Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 500 600
  • 5 140

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Puolustuspelaaminen on kyllä jykevöitynyt, mutta alivoimalla heti helisee edelleenkin.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Vähän harmittaa, että ratkesi noin jatkoilla. Aluksi hieno tasoitus ja sitten tyhmä kakkonen johon ratkesi. Olisihan se ollut hieno aloittaa ryöstöllä Kärppien kotoa.

Mutta katsotaan tuloksen taakse. Joskus on ollut niinkin että alkukaudesta otettu aika huonoillakin esityksillä pisteitä ja sitten marraskuussa loppunut pisteiden tulo seinään kun ei enää olekaan pomppinut suotuisasti.

Leppäseltä huikea peli! Vielä paljon parempaa kuin harkkakaudella. Tulee pelaamaan muutaman vuoden sisään maajoukkueessa.
 

Lord eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vahva esitys Spåralta. Poislukien Aarnio, joka pisti silmään (ei positiivisesti) ja Sundström kaksi jäähyä, joista molemmista omiin…
 

P Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimen liigan karsinnat, Marcin Kolusz
Hyvä peli, hyvä joukkue meillä. Jotenkin ei mene ymmärrykseen, miksi Tommila vetää kentällä ratkaisevalla alivoimalla, vaikkakin maalille ei hänkään mitään voinut.
Leppänen tuo meille vielä paljon iloa!!
Toivottavasti tämä pienten ja melko huonojen pakkien peluuttaminen alivoimalla on aikaista reagointia härkäviikkoon. Ykköspariahan nuokin tilanteet huutaisi, mutta Scarlett kellotti jo tällä vastuulla 24.39. Sitä enemmän ei oikein voi peluuttaa, kun neljään päivään urakoidaan kolme peliä ja jotain 2000 kilometriä.

Leppänen on nyt selkeä liigapelaaja, mutta ei vielä mikään tähti. Pystyy taitavalla luistelullaan välttämään vääntötilanteita ja ryöstelemään kiekkoja, mutta... Vääntötilanteissa ei voimat vielä riitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös