Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 978 457
  • 22 362

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika paljon täällä puhutaan Jukureiden rosterista viikko sitten, vuodenvaihteen paikkeilla kun meiltä puuttui liki kymmenen pelaajaa niin oli vaan huonosti kasattu joukkue. Ja tämä ei ole tarkoitettu edellä kirjoittaneelle vaan yleinen mielipide täällä.
Ja mielestäni ns. ison rahan joukkueita vastaan ollaan pelattu hyvin niin pelillisesti kuin pisteidenkin valossa, suurempi ongelma on ollut ns. ynnämuut (johon toki mekin kuulumme), niille on pisteitä vuodettu aivan liikaa. Esim. Edellispäivänä Kouvolassa.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei saatana mitkä tuomarit taas. Kaikesta vihelletään versus edellisen pelien mistään ei vihelletä.

On se saatana kumma että Tepsin pelaajissa saa roikkua miten paljon tahansa, antaa poikkaria ja estää kiekotonta pelaajaa ja tuomarit ihmettelee vieressä. Ja Tepsiltä vihelletään lähes kaikki.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä toi Broadhurst saa olla ihan joka suuntaan nähtyä vähän helvetisti parempi, että mikään puoltaisi pelipaikkaa. Kertoo jotain tästä alennustilasta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikean näköistä on viisikkopeli..

Yksinpuskemista ja kiekon päätyyn hakkaamista tuntuu hyökkäyspeli pitkälti olevan..
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Pienistä asioista lähti juna väärille raiteille. Rafkinilla kiekko polttaa lavassa paineettomassa tilanteessa ja Lindroth joutui rikkomaan. Sen jälkeen hyvää alivoimaa, kunnes kyseenalainen vihellys. Hyvä 5-3 tappo, mutta yksi veto maalia kohti yhden miehen vajaalla ja peli on siirtynyt Pelicansin haltuun.

Nyt kaivataan niitä johtajia.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lindberg ylipelaa jokaikisen tilanteen ja on todella levoton. Näyttää siltä että kadottaa kiekon jatkuvasti.

Lisäksi ei uutena asiana tämäkään mutta Lindberg ja rännikiekkojen katkot on asia jota ei ole olemassa. Jäpittää maalilla ja hyvin harvoin osallistuu kiekon katkomiseen. Joutuu pakit sitten vääntämään omissa ihan liikaa vastustajan kanssa.

Hyökkäyspelaamisen osalta ei ole saatu mitään aikaiseksi. Kotimatsi ja kaksi laukausta joista yksi kohti maalia. Yök.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
On kyllä erittäin masentava jengi. Noiden turhien jäähyjen jälkeen pelissä ei ole ollut mitään ideaa. Parempia aikoja odotellessa eli 203X.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Pelicans pelasi eilen, mutta jalka liikkuu täysin eri tasolla kuin meillä. Nooo, ehkä kolmannessa erässä kääntyy sit meille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös