Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 977 146
  • 22 362

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Oli kyllä niin munaton erä että hohhoijaa taas. Hoover hoiti sitten loput. Vittu että vituttaa varsinkin tuo eka maali.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

Leipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Posipetterit
Koska Rauman ihme Moisanen ei ilmeisesti halua nähdä Valia maalissa tai sitten silläkin joku salainen vamma. En tiedä mutta ei jokatapauksessa pitäisi olla mahdollista, että tällä tasolla pelaava maalivahti saa loputtomasti peliaikaa.
Toisaalta ei se Valikaan varsinaisesti paremmin pelannut, liian nopeasti joutui isolle vastuulle liigaan ja itseluottamus saatiin tuhottua.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Järkyttävä pettymys. Viikko aikaa valmistautua ja tulos on tämä. Muutama pelillinen juttu mihin kiinnitin huomiota:

1) TPS:n hyökkäyksiin lähdöt kuolivat huonoihin syöttöihin. En tiedä mistä johtuu mutta TPS avasi tai joutui avaamaan peliä jatkuvasti seisovan laiturin kautta. IFK:n pakit tappoivat nämä lähdöt kerta toisensa jälkeen. Nolla lähtöä sentterin kautta.

2) Vaikka TPS ei juuri hyökkäysalueella viettänyt aikaa niin joukkueiden erot hyökkäysalueen pelaamisessa kävi nopeasti selväksi. IFK:n ykköstavoite on kamppailuvoitto, kiekko viivaan ja maalipainetta. Tämän jälkeen irtokiekoille ja siitä voidaan alkaa rakentamaan pidempää pyöritystä. TPS:n ajattelutapa on täysin päinvastainen. Yritetään pysyä kiekossa ja paikanvaihdoilla luoda tilanteita. Omaan silmään se näyttää todella koomiselta kun TPS:n hyökkääjät yrittävät väkisin raivata sen tilan itselleen jotta pääsevät sieltä kulmasta liikkumaan siniviivan tuntumaan vain menettääkseen kiekon.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
silmään se näyttää todella koomiselta kun TPS:n hyökkääjät yrittävät väkisin raivata sen tilan itselleen jotta pääsevät sieltä kulmasta liikkumaan siniviivan tuntumaan vain menettääkseen kiekon.
Etenkin kun taas mennään nilkkapainot jaloissa. Aivan käsittämättömän tukossa jokainen. Onko taas crossfitattu vai eikö kiinnosta, kun ei maisema vaihdu kellään?
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paska vaatimustaso, huono kilpailutilanne, huono yhteishenki, pelaajien ammattiylpeys huonoa ja henk.kohtainen vastuunkanto ja ylpeys pelata logolle niin tulos on tässä. Palkka tulee vaikka tekis mitä ja ens kaudella taas uudet hipat.

Tulee mieleen Virtasen Markon stintti jossa tehtiin joku TPS dokkarikin. Taistellaan playoff säälipaikasta ja Filppula kiukuttelee yksinään kopissa kun yksi tärkeä peli taas vedetty haluttomasti vituiksi. Ketään ei kiinnosta.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Vittuako toi Martin kolmantena tonne menee? Antaa Nurmen ja Leksan vääntää kahdestaan.

Toki näki varmaan että Komarov on niskalenkissä niin pakko oli mennä jeesaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös