Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 981 204
  • 22 362

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Miten helvetissä Johansson oli ylimpänä pelaajana ja Mestis-Henrikssonin paikkaustoimet 404. Aivan turisteja nämäkin.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuossa 4-1 tilanteessa näkyy miten helvetin huonosti Suomi lukee pelitilanteita. Ei hahmota yhtään syntyvää tilannetta vaan pelaa todella leveällä omassa laidassa ja on siten armottoman pahasti myöhässä tilanteessa.

Lisäksi taas kerran toinen pakki ihan muualla kuin viivalla ja lähimpänä läpimenevää pelaajaa on hyökkääjä.

Meillä jatkuvasti joutuu hyökkääjät paikkaamaan pakkien ylipelaamista hyökkäysalueella. Joka luultavasti myös osittain aiheuttaa sen että hyökkääjät eivät uskalla hyökkäysalueella haastaa vaan vetävät kulmarallia (pelkäävät kiekon menetystä ja vastahyökkäystä).

Surkeaa puuhailua.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En muista koska TPS olisi ollut näin lapanen ja aneeminen fyysisesti. Meidän pelaajia riepotellaan kuin paskasta lakanaa ja vastaus on missä? Lauridsen siellä jotain ähisee mutta ei hänkään ehdi ketään taklaamaan. Arell, Rafkin, Jürgens,Talvitie. Nyt pitäisi nousta esiin. Tosin ei varmaan enää kannata kun peli jo ohi.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Lol. Ja töllö pois päältä. Vittu mitä puuhastelua. Luulisi, että Nurmen hakkaaminen olisi herättänyt joukkuetta, mutta ei. Ja kaiken maailman Sakke Hämäläiset naureskelee päälle.

Lauantaina hallilla promillet yhtä kovat kuin Rubenin miinukset.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Asettukaa tilanteeseen, jossa olette Liigan mittapuulla yläkeskitason budjetilla koonneet nykyisenlaisen kokoonpanon. Mä en kehtaisi edes pitää seuran takkia päällä julkisesti tai vaihtoehtoisesti olisin maanpaossa. Hyökkäyksestä puuttuu juu nimiä loukkien vuoksi, mutta tuo Liigan puukätisin pakisto on ihan oikeasti "terveenä" tuolla liikenteessä. Katsomotilaus peruutukseen ja mahdollisimman kauas tästä tragikoomisesta paskakasasta.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Ei sillä et tähän kauteen kannattaa enää panostaa mut luulis et siellä on vaikka joku mestis taustainen maalivahti työttömänä jossain päin manteretta. Sen verran annan kyllä kassareille anteeks et onhan toi TPS:n koko puolustaminen aivan kissanpaskaa joka tekee sen torjumisen todella vaikeaksi. Kiitos vaan Suoraniemi & Kallio ja muut mestarit tästä hienosti kasatusta poppoosta. No ei pidä negailla liikaa koska onhan meillä tuo vittusaatanaa huutava fläppitaulumies joka kuvittelee olevansa päävalmentaja.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Mitähän se sillä fläppitaululla tekee ? Vois keskittyä maalivahteihin.

Koko tilanne on ongelmallinen, koska Moisanen vastaa maalivahtien lisäksi alivoimasta ja puolustuspelistä. Miten meillä voi olla maalivahtivalmentaja, joka hoitaa kahta muutakin osa-aluetta. Ja sen jälkeen herää kysymys mitä vittua Sami Salo tekee?
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Ikinä ole tällaista maalivahtikolmikkoa ollut. Ihan hirvittävää. Ainoa jotenkin onnistunut kaverikin pelaa nyt muualla.
On ollut paskempiakin. Kuokkanen, Puurula, Tirronen, Schwarz jne. Ikinä ei ole näin paskaa puolustamista ollut. Pelsut pelaa elämänsä helpointa kiekkoa eikä TPS kaataisi tällä edes Saipaa.
Pitää kyseenalaistaa myös Miettisen idea jääkiekosta. Ei Kalpaa vastaan ikinä näin helposti hyökätty vastaan. Eiköhän siellä taas kohta uutta heppua kaavailla, viimeistään ensi jouluksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös