Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 353 559
  • 2 786

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Koomista kun Sportilla huippu maalipaikkaa niin selostaja ei reagoi mitenkään vaan jauhaa jostain Pyyhtiästä ja Pyyhtiän viime kaudesta… sitten minutin myöhemmin kun tämä Pyyhtiä tekee toisessa päässä tuollaisen keskinkertasen syötön mikä ei edes johda kunnon maalipaikkaan niin selostaja on niin innoissan :D
 

Punatakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport pelaa kyllä miehekkäästi ja hyvä pöhinä on jatkuvasti tepsin päädyssä. Muutenkin tänään ollut hyvää peliä, parempaa kuin tepsillä!
 

flanderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei se oo mikään ihme et hävitään pelit vaikka niitä viedään kun ei oo pelimiehiä. Paikkoja kyllä on mut mitä voit odottaa pelaajilta joilla kauden maaliennätykset pyörii alle 10.
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Riskalla oli joku hyvä suunnitelma tuola vaihtoaition edessä ennen tota maali vaihtoa, ei vissii toiminu :D
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Nyt jäädään jalkoihin..
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Vähän tällanen ohikausihan tämä taitaa taas olla. Ei ihan ehkä Sportissakaan uskota että menestystä olisi tulossa, olisi se ykkössentteri muuten hankittu. Nooh läpsytellään kausi loppuun ja katellaan ketä tuosta kannattaa ensikaudeksi jatkoon ottaa. Tuskin ainakaan kauheen montaa pelaajaa…
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Miehekäs esitys tänään vieraissa tappiosta huolimatta. Stålberg kun olisi pistänyt viimeisellä ylivoimalla tolppien väliin eikä niitä päin, niin varmaan olisi voitto kairattu. Lauantaina kotona on iskun paikka, kun perjantaina stadissa väsytetty ja tappioputkessa oleva Ilves tulee Kuparisaareen.
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Spåra oli hyvä tänään! Ei nyhjätty kulmissa vaan päästiin hyvin ykkössektorille ja paljon huippu paikkoja!! On toi Heska pelottava tuolla viivalla:):)

On aina kun tulee viivaan kova syöttö niib pelottaa pysyykö alueella. Montakohan vetoa Heshka on saanut kohti maalia tällä kaudella. Tuntuu, että joka veto on blokissa tai plekseissä.
 

Jaahas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittava
Eihän tuossa taaskaan olisi tarvinnut kuin edes yksi ylivoima käyttää hyväkseen ja pelin kuva olisi ollut toinen.
Jotain Sportissa kyllä tehdään väärin kun ei tuohon saada korjausta,joko valmennus ei osaa valmentaa tai sitten on kasattu joukkue puukäsiä jälleen kerran ja kun nimenomaan tänä vuonna sen ylivoiman piti toimia!

Onko Sportilla ikinä liigassa ollut toimivaa ylivoimaa,Pajuluoman ensimmäisellä kaudella?

Ai niin,eikö enään siniviiva "lämärillä" tehdä maaleja?
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hyvä peli, mutta ei voita jos ei osaa tehdä maaleja. Kaveri teki muutamasta paikasta hienosti taidolla. Mutta Lööke tuo tuohon jakossa lisää. Jos vähänkään pystytään tällaseen niin jatkossa vois odottaa tulosta sarjataulukon alapäässä olevia vastaan.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kun yv tä ei opita, niin voittaminen on äärettömän vaikeaa, kuten tässä on nyt tullut nähdyksi ja kuten ennenkin on todettu, vaikka voittaisit laukaukset ja vielä teet vastustajan molkesta heidän parhaan pelaajan, niin eipä noilla eväillä sarjataulukossa korkeammalle ole asiaa. Olisi luullut kun yv koutsi Tervonen häippäsi, olisi homma alkanut pelittää mutta reisille on mennyt vain tuo yv touhu. Ei edes ruotsin hannu hanhet saa enää pikku mustaa häkkiin. Pitäiskö hankkia vielä muuan Mats Sundin Sporttiin olihan hänkin ex- maailmanmestari niinku tuo Simon H.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös