Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 974 420
  • 22 362

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Katsoin juuri tänään erään sukulaismiehen kanssa joka on vannoutunut Ilveksen kannattaja vuoden 1985 viidennettä finaalia. TPS johti ottelua 2-0 mutta hävisi 2-3 ja Ilves voitti mestaruuden. En näe mitään syytä miksi TPS ei voisi nyt tehdä kolmea maalia ja voittaa tämän(kin) pelin. Tosin pelin täytyy parantua mutta ei vielä tätä ottelua olla hävitty.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mutta meidän kannattaa muistaa, että Grönbori maksoi tuomareiden saunakassaan 10 kiloa.

Noniin, on siinä mukava Rönnin ja Markkasen vedellä kampaviinereitä suoraan leipomosta tilattuna. Tulevat vielä laatikossa jossa lukee "sponsored by Röönpori". Väkisinkin tuo vaikuttaa tuomaripeliin saatana. Rönni luvannut että tuomaritkin saavat palasen kampaviineriä pelin jälkeen.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Alivoima pitää nyt hoitaa loppuun ilman takaiskumaaleja. Sitten Tappara nostaa jalkaa kaasulta. Pari pomppua ja peli on tasan. Ei tässä nyt saatana mitään luovuteta. Rauhottua pitää, jätkät osaa kyllä pelata, mutta nyt suoritus näyttää pahasti runkosarjalta. Näytti jo eilen ajottain. Kiekko polttaa lavassa ja syötöt joko liian lepsuja tai liian kovia. Siis poikia jännittää.

Nyt vaan syvä huokaus ja ruvetaan pelaamaan sitä kiekkoa minkä nää kyllä osaa.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jolevilla on käännöksensä jälkeen sekunnin sadasosa reagointiaikaa ennen kuin taklaus kolahtaa päähän. Ei montaa sekunnin sadasosaa olisi tarvinnut niin taklaus olisi tullut täysin kuolleesta kulmasta.

Ei vaan Fröbergin tasoinen pelaaja voi ajaa tuollaista taklausta hyökkäyspäässä playoff-sarjan viidennessä ottelussa. Pitää ymmärtää että riskit ovat liian suuret.
No toisaalta Fröbergillä myös se sama aika reagoida tuohon käännökseen? Jäähyn paikka joo, mutta viisi minuuttia on todellista liiottelua. Eikä ihme, että Juolevi on nykyään liigan täytepelaaja, jos tuolla tavalla kääntyilee kun karvaaja tulossa perässä.
 

Ejy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepes
Sori nyt pieni avautuminen ja anteeksi oma posipetteriyteni, mutta ihan henk.koht. vituttaa tällanen täysi luovuttaminen mikä joidenkin viesteistä paistaa! 20min pelattu, vähintään 40min jäljellä! Joo paskasti pelattiin, sen huomas varmaan kaikki mutta kyllä tää joukkue osaa taistella.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Nyt katsotaan miten Toma on erätauolla piiskannut joukkueen. Ekaksi av ilman takaiskuja pois alta ja sitten painopiste Tapparan päähän.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Jäljellä oleva femma pitää kestää. Sen jälkeen oma pidetään puhtaana, maali per erä ja jatkoajalla Teissala ilmaveivaa ratkaisun.

Periaatteessa helppo homma, nyt vain pakko kestää tää AV.

Tulta munille pojat ja tytöt!
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Vanha kunnon seuraava maali… Melkein kolme minuuttia alivoimaa. Siihen kuluu parhaassakin tapauksessa eka 5-7min toisesta erästä. Käytännössä 30min aikaa laittaa neljällä kentällä kone kiertämään, ilman Fröbergiä. Haastava on.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Loistava tappo, kiitos Liedes!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös