Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 975 277
  • 22 362

J.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Markus Nurmi/HC/FCTPS, katsomokulttuuri
tiiättekö mikä täs on paskahomma? mulla on iltavuki Maanantaina. Tulee kiire kattomaan peliä.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olipa hyvä kolmas erä! Nyt tästä kiima päälle ja kunnon itseluottamuksella kolmanteen peliin. Kun pelataan tilanteet vaan loppuun niin hyvää tulee. Rafkin ja Nurmi näytti sitä tänään!
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Dudas pisti tänään positiivisesti silmään, etenkin vikassa erässä.

Teki voittomaalin, ja yhdessä ketjun kanssa kovaa duunia hyökkäyspäässä ja kulmissa vikoilla minuuteilla, jolla pelasi n. 30sec aikaa.

Tekee myös paljon pieniä fiksuja siirtoja pelikavereilleen, joilla avautuu hyvin tilaa.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Hyvä! Maanantaina jatketaan.. Ei siinä sen kummempaa. Ollaan 5vs5 pelissä kaveria selkeästi edellä, mutta niin pirun työlästä on saada kiekko vastustajan maaliin. Se parhaimmillaan juonikas Palmu olisi oiva lisä mukaan maanantaille, mutta eiköhän mennä näillä ja anneta puolikuntoisen parannella rauhassa?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nyt käärittiin hihat ja näytettiin luonnetta. TPS halusi tätä enemmän. Tuo vika 2 minuuttia mielestäni kertoi oleellisen siitä.

Jos tämä jäi kauden vikaksi kotipeliksi, niin tyytyväinen pitää olla siitä, että näytettiin muistijäljeksi se, että testosteronia on ja munat löytyy eikä tarjottu mitään näännyttävää ylikävelyä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Revolla liigan yksi parhaita rannareita ja se tuli Broadhurstin jaloista. Ei kyllä Fillen piikkiin mene

Siinä rakennettiin kunniakuja. Tuosta laittaa maalintekijät aina maalin. Repoa pitää tökkiä ja hiillostaa. Kun hänen keskittymisensä menee vääriin asioihin, niin tuntuu että koko Lukko seuraa perässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös