Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 975 378
  • 22 362

Paco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nonniin saatana, oltiin kyllä aivan jaloissa koko jatko ja taas kamala aloitustappio josta tapparan ukot hyvällä liikkeellä karisti kaiken vartioinnin ja meidän äijät vaan seisoo ja ihmettelee.

Hävittiin kyllä omaan paskuuteen tässä lopussa, johdossa ois pitänyt vähä koittaa pitää kiekkoa ja pelata huolella, mutta koohotettiin sekä mitään kiekkovarmuutta ei ollut. Paska paskan paska!
 

J.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Markus Nurmi/HC/FCTPS, katsomokulttuuri
Lupauksena itelle, että ens kaudella täytyy käydä useemmin kuin 2 peliä kaudessa. Mitä sitten ikinä töitä tekeekään ensi kaudella. ping @Taskine
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Harmittaa, mutta vähemmän kuin luulisi. Enemmän harmittaa joukkueen puolesta.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jaaha, hallilta raporttia?? Oliko jäähyväisiä paljonkin?
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Kyllähän jäi reilusti jossiteltavaa... Mutta kyllä tässä loppujen lopuksi parempi joukkue jatkoon meni. Ei annettu helpolla periksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Paco

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Ei vituttaisi näin paljon jos Tepsi olisi ollut huonompi näissä Tappara peleissä. Yksittäisiä pelejä voi jossitella, ja jäähyjä mutta nyt meni näin.


Ps. Menköön vitutus-ketjun viesti tähän :Saukkonen. Toimittaisi nyt vaan niitä urheilu-uutisia. Jotkut asiat eivät vaan kuulu yhteen. Alkiosta en tykkää paljoa enempää mutta ymmärtää hän enemmän säännöistä ja pelistä.

Kiitos palstalaisille tästä kaudesta. Puolin ja toisin hyvää kommentointia. Hiukan kuitenkin Niinistön viimeiseen puheeseen kansalaisille viitaten malttia toista kohtaan. Sanoisitko kasvotusten saman asian samalla tavalla.

Over and out
 

pullaristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS sekä muut yritteliäät ja joukkueet
Kokonaisuudessa ei harmita kun miettii mistä lähdettiin. tavallaan itselläni ollut pudotuspeli moodi päällä jo vähintään 4 viikkoa. Enkä silloin olisi voinut kuvitella että tänään vielä pelattaisiin. Se ärsyttää että jäi viheltämättä aika ratkaiseva jäähy 10 sekuntia ennen tasoitusmaalia tänään. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Mitäs tähän nyt sitten sanoisi! Tappara oli parempi ja meni ansaitusti jatkoon. Kampoihin laitettiin se mitä pystyttiin. Enempää ei voi pyytää.

Nopeasti jos ajattelee kautta kokonaisuutena, niin aivan erinomainen kauden aloitus. Sen jälkeen pelattiinkin 53 peliä aivan uskomattoman paskaa kiekkoa. Keväällä taas oli hieno draivi ja momentum. Vaikea sanoa näin nopeasti koko kauden arvosanaa, mutta aika lähelle neutraalia mennään. Tämä kevät pelasti paljon. Vähän pelottaa ensikausi pienennettyine budjetteineen, mutta ei sitä kohti tarvitse ainakaan ihan masentuneena mennä. Toista samanlaista runkosarjapaskaa ei kyllä kestä. Pelin on löydyttävä ensikaudella aikaisemmin tai Miettinen saa alkaa etsimään muita kuvioita.
 

Nauha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä oli hieno kevät sen yhdeksän peliä + runkosarjan lopun. Tepsi nousi täydestä yöstä haastamaan suurimman mestarisuosikin. Tänään oli hieno matsi, harmi että päättyi näin. Ja vähän jäi hampaankoloon siitä viheltämättä jääneestä poikkarista, mutta takki on nyt niin tyhjä, ettei oikein jaksa edes vituttaa.

Turkulaisyleisö osoitti, että Turkuhallissa on tosipeleissä heittämällä Suomen paras tunnelma. Ilahduttavan moni jäi kiittämään Tepsiä pelin ratkettua, aika paljon tyylikkäämpää kuin eilinen Ilves-fanien buuaus ja katsomon tyhjeneminen.
 

lamfred

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild
Kaikki ok, vituttaa mut hunajainen kevät se lopulta oli. Ps. Kalpa on mestari 2024.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
(1)
  • Tykkää
Reactions: Paco

Paco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olihan tässä monta moneksi, oli tuomarilinjaa joka suosti Tapparaa, oltiin huonoja tekee paikoista maaleja ja osa peleistä pyöritiin vaan liikkaa kulmissa. Kotona oltiin vahvoja, mutta vieraissa olisi pitänyt olla alusta saakka hereillä ja joku kliininen viimeistelijä meiltä puuttui. Pelitapa on todella kuluttava ja riittikö sitten kuitenkaan pitkässä sarjassa kaikilla se jalka varsinkin ku pakkeja kaatu jatkuvasti.

Hieman kiekko varmuutta ja vähemmän nukahduksia olisin kaivannut, mutta kai sekin meni osittain väsymyksen piikkiin. Selvää on, että niitä ratkaisijoita pitäisi olla laajemmalla rintamalla, jotka pystyy noista paikoista kliinisesti viimeistelemään ja tuo sitä uhkaa sekä vaikeuttaa siltäkin osin vastustajan pelaamista.

Silti tää oli sata kertaa parempaa pelamista, kun runkosarjassa ja paljon enemmän kun mitä uskoin Lukko sarjaan lähdettäessä!

Kiitos kaikille palstaveljille sekä siskoille kaudesta ja toivottavasti positiivisia huhuja alkaa joukkuee ympärillä pyöriä niin ei käy kesälläkään aika pitkäksi!
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Vaikea voittaa kun pelaa viidellä seitsemää vastaan. Mutta ei ollut mikään ylikävely mitä povattiin. Ylpeä pitää olla jätkistä ja kotiyleisöstä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Hieno sarja ja hienosti Tepsin pelaajat kasvoivat näihin poffeihin. Lukon pudottaminen oli jo pienoinen ihme. Tapparaa vastaa oltiin vieläkin kovempia körmyjä. Kiitos kaudesta TPS.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös