Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 974 452
  • 22 362

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Ihan pikkaisen on eroa yv-tehokkuudessa. Pelkän Marjalan kiekollisuudella on vähän hankala pelata.
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Oon huomannu semmoisen jutun, että yleensä ne ex-”pelaajat”, jotka ei juniorina oikeen ikinä pärjännyt mutta tsemppasivat silti itsensä johonkin vittudivariin pelaamaan, ovat kovimpia kertomaan siitä millaisen JÄÄKIEKKOURAN ovat tehneet. Meidän muiden ei tarvitse. Tämä ei ole sinun ensimmäinen kerta, kun koitat omaa höpötystäsi perustella sillä kuinka helkkarin kova peluri olet ollutkin.

Pitäiskö sun käydä Lehkosen ketjussa kurkkaamassa onko joku mennyt puhumaan pahasti MESTARISTA?
Vaikkakaan ei kenenkään jäkisuran pituudella oo merkitystä pelin ymmärtämiseen, se auttaa. En missään nimessä ole ollut enkä ole niin kirjoittanut, että kovia ollaan. Asioita voi ymmärtää myös muuten, kun kiinnostaa.
Sinulla on jäänyt ilmeisesti kovasti hampaankoloon omistajäkiskokemuksistasi. Voimia palautumiseen, sillä tästäkin matsista pitää palautua. Oli tulos plus tai miinus. Halipatsuippaa.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Ei kerrottavaa jälkipolville tästä ylivoimasta. 11min kuitenkin aikaa vielä, sanoisin että tällä jäähymäärällä ja kolmella sentterillä 3-2 vieraissa Tapparaa vastaan on edelleen aika hyvä tilanne. Kaikki auki.
 
Tämä ylivoima osoitti miksi oikeastaan se on vain meidän etu jos pilli on taskussa molemmille joukkueille. Niin tappavan vaarallisesti pyörii Tapparalla kun taas meillä melko kulmikasta.
 

sakkr

Jäsen
Mun mielestä Lindroth vois lähtökohtasesti aina syöttää Marjalalle. Marjala kummiski syöttää takas pakille monesti, josta Lindroth voi lämätä täysillä. Tais tulla ihan Max Powerin TPS uran alussa parikin maalia tähän tyyliin.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Harmillisesti tökkää/Savinaisen maila jaloissa ja olkapää sijoiltaan tai solisluu otti osumaa.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lauridsen koittaa pelata kiekkoa Lindbergille että saadaan pelikatko mutta Lindberg jotenkin koheloi tuon ja siitä sitten kunnon pyöritys taas omiin.

Sanokaa mitä sanotte mutta mun mielestä pakkien ja Lindbergin välinen kommunikaatio ei toimi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös