Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 994 056
  • 22 362

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Suomi palkittiin edellisestä yv maalista tiputuksella ylivoimalta ettei samaa vahinko käy enää uudestaan!
Viimeisissä peleissä sen verran paljon hasardeillaan aiheuttanut tilanteita omiin, että ihan hyvä niin. Tosin onnistui se nyt ilman Suomeakin. Surulliset ovat vaihtoehdot puolustajan paikalle ylivoimaan.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Alkaa oikeasti olemaan jo semmonen kenguru selässä että jos nollille tässä pelissä jäädään niin ei kyllä hyvä heilu. Tuonne on pakko saada tekijämiehiä.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Onko tänään yksi kaikkien aikojen munattomimmista yhteenotoista TPS:n ja Kärppien välillä? Kummankaan joukkueen pelaajat eivät pelaa oman joukkueensa logolle. Ovat kentällä vain siksi, että tämä ottelu on merkitty sarjaohjelmaan.
Todellista antijääkiekkoa tänään nähtävissä Artukaisten hallissa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ei ehkä meilläkään ole ollut aina mitään seksihokia, mutta kyllähän Marjamäki on tehnyt kärpissä mahtavaa työtä vastustajaa ajatellen.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Jotenkin näkyy että pelaajatkin odottavat koko ajan että pian annetaan ylivoimahyökkäys kun kiekolla pelataan. Pelataan varovaisesti ja silti paikat tulevat vastustajalle.
 
Kyllä on uninen peli. Aika hyvin heijastuu myös keskustelupalstan viestimäärään. Koska ollut näin hiljaista matsin aikana? Ei paljoa ole kommentoitavaa tätä hiihtelyä katsoessa, kun ei yhtään mitään tapahdu suuntaan eikä toiseen
 

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Lindstenin pelikirja hyökkäysalueella: tee suunnanmuunnoksia niin kauan, ettet jaksa enää polkea ja sinut sidotaan laitaan. Joka ikinen kerta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös