Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 354 315
  • 2 786

Boxer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Team Sport
On meillä siinä vaaraton mies hyökkäyksessä tämä Väyrynen, ei vissin sais sisälle vaikka olisi tyhjä maali.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jotenkin olen tykästynyt kauden aikana Lari Heikkisen peliesityksiin.
Melkoinen raataja, ei niinkään maalipyssy, mutta toi tänään Sportin vielä mukaan peliin hienolla viimeistelyllä.
Heshkalle olisin suonut tuon tasurin, mutta meni vissiin Stålbergin piikkiin.
Samaa mieltä ja mainitsin tuosta jo viestissä #1136 tässä ketjussa. Larille jatkoa, kiitos! Hyvä hinta-laatusuhde.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olipahan peli, mutta jäi kyllä kaivelemaan tuo jatkoaika. Olisi ollut makoisa paikka ratkaista ylivoimalla, mutta oli kyllä niin ponnetonta tekemistä. Ilveksen yv:llä taas jännityksen aihe oli meneekö maalin syntyyn 10 vai 20 sekuntia. Hieno fiilis kuitenkin noususta ja siitä, että kerrankin onnistuttiin ilman maalivahtia.
 
Viimeksi muokattu:

Redandwhite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jumalauta! Koko ykkösketjulle ainakin kahen vuoden jatkopahvi. Onhan ne hyviä! Nyt kun kalju tajus nostaa Lööken ykkösylivoimaan, näyttää sekin paljon paremmalta.
Ehkä tämä kausi tästä vielä lähtee.. ehkä?
Toivotaan näin.
Vitutus on kyllä ollut melko jäätävää tuossa syys-lokakuun aikana. Vähän tässä on varuillaan vieläkin.
Hope dies last. Kamaan!
 

Jaahas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittava
Sen jälkeen kun lehdistössä alkoi olemaan hyvin synkkiä tarinoita Sportista on jotain tapahtunut,Dufvakin yht`äkkiä kertomassa miten hyviä poikia ruotsalaiset ovat ja ollaan yhtä suurta perhettä.

Peliesitysten paraneminen ei kai mene lehtijuttujen piikkiin,asiat ovat ns. kolahtaneet kohdilleen ja positiivinen energia virtaa.
 

nevins

Jäsen
Ennen peliä joku tokaisi ennen peliä hallilla, että menispä pelissä jatkoajalle. Olin Sport kannattajana sitä mieltä jotta kelpais todelllakin minulle. Tappio harmitti, mutta piste oli kova suoritus.

Itse pelistä muutama havainto jonka huomasin, että sportilla painoi jaloissa sekä käsissä edellinen peli. 1 erässä tuli monia heikkoja syöttöjä varsinkin pakeilta. Save by the bell eikä Ilves saanut hyvistä paikoistaan tehtyä maaleja. Hovinen tarjoili myös yhden huipputontin ilvekselle, mutta onneksi ipalle ei oikein paikat maistuneet.

Sport sai pelattua kiekolla hyökkäysalueella ja saatin luotua paikkoja. Ykkönen on kuuma kuin mikä tällä hetkellä. Fiksua pelaamista vieraissa ja mieltä lämmitti Larin maali ja taas oltiin pelissä mukana.

Ratametsä oli taas niinkuin kirkossa olisi ollut ensimmäiset kaksi erää. Päädyt piti ääntä, mutta pitkällä katsomon osuudella piti kuiskia ettei kaikki kuule mitä vieruskaverille kertoo.

Hieno viikko ja hienoja hetkiä.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Seuraavalla kahdella viikolla vastassa KooKoo (sijalla 11.), Saipa (sijalla 15.), Ässät (sijalla 8) ja Hifk (sijalla 9.)

Nuo on kaikki tuosta 10.sijasta taistellessa sellaisia 6 pisteen pelejä. Jos Sport jatkaa samaan malliin kun tällä mennellä viikolla ja noista onnistuttaisiin vaikka 3/4 voittamaan, niin oltaisiinkin taas yhtäkkiä mukana taistossa.
 

Kotka1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olipas hieno kolmen pelin viikko. Ruottalaiset jälleen isos roolis, mutta kolme nostoa niiden ulkopuolelta:

Shaun Heshka - nostanut tasoaan selkeästi viime peleissä, löytyy jo kovuuttakin ja kiekko tottelee paremmin. Pisteissä noussut myös mukavasti.

Lari Heikkinen - yksi koko syksyn parhaista pelaajista ennakko-odotuksiin nähden. On jo aiemmin päässyt paikoille hyvin, mutta tehot karttaneet. Viikonloppuna kolme (1+2) pistettä. Larille ehdottomasti pitkää sopparia kouraan (3-4 v).

Pappi Hovinen - lauantain peli oli selkeä tasonnosto tappara-peliin, jossa ei sen piikkiin menny maalit, mutta pimputtelua oli paljon. Molemmat veskat pelaa hyvin ja kummankin uskaltaa laittaa maalille.

Ensi viikolla melko tärkee vierassetti, kun lähdetään itärajalle.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Huomenna perjantaina on sitten Kouvostoliiton porukka vastassa, kuulemma liigan vähiten pisteitä kerännyt kotipeleissään. Heillä 4 kpl ruotsinpelimiehiä Sportin 5 vastaan, kun Johansson ottaa 5 peliä happea. Toivon mukaan KK;n kotivoittojen saldo ei lisäänny Sportin kustannuksella, joten RD valmista pojat voittoon huomenna ja sitten vain jatkoa voitoille Saipaa vastaan. Kiitos ei muuta kuin onnea voittojen tielle.
 

Kotka1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vähän näyttää ohkaiselta pakisto kun Emilin lisäksi Hietanen puuttuu. Hyökkäyksessä Paukku palaa kehiin ja Salmio siirtyy 13. hyökkääjäksi. Reijola tänään maalilla
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Onko sillä Turrella joku isompikin vamma? Aloituksiaan kyllä kaipaisi tiukassa tilanteessa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Toivottavasti Sporttilaiset ovat hereillä ja luistimet teroitettuna heti ensimmäisessä erässä ettei sitten taas selitellä, että ei oltu valmistauduttu.

Antaa palaa Sport!
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Risto etkö osaa hommaasi, kuinka niinku peliin valmistautuminen meni. Kumminkin jo eilen lähditte ja piti olla homma hallussa
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Näyttää vähä isät ja pojat meiningiltä, noh mitään ei oo hävitty vielä.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Sportilla 20 minuuttiin kolme (siis 3) laukausta.
Kaksi päätyi Malikin torjuntaan.
Sportin maaliodottama erästä 0,06 .

Melkoinen ryhtiliike tehtävä, että saadaan kuparinen rikki
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös