Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 997 831
  • 22 362

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Niin, koitetaan uudestaan.. missä on Lindroth?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Paras erä miesmuistiin, mutta olen skeptinen sen riittävyydestä. Vikassa sieltä tullaan taas päälle kuin yleinen syyttäjä ja riittääkö silloin tahto? Näinköhän?
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Ensimmäinen täyttä paskaa, toinen sitten näytti siltä kun tässä jamassa pitäisi näyttää ihan koko 60min. Seuraavassa ratkeaa paljon, löytyykö vielä toinen samanmoinen 20min vai palataanko ensimmäiseen.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Onko Lindroth pelannut tänään?
 

Koirankoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos muuten katsoo sarjan pudotuspelijoukkueiden ylivoimaa niin aika useasti kiekkoa toimitetaan maalille suoraan syötöstä vedolla viivasta. Kuinka monta kertaa olette nähnyt TPS:n tekevän tätä? Usein se veto (jos sellaista edes YV:llä saadaan) niin lähtee B pisteeltä. Ainakin Ilves, IFK ja Tappara toimittaa paljon kiekkoja maalille noin. Eikä sen tarvitse olla mikään järkyttävä pommi, jos vaan on miehet oikeessa paikassa niin ei se maalivahti nää mitään. Sitten reagointia irtokiekkoon ellei kiekko ole maalissa. Lindroth on tainnut tulonsa jälkeen pari kertaa pommittaa viivasta, mutta sitä käytetään todella vähän.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Nyt on melkoisen tärkeä erätauko koko kauden kannalta. Pitäisi tulla melkoisella tsempillä vikaan erään, mutta tämä joukkue on tällä kaudella yllättänyt negatiivisesti jo niin monesti, että voi siltä tulla kasa kissanpentuja hesan kisulien leikkikavereiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös