Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 002 532
  • 22 362

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Upeeta!

Reijolan viulu Palmun rankkarin jälkeen illan kohokohta.

Erityisen huolissaan pitää olla tuosta meidän kultakypärästä, joka on näyttänyt Kalle Väisäsen kopiolta viimeiset noin kymmenen peliä. Nyt pitäisi ottaa joukkue reppuselkään eikä harrastaa muniin puhaltelua. Olikohan joku kymmenes peli jo putkeen ilman maalia? Yhden taikka kansi syöttöpinnan tainnut jossain kohtaa saada sohittua.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Ihan ansaitut viulut heittää Sportin maalivahti.

Miten voi TPS pelata näin tylsää ja unista jääkiekkoa kotiareenalla jotain saatanan Sporttia vastaan.

Nyt nukkumaan, parituntinen unilääke kun on nautittu.
Mä lähen kohta kans.. On taas niin iso tatti otassa. Voi vittu että sylettää! Hyrrättiin ja pörrättiin, mutta eihän meillä hirveää määrää ollut edes maalipaikkoja. Nää on niitä helposti pois annettuja pisteitä, joista ollaan tunnettuja tällä kaudella.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ikävä kyllä tämä on nyt toinen kausi putkeen, kun toivoo vain kauden päättyvän. Kaikesta näkee, että ei tästä tule mitään. Ukot kentällä ei riitä, joukkuetta kasanneet officen ukot ei todellakaan riitä ja organisaatiolta tuntuu yleisestikin puuttuvan visio ja päämäärä sekä askelmerkit, joilla tästä paremmaksi kehityttäisiin.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Uskomatonta paskaa taas kerran. Olis se varmaan pitänyt arvata tai tietää jo vanhasta että Lukko voiton hyvä fiilis vedetään seuraavassa pelissä vessasta alas. Voi vitun paskasakki.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Parilla pisteellä kun jäädään säälirajasta, niin tätäkin peliä tulee muisteltua lämmöllä.
 

ccmvector

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Aarne Talvitie, Mitch Hultsin alkukausi
tää kaksikko kun viheltää seuraavan tepsin pelin niin se on automaattisesti 500e betsi vastustajan voitolle
 

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lähes raivon partaalle saattaa myös noi neppisyötöt selän taakse ja niistä menee oman kaverin lapaan kerran sadasta.
Tapahtuu se sitten hyökkäyspäässä, keskellä tai puolustuspäässä.

Ylipäänsä syöttöjen laatu.
Mun mamma pistää teipistä teippiin paremmalla prosentilla. Siltikin vaikka mamma kuoli jo 90-luvulla.

Tuokaa mulle Tenoja!

Hitto! Saiskohan Shoppiin Tepes-inkotenssisuojia?!?! Oot @-TMA- tehokas, laita toi toimistolle, pliis.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Taas tuli tuhlattua hallilla reilut pari tuntia elämästä tuohon puuduttavaan kokemukseen, tuntui että vanhenin tuo spektaakkelin aikana n. 2 kuukautta.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
No niin mikään ei ole muuttunut. Kalton YV kuviot eivät vieläkään ole iskostuneet joukkueen peli-identiteettiin eikä joukkueen tehopuolustaja (niin kuin selostaja TV:ssä tuota kutsui) Rafkin saanut taaskaan maalia aikaiseksi.
Mikä ihme tuossa joukkueessa on kun se vuodesta toiseen kyntää noin syvällä? Ei ole väliä kuka joukkuetta on kasaamassa tai valmentamassa, niin menestys kiertää kaukaa Auran rantoja.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kun skouttaus on tällaista tasoa, mitä tänäänkin on julkistettu, niin ei pidä ihmetellä, miksi ollaan Liigassa naurun aiheina. Helvetinmoiset puheet ja teot sitten tällaisia Broadhursteja. Heh, heh.
 

Elysée1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palloseura
Oli nyhväystä taas.
Ihan perinteinen Sport-matsi siis.
Näinä arki-iltoina kun mikään ei onnistu ja ei oikein edes sytytä, niin se ylivoima voisi jonkun räpätä. Mutta kun ei jumalauta päästä edes alueelle..
Joka ylivoimalla vaarallisin paikka Sportilla.
Eikä se edes näytä, siltä että se paranisi.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Eikös pelannut Jukureissa tuossa

Palmu voisi viivassa toimiakin mutta eihän tuo tiennyt yhtään missä pitäisi olla kun lähdetään omista.
Minuu hirvitti ne sen selän takaa-syötöt. Hyvä, ettei syöttänyt Sportille läpiajoa.
Nyt olis hyvä haku Nurmen kaveriksi toiseen laitaan. Kärpät yrittää päästä eroon Ritchiestä. Siinä pääsis veljekset pelaamaan samaan ketjuun ja muistelemaan menneitä. ;o)
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Ensimmäinen erä oli vielä ihan mukavaa katseltavaa, mutta sen jälkeen alkoi koko ajan enemmän harmittamaan miksi en jäänyt toimistolle tekemään jotain hyödyllistä. Lähdinkin kolmannen erän päätteeksi kotiin.

Ihan sama ketä tuota ylivoimaa valmentaa ja millä kuvioilla, jos pelaaajat esittävät tuollaista paskaa kuin tänään. Montakohan kertaa Makke menetti kiekon? Palmu toivottavasti ei enää ikinä pelaa tuossa viivassa, ennemmin vaikka Sisu-Petteri siinä.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Minuu hirvitti ne sen selän takaa-syötöt. Hyvä, ettei syöttänyt Sportille läpiajoa.
Nyt olis hyvä haku Nurmen kaveriksi toiseen laitaan. Kärpät yrittää päästä eroon Ritchiestä. Siinä pääsis veljekset pelaamaan samaan ketjuun ja muistelemaan menneitä. ;o)
En olisi kauden alussa uskonut sanovani näin, mutta ei ole kyllä yhtään Palmun hommaa nostaa kiekolla omista. Johansson ja jopa Lauridsen teki sen tänään paljon paremmin. Palmu voi toimia viivalla ja ylivoiman moottorina ja yleisesti juonikkaana kaverina hyökkäyksessä. Mutta noi kiekon tuonnit, rystylätyt luistimiin ja jätöt vastustajalle on kyllä ollut välillä sydämelle tiukkoja hetkiä. Joskus tuntuu noissa uskaliaissa jätöissä, että Palmulla käy tietokone hieman nopeammin kuin ketjukavereilla ja kaverit ei yksinkertaisesti osaa hahmottaa mitä sieltä on tulossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös