Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 353 244
  • 2 786

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
HPK tais ottaa tänään ratkasevan voiton 10 sijasta.

Seuraavat pelit: Kärpät (V), Jukurit (K), Ilves (V).

HPK: Ässät (V), HIFK (K), Pelicans (K).

Sportilla todennäkösesti max 3p viikko edessä. Kun taas HPK:lla näkisin mahollisuuden jopa 5-6p.

Kyllä se nyt näyttää siltä että mahollisuudet meni. Jos tosta jotenki vielä noustaan 10.sijalle niin en tiedä mitä teen, mutta sen melkeen uskallan luvata.
Ei se ihan via dolorosaa Hpkllakaan ole , Ässät ja IFK kuumimmat joukkueet tällä hetkellä. Tuossa voi käydä vielä mitä vaan.
 

Bison king

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport puuhastelijoiden vaihduttua
hpk on hyvään aikaan vireessä ja nyt olis kyllä pakko raapia hyviltä jengeiltä pisteitä ja niitä riittää koko loppukausi. vaikeelta näyttää...
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kyllä se on maalivahtipeli mihin tämän illan kiri hyytyi..
 

Besser. W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä sport pelas tänään hyvän pelin, mutta Tappara oli rutiinilla parempi jengi! Reijola tänään ei ehkä parhaimmillaan, mutta kyllä itse luotan Reijolaan ja pidän häntä tällä hetkellä parempana veskarina kun hovinen. Hovinen ei ole kunnossa sen näkee se kuuluisa mummokin!!
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
En kyllä purematta niele tätä Rassen dissausta. 1-1 maalissa Väyrynen aivan liian kaukana Kemiläisestä ja tekee Hjalmarssonin kanssa maskin Rasselle. 2-1 maalin nyt näkee jokainen: Rasse ottaa kaksi kiinni, mutta kolmas avopaikka liikaa. Missä meidän äijät? Hajallaan ympäri kenttää kuin varpusparvi. Kemiläisen 3-2 maali olisi voinut olla otettavissa, mutta siinäkään maalissa ei ole kukaan lähellä blokkaamassa Kemiläistä vetoa. Ja Savinainen tekee laatumaskin. 4-3 maalissa Tommilalta aivan liian flegmaattinen pelaaminen, kun yrittää varovasti työntää mailaa Davidssonin eteen.

Rasse piti meitä pystyssä muutamalla kovalla seivillä. Rasseen tämä homma ei kaatunut. Homma kaatui enimmäkseen huonoon viimeistelyyn, koska meillä oli laatupaikat mm. ekassa erässä sekä 2-2 tilanteessa. Ja tietysti vastustaja hyvään yv- pelaamiseen, jota edesauttoi meidän av- pelaajien huono sijoittuminen kentällä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Enpä minäkään mollaisi täysin Rassen molari työskentelyä, enemmän antaisin raippoja meidän puolustajille ja yleensäkin puoluspelaamiselle.

Sellaisia luunkovia pakkeja kun olisi vaikka pari kappaletta, siis vaikka malliin melarteja tai gregoreita.

Tänään oltiin vähän pehmonalleja oman maalin edustalla, toki siellä oli vastassa miljoonien arvoinen miehistö, jopa NHL tai ainakin Suomen maajoukkueen tasoisia pelureita.

Kaiken kaikkiaan kumminkin valtavan hyvä tason nosto viimeaikaisiin vieraspelaamisiin.

Rohkea rokan syö ja "maiskutellaan" seuraavaksi Kärpät nurin.
 

Jaahas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittava
Joo....sen verran minäkin otan takaisin ettei ottelu Reijolaan kaatunut.
Välillä hänelle tuntuu aika yksinkertaiset kaukolaukaukset uppoavan helposti mutta lähitorjujana hän on nopea ja oikeasti hyvä ja tänäänkin otti monta torjuntaa sillä tavalla jotka olisivat yhtä hyvin löytää tiensä maaliinkin.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei kyllä ollut Reijolan vika illan tappio ja Sportilta sinänsä kohtuu hyvä peli, mutta kun se ei vain tänäänkään riittänyt ja perusongelma edelleen se sama, eli tuloksen ja tehojen tekeminen on vain liikaa ruotsalaisten varassa. Ja kyllä se Johanssonin toka jäähy aika keveyesti annettiin. Mutta edelleen tätä samaan mantraa hoen, eli tähän mennessä nähdyn kauden pelien otannalla taso ei vain ihan meinaa riittää, eikä sitä kehitystä ole pelissä tapahtunut, jolla sinne kevään tärkeimpiin peleihin oltaisiin tosissaan menossa. Hifk ja Ässät ovat hyviä esimerkkejä, siitä kun huono alkukausi on saatu käännettyä peliesitysten osalta kohti kevään tärkeimpiä pelejä, toisin kuin Sportilla. On se vain jotenkin niin raskasta ja masentavaa olla koko kausi takamatkalla ja toivossa kohti parempia sijoja joka kevät. Jospa edes joskus Sportti pelaisi runkosarjan läpi kauden esim. sijoilla 3-8, ettei tarvitsisi jännittää koko runkosarjan loppuun saakka joka vuosi poffien suhteen, päästäänkö sinne vai ei. Kadehdin kyllä sitä kun Jukurit ja KK sen ovat jo tehneet Sportin vanhat mestisvastustajat ja pienen budjetin joukkueet. Olisihan se niin mahtavaa joskus kevään poffeissa nähdä Sportin peleissä loppuun myydyssä hallissa ja kun vielä toistaiseksi hallia ole loppuunmyyty Sportin peleihin, vaikka jo kolme vuotta on uudessa hallissa pelattu.
 

Bison king

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport puuhastelijoiden vaihduttua
Juuri katselin torjuntaprosentteja ja kumpikaan sportin veskoista ei ole yli 90% joukossa. Ensi kaudeksi kun saisi ykkösmaalivahdin luokkaa Bartosak ja peluutus olis semmosta 60-40 luokkaa Reijolan kans. Riippuen toki miten kumpikin suoriutuu. Silläkin saisi välillä kaivettua pisteitä kun veska seisoo päällään kärkijätkien ollessa pimennossa.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
14 ottelua olisi vielä jäljellä, joista puolet kotipelejä ja puolet vieraspelejä. Kotona ollaan voitettu hyviäkin porukoita vastaan ja vieraissa taas sellaisia ihan voitettavia matseja munittu aika heikoilla suorituksilla.

Puolet tulevista peleistä on näitä ison budjetin joukkueita vastaan, joilla kova lento tällä hetkellä:

-Tappara x2 / sijalla 2.
-Ilves x2 / sijalla 3.
-Kärpät / 10 ottelun kuntopuntari sija 2.
-Hifk / 10 ottelun kuntopuntari sija 1.
-Lukko / sijalla 1.

Toinen puolet peleistä on sitten vähän edes enemmän voitettavissa, vaikka esim. Kalpa onkin ihan kuuden sakissa tällä hetkellä:

-Jukurit / sijalla 11.
-Jyp / sijalla 14.
-Kalpa / sijalla 6.
-Saipa / sijalla 15.
-KooKoo / sijalla 11.
-Ässät x2 / sijalla 8.

Kyllähän kun tuossa puolet on tuollaisia ns hyvänä päivänä voitettavissa olevia pelejä ja puolet kotipelejä, niin sikäli olisi onnistuessa mahdollisuus voittaa vaikka juurikin se 7 peliä vielä, josta tulisi 21 pistettä. Toki jollekin helpommalle hävitään mutta vastaavasti joku hyvä saatetaan kaataa, lähinnä vaan arvio, että ehkä puolet peleistä olisi suunnilleen voitettavissa. Ja tietty joku saatetaan voittaa jatkoilla ja jollekkin hävitä jatkoilla. Mutta tällä pistearviolls Sport päätyisi 79 pisteeseen. Onhan tuolla määrällä joskus sääleihin menty, mutta riittäisikö tänä vuonna?

Se tarkottaisi, että tuolla 79 pisteellä tällä hetkellä 10.sijaa pitävä HPK saisi ottaa enää 14 pistettä jäljellä olevasta 13 pelistä, eli 1,08 per peli. Ässät ja IFK taitaa olla jo liian kaukana kiinni otettaviksi, niin ehkä se on tuo HPK se päävastustaja tällä hetkellä.

Ehkä siis todennäköisyydet on enemmän tällä hetkellä sen puolella, että ulos jäädään, mutta mahdollisuudet siis olemassa. Ja toki jos nyt joku 4-5 ottelun voittoputki otettaisiin yhtäkkiä, niin näyttäisi taas todennäköisyydet ihan eriltä. Jokainen piste on kyllä nyt todella tärkeä, siksi sääli että ei Tapparalta saatu eilen edes sitä yhtä, vaikka peli tasaisena pysyikin ihan loppuun asti.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No kyllähän nyt varmaan voidaan myöntää, että on se vain tekemätön paikka päästä poffeihin. Kyllähän kaikki Sportin päävastustajien voitot tänään sille sinetin antoivat, vai vieläkö joku oikeesti uskoo, että tässä tilanteessa vielä edellä olevien ohi kymppipaikalle näillä nykyisillä peliesityksillä Sportti pääsisi, vaikka matemaattisesti se voisi olla vielä mahdollista, mutta kun niitä ihmenousuja Sportin osalta ei yleensä ole nähty, vaikka kaikki me niin sitä toivottaisiin
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ans kattoo nyt, kaikki on vielä mahdollista ja pisteitä jaossa.
Uskotaan nyt siihen asti, kun mikään ei enää auta ja mietitään sitten vasta ensi kautta.
Kaikkea voi vielä tapahtua ja siinähän se jääkiekon suola on.

... elä laakase vielä, naatitaan naatitaan!
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Jos joukkue maksimissaan koko kauden aikana pystyy voittamaan kaksi peliä putkeen kolmen pisteen arvoisesti, ei ole enää mitään saumaa jatkoon. Mutta… jos se voittoputki tuleekin tähän loppuun.
Yli puolet peleistä pitää voittaa.
 

Jaahas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittava
Kyllä kai se realistisesti alkaa olemaan kausi taas pelattuna kun eroa kymppisijaan on jo 9p.
Vaatisi Sportilta voittoputkea ja miksi sellainen nyt tulisi kun ei aikaisemminkaan ole tullut?

Toivottavasti tulee sitten edes mielenkiintoisia pelaajauutisia useamman pelaajan voimalla,ei kaksi puolustajaa muuta joukkuetta voittajaksi vielä.

Ja toivottavasti loppukaudesta annetaan nuorisolle rehellisesti peliaikaa,ei heti istumaan yhdestä väärästä syötöstä jne.
 

flanderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä nyt ois hyvä aika alkaa lunastaa lupauksia ja ajaa junnuja sisään kun pleijari paikka alkaa lipua näpeistä. Masic, Heikkilä, Pietilä ja Potsinok ollut hyvässä vireessä A:ssa. Näkisin että Masic korvaisi kyllä Tommilan hyvin tällä hetkellä. Keränen on myös suoraan sanottuna tällä hetkellä turhake ja ihan hyvin vois antaa jollekkin nuorelle pelaajalle mahollisuuden tulosketjussa.
 

JAMES 007

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vanttaja siirtyy lainasopimuksella TPS:n 15.2 asti. Täytyy kyllä ihmetellä, että ei mahdu Sportin miehistöön syystä tai toisesta. ( Dufva ? ) Oli jo viime kaudella hyvä nuori pelaaja , joka meni harppauksia eteenpäin. Sopimus päättymässä tähän kauteen. Ei olisi ihme, jos pelais TPS:ssä ensi kaudellakin. Olisi taas lisää yksi tyypillinen Sport case!
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Millainen peluri tämä Vanttaja on? Itsellä ei soita nimi yhtään kelloja.
 

flanderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Millainen peluri tämä Vanttaja on? Itsellä ei soita nimi yhtään kelloja.
Verrattavissa Aarnioon. Hyvä luistelija, pelaa rohkeesti (välillä oli ylimpänä pelaajana hyökkäyksissä) ja pärjännyt puolustuspäässäkin moitteetomasti Liiga-tasolla. Varmaan erilainen rooli TPS:ssä, mutta sama ku Aarniolla niin potentiaalia on tulevaisuudessa pisteidenkin tekoon vaikka tehosarake ei paljoa lupaakkaan.
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Eli onko meillä nyt sittenki ylimääräsiä ukkeleita mitä lainata muillekkin?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Vai on varaa lainaukseen, jos ja kun Vanttajan Olli antaa hyvät näytöt Tepsille, niin pelkona on uusi seura ja sopimus sekä parempi palkka.
Näinkö?
 

Karvaturri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Itse tulkitsen positiivisena signaalina siitä, että Ruotsista väkeä olisi tilossa sisään jo nyt eikä syyskesästä. Vanttajan olisi toki mielellään nähnyt jatkavan, mutta tangoon tarvitaan kaksi ja ehkäpä kaveri itse halusi lähteä.
 

Jaahas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittava
Jaahas,että sillä tavalla.
Ilmeisesti Vanttajan esityksistä Tutossa on pidetty kun kerran haluavat hänet.
Ja tilannetta tarkastellaan uudestaan 15 helmikuuta?

Ok,kaikkihan tiedämme miten tässä tulee käymään jos ensi kaudelle ei ole sopimusta.
Vanttaja ulos ja ensi kaudelle tilalle joku 41 v kehäraakki.

E: tietysti pitäähän tässä pelaajaakin ymmärtää,jos sinulla on vaihtoehtoina TPS tai Sport....ihmisiähän me kaikki ollaan!
 
Viimeksi muokattu:

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Itse tulkitsen positiivisena signaalina siitä, että Ruotsista väkeä olisi tilossa sisään jo nyt eikä syyskesästä. Vanttajan olisi toki mielellään nähnyt jatkavan, mutta tangoon tarvitaan kaksi ja ehkäpä kaveri itse halusi lähteä.
Meinaatko, että Sport aikoo vielä satsata tän kauden joukkueeseen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös