Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 353 120
  • 2 786

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Eikö tommilalle jotain officen pianonsoittaja paikkaa olis?
 

flanderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ihan hirveetä toi ylivoima. 2YV:tä ei voi edes siksi sanoa. Jos tonne ei saada nyt ihan oikeesti hommattua jotain tekijämiehiä niin voidaan olettaa et puheet pleijari tavotteesta on vaan sanahelinää koska ei tolla pitkälle pötkitä.
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
”Ei ole sport kovin montaa laukausta saanut aikaan ylivoimalla”, no shit, onneks joku muuki huomas..
 

flanderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Erikoistilanteet varsinkin ylivoima on voittamisen kannalta erittäin tärkeää nykylätkässä ellei jopa tärkeintä. Mut HEI, me tehtiin JYP ottelussa 2 maalia ylivoimalla niin kaikki on kunnossa. t.Risto
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tulin kesken pelin ja luin viestejä. Ajattelin, että peli on jotain 4-0. Mitä vielä 3-3!
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ensimmäinen erä otettiin vastaan ja halvoilla virheillä annettiin vastustajalle maalipaikat.

Toinen erä kuskinpaikalla ja hyvä nousu peliin kiinni.

Kolmas erä aika ympäripyöreä, lopussa oltiin hetkittäin kusessa.

Reijolalle haastava ottelu, torjuttavaa tuli aika harvakseltaan.
 

teukka2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei ollut Rassen ilta tänään. Eikä kyllä tuon naiskommentaattorikaan, kun totesi että ”…Sport ei kuitenkaan onneks päässy siitä rankaiseen” [koskien Hifkin tekemää tuplamerkkausta jatkoajan lopulla]
Anniina Rajahuhdalla oli kyllä läpi matsin niin HIFK-värilasit päässä, että oikein hävetti kuunnella. Kirsikkana kakun päällä tosiaan tuo "onneksi sport ei rankaissu" -möläytys.
Aivan luokaton esitys ns. Asiantuntija-kommentaattorilta.

Sportilla kaikki avaimet käsissä viedä pisteet Helsingistä, mutta ekassa erässä oli jätetty aivot bussiin ja siihenhän tuo ratkesi, vaikka loppupeli kohtuullista Dufva-kiekkoa koohotettiinkin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Ottelun taso oli surkeaa räpeltämistä.

Paljon virheitä puolustuspäässä.
Muun muassa Tommilalle paljon munauksia.
Myöskään ei Reijolallakaan ollut se pöljä päivä.

Naiskommentaattori oli ihan kuutamolla, tosiaan ei nähnyt kuin Hifkin kuten yllä oli sanottu.
 

Boxer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Team Sport
On se Ylen Urheiluruutu aika onneton. Hifkin maalia näytettiin ja sitten joku vanha Hifkin mestaruus juhlinta. Ja vielä huipuksi naistoimittajan kertoi että Emil Johansson teki voittomaalin jatkoajalla. Cmore naisasiantuntija oli kyllä ” tasapuolinen ” , miksi tämä tapaus edes äänessä.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Aina vaan vahvistuu käsitys siitä ettei RD; llä ole eväitä viedä Sporttia kohtia valoisaa kevättä. Kuten tässä todettu jo moneen kertaan todettu, kun yv ei toimi, eikä sitä opita niin jää paljon tarjolla olevia pisteitä ottamatta, kuten taas Hifkiä vastaan nähtiin. Viisaat ovat sanoneet, että erikoistilanne pelaaminen ratkaisee pääosin pelit nykyään, joka totisesti Sportilta ei suju tällä hetkellä. Seuraavassa pelissä Kuopion suurkaukalosta tuskin tarvitsee odottaa hyviä uutisia. Ja toivottavasti Tommila huilaa ja miettii kuinka helpolla päästi Palolan maalintekoon 3 - 3 tilanteessa, niin tai vain katsoi kuinka se maali tehdään. Eipä tarvitse ihmetellä, miksi tuote nimeltä Vaasan Sport ei saa kotipeleihin 3000 maksanutta katsojaa. Eikä ainakaan niin kauan, kun RD on vaihtoaitiossa johtamassa joukkoja.
 
Viimeksi muokattu:

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Eilinen peli Nordiksen piippuhyllyltä seurattuna erosi aika paljon siitä kun sen katsoi uudestaan häiriöttömästi ruudulta ja näyttihän se yleisöfiiliksen puuttuessa huonotasoisemmalta peliltä miltä paikan päällä tuntui.

Siitä huolimatta fiilistasolla Sporan nousu ensin kahden maalin takamatkalta tasoihin ja vielä kolmannessa erässä maalin takaa oli hienoja kotiyleisön hiljentäviä hetkiä :). Tosin jatkoajan tyypillinen antikliimaksi taas vei fiilikset toisinpäin.

Kahden fyysisen joukkueen koitos joka ei huimannut tasolla vaan kovalla ja pyyteettömällä työnteolla. IFK on tällä hetkellä luvattoman huono, jos ajattelee odotuksia, ja siihen nähden eilen olisi ollut iskun paikka mutta ei ihan.
 
Viimeksi muokattu:

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toivottavasti Kalpalla on maha täynnä keskiviikkoisen Ilveksen murjomisen jälkeen. Aika iso muutos täytynyt tapahtua sitten 23.9. kun otettiin niiltä pinnat. Silloin maalin erolla vaikka kenttä tapahtumien perusteella ero olisi pitänyt olla suurempi. No 4,5 tunnin päästä taas mennään. Toivotaan parasta.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toivottavasti Kuopion isolla jäällä tänään onnistuu, eikä Räsästä saa päästää riehumaan, kuten Ilvestä vastaa. Huomenna sitten Mikkeliin väsyneillä jaloilla levännyttä Jukureita vastaan. J-M Aaltonen, Jormakka ja Huuhtanen pitää saada kuriin, jos pisteitä meinataan Vaasaan tuoda. Ja jos näissä peleissä jäädään pisteittä voidaa sanoa että tästäkö se alkoi, perinteinen loka-marrskuun tappioputki, jos vielä Hpk Jolyn ja Moseksen,sekä Hietasen johdolla käyvät kuittaamassa pisteet keskiviikon pelissä ja kaiken kivan päälle vielä Lukko lauantaina Hakulisen ja Revon maaleilla. Joten älkää Sportin pojat antako historian toistaa itseään, kuten joka vuosi tähän vuoden aikaan on yleensä Sportille käynyt. Eli ei mitään pitkäääää perinteistä tappioputkea.
 

Reksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toivottavasti Kuopion isolla jäällä tänään onnistuu
Sori vieraisiin pöytiin huutelusta, mutta kuopiossahan kavennettiin kenttää joustokaukaloiden tullessa, ja se on nykyään sen 28m metriä leveä kuten monella muullakin paikkakunnalla. Pituutta sillä taitaa olla vieläkin se 60m. Joten ei siellä ole enää mitään "lentokenttää" kuten takavuosina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös