tuossa tilanteessa 6-0 ja Leppänen luulee olevansa joku McDavid kun neppailee jatkoajalla. Vittu koko joukkue saisi kävellä kotiin Porista. Helvetti, että hävettää tuommoinen pelaaminen.
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Helvetin passiivista alivoimaa, päästettiin heti kiekotteleen. Purut ei Riskalta millään onnistuneet. Prkl

mod. kirotus virh
 
Viimeksi muokattu:

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Helvetin passiivista alivoimaa, päästettiin heti kiekotteleen. Riskalta ei saanut millään pirettua. Prkl
Riska oli ennen suhteellisen luotettava ja varma purkamaan juuri näitä kiekkoja etenkin alivoimalla, mitä sitten tänään EI saanut purettua. Kyllä huomaa, että alkaa jo ikä painamaan. Oikeastaan kaikki ne asiat missä Eki on ennen ollut joukkueen parhaimpia, ei meinaa enää onnistua.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Kertokaa mulle oliko Stråka the only man laittaa tuohon aloitukseen..

Nyt saa laittaa black friday myynnin käyntiin kaikille lipun ostaneille vuoro roustata ristoa
 
Viimeksi muokattu:

Sorjo75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Erikoista toimintaa valmennukselta jatkoajalla. Laitetaan neljä kaveria kentälle, vaikka pitäs olla kolme. Sen seurauksena tumari nostaa töppösen pystyyn siirretyn rankun merkiksi ja sit huudetaan se ylimääräinen takaisin vaihtoon. Luulisi että kannattaisi pelata siirretty rankku loppuun tasavoimaisena, eikä antaa kaverille etua yhden miehen ylivoimalla koittaa toista pinnaa. Toki kääntyi lopulta patapaidoille, joten ei siihen vaihtoon kaatunut.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Jos olisi edes kaksi aloitusta voitettu lopussa, niin olisi voitettu. Ässät vei aloitukset ihan täysin.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Aika paljon ajatuksia tuntuu päätyvän näppikselle juuri tänä iltana, mutta...

Onko kukaan muu pistänyt merkillä, että pelataan ihan helvetin usein jatkoaikaa alivoimalla? Ollaan otettu joko ihan kolmannen erän lopussa jäähy tai sitten heti jatkoajan alussa jonkun roikkumisen seurauksena, kun ei pysytä jalalla perässä. Ja nyt sitten Leppäsen ylimielinen neppailu joka kostautui jäähyn muodossa. Pointtina siis, että todella harvoin on Sportilla ollut edes kunnon mahdollisuutta yrittää voittaa peli jatkoilla, kun useimmiten ollaan vaan jouduttu selviämään siitä alivoimaisena.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Samaa mieltä kuin @Lentokeli että tänään ei olisi ansaittu pinnaakaan. Niin flegmaattinen ja sekaisin Sport oli koko pelin ajan. Svoboda ja Lööke meidät piti voitossa kiinni loppuun asti. Ja Larin spurtti läpiajoon oli energinen suoritus. Ei just muuta.

En tiedä, mitä maajoukkuetauolla on treenattu, mutta tänään näytti siltä, että lähinnä vippikiekkoja eteenpäin ja päätyyn sekä pelaajien sooloilua kiekon kanssa. Jäin vaan miettimään, että onko joukkueessa ollut tai jyllääkö joku virustauti. Niin halutonta tuo tekeminen oli. Nuo joukkuerangaistukset kuvaa hyvin sitä, että ei oltu pelissä sisällä.

Yv- ja av- tilastot on Sportilla ihan hyvät, mutta eikö toi av- pelaaminen voisi olla aktiivisempaa. Tuntuu, että kaikki muut liigajengit pelaa aktiivista alivoimaa, eikä anna vastustajan kunnolla rauhoittaa ylivoimaa. Vai onko tuo aktiivisuus vaan Sportia vastaan? Tuhottomasti vetopaikkoja tuo Sportin tyyli vastustajalle tarjoaa.

Oli kyllä huonoa koutsaamista varsinaisen viimeisin aloitus, mutta täytyy antaa propsit myös Ässille. Vähän aikaa sitten (KalPaa vastaan?) myös tasoitusmaali viimeisellä sekunnilla. Tuo luottoa siihen, että loppuun asti painetaan täysillä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Ottelun taso tänään huono.

Rehellisyyden nimissä Ässät oli parempi toisessa ja varsinkin kolmannessa erässä.

Ajassa 59.56 Sport (Stråka?) sössi aloituksen totaalisesti 100-0 ja menettivät kolme pistettä, joten voihan parran pärinää.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Täytyy vain sanoa, että mitäköhän helvettiä tuo kolmannen erän pelaaminen oikein oli. Valmennukselta vielä oikein häviävät taktiikat loppuun väärillä vaihdoilla ja aloittajan valinnoilla. Kai se on sitten tämä marraskuu, joka kääntää varmatkin voitot tappioksi ja pelaajien sekä valmentajien aivot sahanpuruksi.
 

flanderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Huomenna mitataan sitten joukkuetta ihan kunnolla kun vastaan tulee TPS joka taistelee tällä hetkellä samoista sijoista. Jos oikeasti halutaan taistella pleijaripaikasta, niin huomenna on PAKKO voittaa.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ei oltaisi ilman svobodaa ansaittu yhtään pistettä, nyt saatiin sentään se 1.

Mutta vituttaahan se, että 3 pistettä jäi pienimmän mahdollisen marginaalin päähän.
Et sä vain voi laittaa koko ottelun huonointa aloittajaa ottelun tärkeimpään aloitukseen.
Stråkalla on myös koko kaudelta vakio aloittajien heikoin prosentti.

Marraskuu 1/9p, surullisen tutun kuuloista.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämän päivän pelin loppunäytös osoitti viimeistään sen kuinka ammattitaidotonta on Sportin valmennus. Puusilmiä koko porukka ja Ristoltakin on se pienikin järjen hiven kadonnut hiusten lähdön myötä. Ei tosiaan ole mitään annettavaa ja arvoa Sportille. Tuo valmennus noilla taidoilla ja pelin johtamisella ei poffeihin vie. Ristolle Sport on vain suojatyöpaikka, helppoa rahaa ilman vastuuta. Niin joo luulee olevansa Stand Up koomikko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös