Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 994 377
  • 22 362

Siwawaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viisikkopeli tänään 0 henkilökohtaista virhettä. 0 päästettyä maalia. Voidaan todeta, että se osa-alue toimii. Hyökkäyspää, siinä vasta pähkinä
 

12961

Jäsen
Olihan tää tepsi nyt monella tavalla paljon parempi kuin pitkään aikaan, vaikka ei tässä yhtä jatkoaikavoittoa isommin juhlaan aihetta ole.

YV oli edelleen synkistä synkintä pas-kaa. Tähän konkurssiin mahtuisi ehkä Kalton potkut ja Raipe vaikka puhtaaksi YV-valmentajaksi. Vanhanaikaisilla perusasioilla tekisi parempaa tulosta kuin Kalto koskaan.

Vali pärjäsi kuin aikamies.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Upea tuo Rafkinin taklaus mikä johtaa voittomaalin syntyyn. Vierumäkijoelta tuskin saa sympatiaa tuollainen pakin ajama taklaus hyökkäyspäädyssä.

Kärppien osiossa on jo suuressa itsesäälin vallassa langetettu Rafkinille kahden ottelun pelikielto. Ei liene Marjamäen poijat koskaan ennen edes nähneet pakkia toisessa päässä maalin takana.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Voittomaali oli siinä mielessä hieno, että pojat malttoi jauhaa sen varman maalin. Onhan peli ollut paskaa, mutta kyllä suurimpana ongelmana on ollut silti se henkinen jumi, joka on välittynyt katsomoon asti. Siihen nähden hieno ratkaisu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös