Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 496 091
  • 5 140

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämä on vain oma mielipide, mutta Heikkisen saisi laittaa joko neloseen tai poppareille. On mielestäni aivan turhake jäällä. Jalat käyvät, mutta siihen se sitten jääkin.
Olen ruvennut tosiaan seuraamaan tuota heikkistä tarkemmin ja herra ei tee kyllä mitään hyviä asioita tuola kentällä.
Tyly kritiikki ja kunnon piiska näköjään toimii Heikkiselle!
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Olihan tuo jäähy, mutta nyt tuomarit oikeesti myös toisin päin. Kolme selvää ja tämän pelin linjan mukaista jäähyä jäänyt juguille viheltämättä!
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
4/6p. vieraskiertueelta. Tämä oli enemmän kuin odotin. Svoboda> Korhonen. Hienoa Sport. Jukureiden niistäminen kotona on erittäin kova suoritus, kun katsoo sarjataulukkoa. Pitää hakea itselleenkin taas vähän posia ja uskoa, kun kerran äijätkin pelaa noin hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Svoboda on voittava maalivahti, sellaista on kaivattu! Sinänsä hankala viikko kun 4/9p mutta oli kyllä ihan kovat vastuksetkin. Alkaisiko siellä nyt loukkien jälkeen löytyä vähän toimivia pakkipareja yms.

Suhonen ainakin ollut todella hyvä hankinta paikkaamaan poissaoloja. Melkein voisi loppukauden lappua antaa, jos vaan rahat riittää. Kuitenkin Hietanen ja Scarlett pitkään sivussa vielä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Antaisin tälle voitolle prosentit vaikka näin, Svobodalle ainakin 75% ja muut lopun joukkueen pelaajille yhteensä noin 25%, eli maalivahti oli puolijoukkuetta, niin tässä pelissä se oli reippaasti yli.

Sportin pelilliset otteet läpi ottelun olivat heikkoja, mutta kerrankos siinä sitten kävi näin....otetaan vastaan.

Joten Svoboda ja 3 pistettä.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Harvemmin sitä Savon kiertueelta on neljä pistettä tarttunut. Nautitaan tästä. Toki on sanottava, että tämä viikonloppu osoitti kiistattomasti yhden Sportin heikkouden tähän sarjaan, nimittäin ne raskaat jalat kilpakumppaneihin verrattuna. Mutta tämähän se usein on hintana, kun on vähän kookkaampi joukkue. Harvemmin saa nopeutta ja kokoa samaan pakettiin koko joukkueen osalta.

Svoboda on Sportin kaikkien aikojen paras maalivahti jo nyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös