Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 975 657
  • 22 362

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Rafkin jotenkin säätänyt aika paljon tänään ja lauantaina. Oikeastaan ainoa hyvä peli tuo HPK-peli. Ei vielä näyttänyt kummoista kehitystä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
On Rafkin ehkä vähän mennyt eteenpäin joillakin osa-alueilla, mutta nää saappaat nyt on vaan aivan liian suuret. Kyllähän tuo parhaansa tuolla yrittää sitä roolia täyttämään, mutta hänen jo aikaisemmilta kausilta tuttu virhe ja jäähyherkkyys kasvaa, kun pitää pelata yli omien kykyjen.

Onhan siitä nyt täällä jauhettu, mutta menee todella potentiaalinen YV-ryhmitys osittain hukkaan, kun vastustajalla tiedossa minkälainen viivapeloite (reilu 40 peliä 0+11) ja pelintekijä sieltä löytyy.

Kenet tuohon sitten laittaisi? Olisiko Jyrkistä siihen nyt tähän kohtaan ja Suomi kakkoseen..?

Ei nyt sen enempää asiasta, mutta kyllähän tossa olisi juuri Stouni juniorin menevä aukko joka peliin. Ja jos ei puolustuksessa vielä riittäisi, niin ei siitä montaa kautta ole kun muuan Petu Nummelin pelasi pelkästään YV:llä.

Miten on voinut niin käydä, että ketään tämän profiilin omaavaa ei ole joukkueeseen hankittu? Kävisi siihen halvempikin ukko, kunhan on sillä paikalla pelannut koko uransa. En usko, että siellä oltaisiin joukkuetta rakentaessa jätetty tuo paikka auki tai jopa luvattu Aronille. Siinä oli kuitenkin ilmeisesti jo melko aikaisessa vaiheessa tiedossa, että poika lähtee ja sen lisäksi riski on että liian isot saappaat hänellekin. Toisaalta Aronin kohdalla tässä tepsissä olisin laittanut pelaamaan yv:t ja noin 15min peli yhteensä. Nyt siellä Rafkin painaa kohta 30min/peli. Saa nähdä kauanko jaksaa. Ja näkyyhän tuo jo nyt väsyneinä ratkaisuina ja tyhminä jäähyinä.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Mielenkiintoisia kommentteja Anttilasta, joka alisti teitä nii ylivoimallanne plus maali päälle.
Sanotaanko näin, että hinta-laatusuhde ei välttämättä enään kohtaa Anttilan kohdalla. Toki edelleen ihan hyvä pelaaja, mutta onneksi Leijonat jäi jo takase.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Hemming :D

Kiitos maskista Kemppainen.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nonnii, siinä näytettä miten tullaan Liigaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös