Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 974 612
  • 22 362

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Ei nyt vittu hävitä tätä sarjaa tällä tavalla. Ennen sarjaa ei vituttanut vaikka hävitään, mutt ajos 1-3 --> tappio niin saa tääkin kausi kunnon päätöksen.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä ollut useampi tilanne jossa olisi voinut ihan luistelulla omissa voittaa päätykiekon ja purkaa paineen. Sensijaan aletaan vetämään jarruja päälle ja yritetään sitoa Lukon pelaajaa jotta se ei pääse kiekolle. Ja sitten ihan pikkupoikamaista paniikkiviskontaa kiekolla päättömästi pitkin ja poikin.

Peruspelaaminen romahti täysin, aivan täysin 2. erän jälkeen. Lukko varmasti tulee kovempaa kuin 2. erässä mutta Tepsi kyllä nyt pelkää ja osa jo ruikuloinut housuihinsa. Mitään ei uskalleta tehdä enää.

*edit* Lisäksi pelätään fyysisyyttä ja aristellaan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Pari vittumaista kulmamyllyä päälle ja maalin eteen kyselemään kelloa. Kyllä se tästä vielä kääntyy.
 
Nyt muuten saavutettiin ensimmäistä kertaa kahteen kauteen se lapsuusajoilta tuttu matsijännitys kun mahasta kutittaa. Niin tuskaista touhua katsoa että analyyttinen rauhallisuus vaihtumassa mahahaavaan.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Norsua norsun perää.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Miksi näitä roikkukiekkoja? Nyt juuri kun siitä kiekonhallinnasta olisi etua. Ilman kiekkoa Lukko on ollut aivan paska ja meidän kone kiertää. Jatkuvaa luopumista.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Viime vuoden vastaavassa pelissä Ässät käänsi vajaat 10 minuuttia ennen loppua Tepsin 0-1 johdon 2-1 voitoksi,
ei kai tästä mitään perinnettä olla muodostamassa?
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jürgens, heikkoa tekemistä tilanteesta toiseen. Herätys!

E: pelottaa oikeasti tämä tällä hetkellä enemmän ku Rafkinin toiminta.
 
Viimeksi muokattu:

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tossakin kunnon veskari olisi käynyt pysäyttämässä rännikiekon. Nyt meidän Lindberg seisoo maalilla kuin Sami Salo aitiossa ja meidän pakki joutuu painimaan kiekosta kulmassa josta lähti tämä minuutin kestänyt Lukon pyöritys. Pieniä asioita.

En muista yhtään Tepsin veskaria joka olisi ollut näin passiivinen kiekolliseen peliin osallistumisen kanssa. Onko sitten tuo nilkka niin paskana että sovittu ettei rasita lisää sillä, mutta kyllä tuo päätykiekkojen pysäyttäminen puolustusta auttaisi aika hemmetin paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös