Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 978 470
  • 22 362

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Viime kaudella kun oli Lehtinen niin silloin maalivahti antoi joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Nyt kun on Vali niin hän antaa joukkueelle mahdollisuuden hävitä hörppymaaleillaan.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Hemmetin heikko kiekkopeli molemmilta jengeiltä! Lohdutuspalkinto on nyt se, että Jyp sai täyden potin sijasta kiinni vain sillä pisteellä(On toki kaks peliä vähemmän pelattuna). Kymppisijasta tullaan taistelemaan jopa viimeiselle kierrokselle useammankin jengin toimesta ja tästä saadaan syyttää vain itseä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No miten Nurmi päästi Jerryn vaan läpi tuolla tavalla

Nurmen ei olisi tänään kuulunut olla pelaavassa kokoonpanossa ollenkaan. Pääsääntöisesti välinpitämätöntä pelailua. Tuli mieleen Jokereiden joukkueen pelaajat jostain kaudelta 97-98 kun pääasia oli että oli hyvä palkka.

Tossa 3. erän loppupuolella meni tuomareilta myös yksi Nurmen mailalla huitominen kiekottomaan pelaajaan ohitse. Ja tuo oli se mitä Nurmi tänään teki, keskittyi kaikkeen muuhun kuin siihen mihin hommaan herra joukkueeseen on hankittu.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Pitäisi kirjoittaa huhuketjuun mutta tulkoon tämä huhu tänne, nimittäin huhujen mukaan TPS joutuu maksamaan noille pelaajille palkkaakin tuollaisista esityksistä.
Saisivat kävellä Auran St1:ltä kotiin loppumatkan koko sakki. Ja Valille vielä ylimääräinen 20 kg reppu selkään.
 

Paco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voi voi, paljon olisi tässä työnsarkaa! Onneksi tuli ees piste ja onneksi joukkueessa muutama valopilkku pääasiassa Ruattalaisten muodossa! Edelleen ihmettelen koska meidän kärkiäijiksi hankitut ukot herää! Myös olis kiva kun joka peliin ei tulis sitä 1-2 helppoa omiin...
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Mutka oli tänään hyvä. Wernblom oli hyvä. Tehtiin YV maali. Saatiin piste. Siinä ne posit.

Sääleihin tarttis jonkun muunkin kärkiäijän pikkuhiljaa herätä. Tomalle iso lampaanperse taas jengin valmistamisesta ja laitetaan vaikka Arell maaliin, jos muut on kerta klesana. Ei Valilla oo ton jengin luottoa ollenkaan, ja joka jätkä pienenee 10cm jokaisesta helposta.

Nurmi oli ihan kujalla, voisko kokeilla taas Teissalan kanssa? Palmulla on kyllä koko tekeminen ihan hirvittävää. Rafkinista sen verran, että emmä ehkä sitä 200 noilla otteilla, dominoinee siis ensi kaudella jossain koko sarjan parhaana pakkina ja vituttaa, mutta so be it.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Heja Sverige! Wernblom pitää meitä reppuselässä ja Lindroth osoitti että ei ole mikään mikkihiiri. Arell kun nostaa tasonsa taas Teppo Nummiseksi, niin chapeau. Muuten meno on niin tukkoista että uskon Tepsin vähitellen tippuvan tuosta kymppisijalta jonnekin kerhon tasolle ja erityisesti silloin jos Valia peluutetaan pakkomielteisesti illasta toiseen ja ei tarvitse olla diplomi-insinööri tajutakseen, että nyt on liian isojen poikien leikkiä tarjolla.
 

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä on kova työ päästä tällä pelillä sääleihin, kun huomioidaan loppuohjelma ja se, että sekä JYP, KooKoo että Sport pitää kaikki pitää takana. Veikkaan kauden päättyvän runkosarjaan.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
No miten Nurmi päästi Jerryn vaan läpi tuolla tavalla
Eiks jatkoilla ollut ruåttalaistrio aloittamassa? Fröberg, Wernblom ja Lindroth.. Makkekaan voi vaihtoaitiosta kerätä miinuksia?

...joka tekeekin voittomaalista ja lopputuloksesta entistä häijymmän, kun lähes paras kolmikko ottaa noin rajusti lukua.

Se vaan lienee kuulkaas niin, että aavistuksenkin laskenut yhteishenki + heikohko itseluottamus saa aikaan näitä katastrofeja toinen toisensa perään. Nytkin jengin ykkössena (vähiten huono), 1-2- pakki ja sokerina pohjalla koko porukan paras pelaaja pystyvät munaamaan noin pahasti.

Pitkään jaksoin uskoa että kyllä tämä lauma pelaajia vielä kasvaa ja tiivistyy JOUKKUEEKSI kauden aikana jolloin olisi ollut ihan sama mistä asemista pudotuspeleihin lähdetään.
No, nyt on ongelmat sen verran syvällä että enää on kyllä myöhäistä kasvaa kausien 2020-22 tapaan kivenkovaksi & yhtenäiseksi joukkueeksi. Ja vaikka kenttäpelaajat siihen pystyisivätkin, niin historiallisen surkea mv- tilanne _torjuu_ viimeisetkin toivon rippeet.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Mitä täällä oikein höpötetään? Tässä on vain vähän ollut treenijumia ja treenattu pitkää kevättä varten. Kausi päätetään 12 ottelun voittoputkeen ja sijalle 6. Sen jälkeen pudotuspeleissä suoraan finaaliin ja kannun nostoon. Kysymyksiä?
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
5/9 takana ja taulukkoon jäi 1 piste mukaan, ei kovin hyvä juttu kun Jyppi 2, KooKoo 3 ja Sport 2.

Ei puhettakaan jotta ois ehjä 60 minuuttinen, ei jumalauta riitä jos siellä vähän silloin tällöin 60 minuutin aikana pelaillaan.

Kyllä minulla Miettiseen se katse kääntyy muutamissa asioissa. Tuo miten ei millään saada ehjää 60minuuttista ja tuo miten moni pelaaja pelaa täysin alle oman tasonsa, jumalauta kun edes yrittäisivät. Viime kaudella hassuteltiin jotta träppi se vähemmästäkin tappaa pelihalun, juu ei se mitään minä ostan tämän. Mutta millä se Miettinen tappaa tuon pelihalun? Miettinen ei ole kyllä saanut myytyä omaa juttuaan koko joukkueelle joku siellä mättää ja pahasti.

Tärkein. "Vaeltaja" -2 ja Rafkin -3, joten ei muutosta. Molemmat nyt kentällä melkoisia turhakkeita. Vittu oikeen vuosisadan hankinta tuo Terry, kukapa olisi arvannut....
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Toivottavasti pitää paikkansa se try out Teron sopparissa.

Tuossakin on se huonopuoli, jotta tuon 3viikon aikana ei etsitä todennäköisesti samalla tarmolla pelaajaa josta voisi olla joukkueelle jopa hyötyä ja tuo siirtoraja kummasti lähenee ja osittain jo kiinni.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Siis oliko Nurmi tuossa kentällä? Liiga väittää siellä olleen meittin ruottalaiset...
Ei ollut Nurmi kentällä jatkoajalla, vaan ruottalaiset siellä oli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös