Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 002 385
  • 22 362

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
OMAT KASVATIT!
 
Jos jotain negaa pitää sanoa, niin meidän jengi on kyllä aika virkamiesmäinen mitä tulee joukkueen kannattajiin. Nykyään on enemmänkin sääntö kuin poikkeus että tämmösessä matsissa voiton jälkeen pelaajat vetää encoren jäälle ja heti pelin päätyttyä vedetään jäällä kunnon pitkät bileet eikä vaan koputella pleksejä nopeasti kuten marraskuisessa Saipassa.

Nyt perkele juhlimaan sinne ja tässä syttyy melkoinen kiima Turkuun.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Siitä vielä tiistaille Kalpalle 3p voitto ja Lukko häviää niin päästään Lukko kohtaamaan uudestaan

Siellä on Lukolla JYP ja KalPalla IFK, joten hengitystä en tämän suhteen pidättelisi.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Suurin onnistuja ja venyjä on ollut Lindberg. Aivan ylivoimaisesti. Vaikka nyt kaikki soutivat samaan suuntaan, niin Lindberg ollut kaksi viimeistä peliä aivan creme De la creme verrattuna siihen missä on käyty tällä kaudella.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Ihana nähdä kun omat kasvatit Lindroth ja Lauridsen ratkoo näitä pelejä. Ja nättinummen oma poika Lindberg siellä viimeisenä lukkona!
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin kaunista ja hirveää samaan aikaan. Oli ihan uskomatonta sekoilua vielä kolmannessa erässä. Varsinkin tuo kakkosyyveen koomailua aiheuttaa todella harmaita hiuksia. Mutta ei tässä nyt aleta negailemaan. Vain voitto merkkaa ja se otettiin. Upea viikonloppu. Kiitos TPS.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Viidessä viime erässä on nähty mikä merkitys on veskarilla joka tekee gamesavereitä koko joukkueeseen. Toivottavasti Fille saa nyt sitä kuuluisaa itseluottamusta tästä ja tarttuu kumi jatkossakin!

Tätä samaa vois sanoa Tapparasta ja Heljangosta. Kiitos runkosarjan voitosta menee kyllä menee sille ellei Tepsi nyt 0-10 turpiin ota Ilvekseltä.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Onko väärin jos jotenkin harmittaa ettei tiistaille jäänyt panosta.
Sama vika :D Ja tottakai nämä tiukat jännitysnäytelmävoitot otetaan vieraissa. Onneksi tänään sentään oli hyvänoloinen porukka kannattajia Raumalla todistamassa tätä voittoa myös paikan päällä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ose
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös