Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 974 489
  • 22 362
Joo-o. Se nyt on ainakin selvää, että Intosella ei riitä. Ilman Fröbergiä ollaan ihan liian kapealla, vain Marjala ja Nurmi pystyvät rakentamaan kiekollista.

Ensi kaudeksi Aarnen kehityksen varaan ei voida enää mitään laskea.

Hiukan ihmetyttää ettei Intonen ole käyttänyt rannelaukaustaan, joka oli melko a-luokkainen ennen loukkaantumista.
 

Ejy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepes
Mitä ne tapsut tuolla hallissa hoilaavat?
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten vitussa kaikki roiskasut menee tyhjäänkin? Hyvää yötä. Hannu hanhet ja tuomariapu päälle niin eiköhän Tappara porskuta mestaruuteen ja Koistinen pääsee suihkuttamaan shampanjaa jätkien kanssa.

Ainoa mitä toi Koistinen on ansainnut on kultainen suihku kohteena. Inhonnut miestä ylikaiken sen kuuluisan finaalipelin jälkeen kun vahingossa pääsi eetteriin miehen kommentointi kentällä.
 

Johtajalaakso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Posipetterit, Oliver Lauridsen
Se on lauantaina sitten tulos tai ulos. En ymmärrä mikä on kun ei pystytä tapparaa voittaman vieraissa. Ei kertaakaan nokia areenan aikana.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Hiukan ihmetyttää ettei Intonen ole käyttänyt rannelaukaustaan, joka oli melko a-luokkainen ennen loukkaantumista.
Viime kaudella sivalsi ylivoimalla useita sebagoja muistaakseni jopa samassa pelissä. Nyt ei kyllä mikään nähty puolla niiden uusintaa. Minusta kädetkin oli viime kaudella ihan ok. Jääkö se jalasta nyt näin vajaaksi, en tiedä. Tuskaista on.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Kyllä tehtiin taas vaikea tästä pelistä itselle. Fokus ihan kadoksissa ensimmäiset kaksi erää. Aivan turha syyttää tuomareita noista, tyhmiä jäähyjä otettiin. Ei mitään malttia tänään.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hiukan ihmetyttää ettei Intonen ole käyttänyt rannelaukaustaan, joka oli melko a-luokkainen ennen loukkaantumista.

Jotta pystyisi käyttämään sitä, pitäisi päästä sellaiseen paikkaan josta voi vetää. Nyt mun mielestä Intosen ollessa kentällä peli pyörii pääasiassa omissa eikä kiekolla päästä edes kääntämään. Hyvin vähissä on ne paikat kun Intosella on kiekko hyökkäysalueella. Vielä vähemmässä ne joissa Intonen on vetopaikassa.

On todella pahasti taantunut siitä mitä oli ennen loukkaantumista, ei uskoisi samaksi pelaajaksi.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Harmi. Pelitapa riittää, mut materiaali ei millään. Lisäksi ei oltu taaskaan valmiita, ei voi saatana yllättää kolmatta kertaa Tampereella, että ne tulee heti alusta vitun kovaa? Mut näin vaan käy. Kaikenkaikkiaan oli hyvä taistelu ja jossain mielessä voi olla ylpeä porukasta. Jostain 10.sijan tienoilta lähdettiin tähän kuitenkin.

No mutta! Lauantaina täydessä hallissa voitto ja sarja taas tasan!
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Fille tehnyt kyllä sen minkä taidoiltaan pystyy, mutta kyllähän joku Andy tai Lehtinen tuolla maalilla tekisi poikaa.
Niin kuin ennen peliä todettiin oli TPS tehnyt odottamaan nähden kolme vähemmän ja päästänyt kolme enemmän. Iso osa tästä menee taisteluparille Lindberg-Heljanko. Tässä hävitään useampi maali, vaikka ei Lindberg sentään niin heikko ole ollut kuin runkosarjassa.
 
Vähän ihmettelen miksi esimerkiksi Marjala lyödään viimeisiksi sekunniksi kentälle. Vanhalle playoff-väkivallan ystävälle selvää, että

Haapanen - Jasu - Kilipääteissala
Arell - Laurdisen

ja kunnon sähinät ainoa oikea ratkaisu. Kaikessa vakavuudessa kyllä Marjalaa kannattaisi suojella tuollaisessa ratkenneessa tilanteessa kun paljon riippuu hänestä. No nyt ei toki ollut mitään torikokouksia.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Ärsyttää. Liikaa jäähyjä, mutta niistäkin jotenkin selvittiin. Maalin päähän aina ja taas kaveri karkuun, vittu. No lauantaina me ei ainakaan lähdetä lomille, se on varma. Game 7, here we come! Lauantaille toiveissa avausmaali. 5/5 tässä sarjassa mennyt Tapparalle, Lukko-sarja mukaan lukien 7/8 vastustajalle. Ollaan kuitenkin puolet peleistä voitettu siitä huolimatta. Toinen toive, typerät jäähyt pois. Itsekin tullut niistä liikaa itkettyä, mutta olihan taas suurin osa vitun tyhmiä perseilyjä.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Vituttaa huolella nämä Nokia areenan pelit. Miten siellä sai taas huitoa meijän pakilta vittu 5v3 YVlläkin mailan paskaks ja peliä vaan. Harvinaisen räikeä tuokin taas.

Meitähän se toki tuo pillitaskuun linja eniten palkitsee kun Tappara vie YV/AV 100-0.

G7 kautta haetaan sitten tämä sarja meille! Kuka sitä mitään lepopäiviä keväällä kaipaisikaan.
 

Tribal Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomikiekko
Ei siinä, parempi voitti tänään. Liikaa hölmöilyjä ja typeriä jäähyjä Tepsiltä, joka tietysti kostautuu, kun Tapparan yv on jälleen hyvällä tasolla. Sanomattakin selvää, että lauantaina pakko pelata kurinalaisemmin ja pysyä pois boksista. Oli kyllä ihan luokatonta tuomaritoimintakin ei siinä.

Jälleen kerran Tepsin Akilleen kantapääksi on muodostumassa erikoistilannepelaaminen. Okei joo, tietysti pitää antaa sen verran siimaa valmennukselle, että Tapparalla on laadukkaampia pelaajia heittää erikoistilanteisiin, mutta silti kyllä meiltäkin löytyy laatua selvästi parempaan.

Kuinka mones vuosi tämä on jo putkeen, kun kauden ratkaisuhetkillä Tepsin erikoistilannepelaaminen on valovuoden jäljessä vastustajaa? Ei voi joka kausi hävitä siihen, että jotkut Kari Kaltot on puuhastelemassa, kun 5v5 peli on kunnossa. Ensi kaudeksi on _pakko_ saada pätevät erikoistilannevalmentajat Miettisen avuksi. Auttaisi kummasti myös 5v5 pelaamista entisestään, kun erikoistilannepelaaminen olisi kunnossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös