Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 354 755
  • 2 786

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämän viikon peliesityksillä ei edes Black Friday tarjouksilla Sport saa enää halliin uutta tai lisää porukkaa. Kun tuote ei ole kunnossa, ei sitä edes halvalla osteta. Kuka sitä loputtomiin paskasta maksais vaikka halvalla saisi. Sitä paitsi Sportin kotipelipäivinä keksitään varmasti parempaakin tekemistä, vaikka laatuaikaa vaimojen, tyttöystävien ja lasten kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
On tää jännä joukkue, pelaa joka toinen viikko hyvin, sitten taas täyttä paskaa.
Valitettavasti RD:een ja Eren kammassa riittää piikkejä.
Helkkari kun ois massia pistää uus alku, uusilla henkilöillä, mutta kun aina tehdään ylipitkät ja kalliit jatkot.
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Herää kysymys että jos kassa on niin kuiva että ei oo varaa hankkia ketään muita ku sopimuksien purkaneiden joukkueiden pelaajia kesken kauden niin kannattaako sillon osallistua tälläseen yhteisöön ku sm-liiga?
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Ei näytä hyvältä Sportin mahdollisuudet päästä pleijareita pelaamaan tällä kaudella.

Ensi kaudella Sport tulee olemaan vaikeuksissa, jos ei saada muutoksia aikaiseksi pikimmiten. Mistä saadaan lisää resursseja ja rahaa Sportin käyttöön tulevaisuudessa? Mikä on Sportin vetovoima ja vahvistusten halukkuus tulla Vaasaan pelaamaan Sportissa.

Mitkä ovat toimintaedellytykset Vaasassa ja pystytäänkö niitä hyödyntämään pitkällä aikavälillä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Jos nyt äijiä tippuu ja joilta pelaaminen ei onnistu, niin rohkeasti nuoria U20 pelaamaan jotka kasvavat "korkoa" tulevaisuuteen.

Riski on pieni ja vielä kun sarjasta ei voi pudota.

Sportin johto ja jääräpäinen Risto Dufva tehkää täyskäännös, antakaa nuorille tilaisuus loppukaudelle!
 

castorpollux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
Yritin kelailla lyhyttä ja ytimekästä viestiä, joka kuvailisi samaan aikaan sekä omia fiiliksiä että noudattaisi palstan sääntöjä olematta liian negatiivinen. Sain seuraavan aivopierun tuotettua:

"Jepjep."
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ykkösketjun takana ei ole ketään. Kolme ketjullista pelkkiä turhakkeita, paitsi Vanhatalo. Keränen, Salmio, Väyrynen, Nalli... mitä näillä tekee? Palkka juoksee mutta hyöty joukkueelle pyöreä nolla. Tuon meidän nykyisen ykkösen taakse kun saisi rakennettua nuoren mutta tehoiluun kykenevän rungon, jossa olisi mielellään enemmän kuin kaksi OIKEATA sentteriä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba

Boxer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Team Sport
Sportin joukkueen rakentaja voisi katsoa peiliin. Nyt olisi varmaan aika katsoa vähä tilastoja ja purkaa muutama sopimus ja jokunen uusi ukko sisälle ja muutama junnu. Parhaat junnut lainattiin kuitenkin Mestikseen. Hyvä me.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös