Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 976 186
  • 22 362

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Tärkeät pari pistettä. Jotenkin tuo jengin masentuneisuus siltikin paistaa huolella läpi. Onko siellä joku kisa, kuka vetää eniten Barkovina maalien ja voittojen jälkeen?
 
Salin sanoo "ettei tiedä onko pleijaripaikka vielä varmistunut mutta lähetään ainakin varmistamaan huomenna".

Toivottavasti kaikki eivät ole ihan noin huolettomia kun lähdetään Lukkoa ja Ilvestä vastaan. Ei se nyt "ihan" ole vielä varmistunut. :D
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Hyvä taistelu oli tänään ja tykkään näistä HIFK peleistä kyllä ihan hitosti. Limpulta melkosia gamesavereitä niiden alun haparointien jälkeen.
 

J.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Markus Nurmi/HC/FCTPS, katsomokulttuuri
Varmaan eka peli tällä kaudella, joilloin kaikki lähti kiimalla alas puolustamaan, kun huomattiin että kaveri meinaa päästä läpi. Yleensä oltais jääty seisoskelemaan tai lähetty vaihtoon. Tätä asennetta lisää. ja tää toki vain vajaan kahden erän perusteella
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä näistä pitää ammentaa jotta jaksaa. Oispa veli auriskin nähnyt pelin niin varmasti helpottaisi tuskaa. Tuskin näki koska ei saatu analyysia. Mutta tsemppiä kaikille! Ei tämä vieläkään riitä!
 

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Toivottavasti tuli ärsytettyä hesan kisuleita sen verran että nappaavat kolme pistettä huomenna Vaasasta. Pelsut ja Valtra voisivat kans vähän jeesiä, vaikka omissa käsissä onkin.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Wernblomin patenttirankkari on kyllä komea. Uskomattominta siinä on se, että miten se voi lähes aina silti mennä, vaikka veskarit varmasti tietävät mitä tuleman pitää.

Tuota katselin nii kyllähän Wernblom tuon helvetin taitavasti osaa. Veska kuitenkin liikkuu poikittain kiekon mukana ja samantien kun se pieni tila aukeaa se lähtee napakasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös