Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 505 121
  • 5 140

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Hyvät pisteet tulivat eilen mukaan ja fakta on se, että vain tuloksilla on loppujen lopuksi merkitystä, kun sijoituksia katsotaan.
Kuitenkin tekee mieli aina kurkata tulosten taakse ja joskus jää myös tappiopelistä hyvä fiilis, kun joukkue on pelannut tasaisen pelin.
Edelleen oma huolenaihe on tuo erikoistilannepeli. Vaikka prosentit on näin alussa hyvät, kyllä ne tuolla toivotaan, toivotaan ja kiekko päätyyn sisäänviennillä muuttuvat toisiksi. Meillä on kyllä käsiä, mutta pakkopelin rauhoittaminen vaatii älyttömästi työtä. Ja taas alivoimassa odottaisin paljon aktiivisempaa häirintää kiekolliselle. Riska ei ehdi, mutta siellä on kyllä jalkavia av-pelaajia.
Toivotaan, ettei bussimatka vie jalkoja tämän päivän peliltä.Tsemppiä Sport!
 

Claude76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pitkästä aikaa pelissä ja Sportin joukkueesta moni äijä uusia tuttavuuksia. Tykkäsin joukkueen hyökkäyksien rauhallisista rakenteluista, joilla kiekko vietiin Pelsujen päätyyn hyvällä prosentilla. Jo 2 erän lopussa näki, että Sport on vahvempi joukkue. Pelicansin rakentelut osattiin tukkia hyvin, joten myös valmistautuminen oli tehty huolellisesti.
Hayes oli välillä kiekon kanssa hieman hidas, mutta ei kuitenkaan hätäillyt missään tilanteissa. On kuitenkin sellainen pakki, että saa vastustajat kulmissa aisoihin ja kiekkoa riistettyä. Parantaa varmasti vielä paljon, kun pelitapa ja -kaverit tulevat tutuiksi.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Brown-Riska-Stålberg ei kuulosta yhtään huonommalta rouhijaketjulta. Voi olla, että lähdetään peluuttamaan Jukurien ykköstä vastaan.
Vaikuttaa hyvälle vastarintaketjulle, ja odotan heiltä myös kunnon vääntömaaleja.

Mutta paha tai ellei pahin on tuo heidän Batnan 4. ketju, siinä voipi sitten olla ongelmia?

Luotetaan silti, että Sportin kaikki ketjut jaksavat ja saavat hurmion päälle sekä yv toimii.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eki Riska taisi vitsailla ennakkohaastattelussa jotain hattutempusta kun on päässyt kakkostulosyksikköön. Jäänee nähtäväksi :).
Ihan hiukkasen on vielä matkaa tavoitteeseen. Toisaalta ihmeitäkin tapahtuu, ainakin joskus...:)
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Taisin johonkin ketjuun tänään kirjoittaa, että tämä ottelu kyllä voitetaan JOS ylivoimaan saadaan tehokkuutta. No eipä olla saatu ja tutulta näyttää.
 

teukka2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ihan ihmeellistä Sportin syöttöpeli.
Ihan kuin olisi käsketty syöttää aina sille kaverille, jonka ympärillä on kolme Jukuri-ukkoa, tai ei ainakaan sille, joka olisi vapaana.
Tottakai kentän näkee jään tasolla eri tavalla kuin katsomossa, mutta jos kaverille ei voi syöttää, kun se on menossa maalille, vaan haudotaan laidassa ja syötetään vasta kun kaveri on ehtinyt jo maalin taakse, niin hemmetin vaikeaksi menee maalin tekeminen.
Puhumattakaan nyt omalta alueelta purkamisesta, kun Jukurit pyörittää. Ei vaan onnistu ylittää siniviivan yli purkaminen. Vuodesta toiseen samaa - eikö tuota omista purkamista voisi harjoitella, kun se ei jumalauta onnistu kuin vahingossa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Jotenkin oli havaittavissa, että Sporttilaisten jalat alkoivat hyytymään.

Kolmannen erän alkuun on saatava onnistuminen maalin myötä, josko siitä alkaa lumipallo efekti?

Jaksaa jaksaa Sport!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös