Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 006 461
  • 22 362

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Menihän se hörppy sinne. Lindberg mennyt epävarmemmaksi pelin edetessä, Tapparan YV:llä oli yksi hetki kun oli 5sec ihan kahvilla että missä kiekko. Ja nyt sitten imurointi.

Ei tästä maalivahtia saisi edes Ylönen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Paco

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lindberg on varmasti liigan top-3 huonoimpien maalivahtien kerhossa. Huono peittämään kulmia, surkea mailapelaaminen, huono sijoittumaan, kadottaa kiekon torjuntojen jälkeen, torjuntakontrolli levotonta ja haparoivaa, ja pelin ohjaus puuttuu kokonaan.

Yksinkertaisesti sellainen maalivahti jonka ei kuuluisi liigaa edes pelata.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Sillon kun joukkue saadaan riviin ja suorittamaan, niin Lindberg pettää. Epäreilu tulos tässä vaiheessa, mutta minkäs teet.. Toinen ottaa gamesavereita ja toinen hörppii. Siinä ero tässä vaiheessa peliä.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Aina kun Lindberg tuonne tolppien väliin menee niin pelko perseessä. Ei vaan taso riitä.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Täytyy sen verran antaa synninpäästöjä pelaajille että ei kyllä muakaan kiinnostaisi pelata tilanteessa jossa maalivahdit ovat surkeita illasta toiseen. Kivaa oli tänäänkin kunnes koko touhu meni vessasta alas.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Kaikki muu tänään ihan perkeleen tasaista, paitsi tuomarilinja ja maalivahdit. Näissä on Tappara edellä niin paljon kun mahdollista vaan on olla. Ei tosin sillä että ylivoimalla mitään tehtäisiin, mutta maalivahti kyllä kelpaisi…
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös