Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 978 134
  • 22 362

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Joku käy nyt laittamassa laksatiivit Heljangon mehuihin, sen jälkeen helposti tullaan takaa ohi
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Johdetaan kahden erän jälkeen! XG:ssä meinaa. On tää maalinteko vaan tervanjuontia Nokia-Areenalla, ei auta. Se on kuitenkin hienoa, että tuo joukkue ei luovuta. Ei kaadu tähänkään (mahdolliseen) tappioon sarja vielä.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Eikö Talvitietä voisi ottaa Intosen tilalle? Talvitiekään ei ihmeitä esitä mutta Intonen on ollut jo pitkään täysin turha.
Kyllä Talvitie olisi eilen ja tänään ollut kokoonpanossa, jos ei olisi jotenkin vaivainen. Tuolla tuo klipeissä kuntopyörää polkee, joten toivon mukaan olisi tiistaina pelikykyinen.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos Heljanko olisi Litmaselle sukua homma olisi Joren huomattavan helppo kuitata Tapsulin Suomen telominen - riittää että avaa limupullon korkin ja korkki kimpoaa lattian, seinän, katon, Ansaksen hautakiven ja Mereten takapuolen kautta Heljangon silmäkulmaan ja vemppaosastolle..
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voisko braatwursti kolata heljangon vaihtoon että saadaan maaleja..Kyllä pojat sen alivoiman tolla taistelulla ja peli-ilmeellä hoitaa..

Niin ja Teissala äkkiä Nurmen vierelle..
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Ei tarvitse tänäänkään hävetä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä Heljanko pelaa semmoisella tasolla että veikkaan kyllä pytyn sinne menevän. Heljanko + muutama vahva yksilö jotka pistää kiekkoa verkkoon. Helvetin simppeliä ja tuuriakin mukana matkassa. Jääkiekko on maalintekopeli.

Mä olen vähän erimieltä. Toki Heljanko on erittäin varma ja hyvä, mutta Tapparan puolustajat auttavat myös Heljankoa aika perhanan paljon. Ei sinne maalinedustalle ole helppoa mennä häiriköimään ja Heljanko pääsääntöisesti näkee vetolinjan suht vapaasti eikä joudu etsimään trafiikin takaa kiekkoa.

Lisäksi tuo Tepsin kirous maalinteon suhteen saa Heljangosta paremman kuin mitä hän onkaan, meidän vedot hyvistäkin paikoista menee ohi, yli tai logoon tai ovat laadultaan keskivertoja.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Mulla on sellainen lapsenmielinen usko, että tätä sarjaa ei ole taputeltu vaikka tänään neppariin tuleekin.
Sama. Akilla on todennäköisesti toistakymmentä arkkupakastinta ladattuna jääpalamuoteilla ja tänään kun bussi saapuu pihaan, niin joukkue istutetaan jääkylpyihin ja vapautetaan niistä tiistai aamulla. Illalla mennään taas jalalla ihan 100-0 Tapparan rahastajia vastaan Typhoonin pauhatessa kirjaimia. Uudet kärmeskeitot seuraavaan ryöstöön.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Kuriositeettina muuten, onko joku muu huomannut tuon Wernblomin tavan laskea yläkättä mailan varteen tilanteissa joissa pitää ottaa kiekko haltuun vähän hankalemman syötön tai pompun jälkeen? Hauska tuollainen persoonallinen tapa pelata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös