Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 711 594
  • 14 817

Hokifani25

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Ois kyllä voinut hankkia tän kauden joukkueeseen edes yhden kunnon maalintekijän ja sentterin.

Tän kauden jälkeen ehdottomasti kenkää Kalliolle!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
On aivan se ja sama mitä on mystinen peli-ilme tai joku pelikirja jos maalisarakkeessa seisoo 0, niin siinä seisoo 0. Pitääkö Kanadasta asti kysyä, että mikä tämän pelin perimmäinen tarkoitus ennen kuin kysytään Vierumäeltä?
 

Forn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Sillon kun maalintekijällä on itseluottamusta, kiekot menee sisään. Sitten kun ei ole itseluottamusta, ne menee plekseisin. Se vika on pelaajien korvien välissä, ei taidoissa tai Kalliossa.

Onko mikään ihme, ettei meillä ole itseluottamusta uhkuvia maalintekijöitä, kun koko kausi ollaan 60 min. puolustettu.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Stålbergin ja Marjalan paikkoja ketjuissa voisi vaihtaa päittäin. Jotenkin tuntuu että saataisiin Stålbergistä paljon enemmän irti Ilomäen ja Johanssonin kanssa.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Kyllähän pojille tulee tänään maistumaan reippaat kännit.

Ensi kaudeksi Munkille ja Marjalalle näistä peleistä tulee runsaasti palautetta, mitä keväällä sitten oikeasti tarvitaan. Ne tiistaiset 0+1:set on lopulta aika yhdentekeviä. Vääntöä kroppaan ja ensi kaudella kohti läpimurtoa.

Ihan helvetin pieni on usko, että näiden omien junnujen rinnalle osataan taaskaan löytää vaadittavaa taitoa ja kovuutta samassa paketissa. Ja todennäköisesti vakiokalustosta Arellit jättää joukkueen.

Itseäni ei kiinnosta vittujakaan tehdäänkö milli vai kaksi persnettoa. Antaa omistajien miettiä niitä, ei siellä ole rahasta pulaa. Ja johan tämäniltainen näyttää, että 1,5m rosterilla menee ihan yhtä hyvin.

Kunhan nyt saatana kerrankin hankittaisiin laatua. Ettei montaa vuotta tartte maaliskuun puolivälissä avata pottua.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Onhan niitä tai oli... Molemmat hommattiin Lotolla Euroopasta. Toinen ei kerenny nähdä kovia pakkasia ja toinen on maannut saikulla ties kuinka kauan.
Niimpä ja sitten tämä sama paska tehdään uudestaan ja uudestaan. Ei niinku mitään merkkejä muutoksesta vaan sama paska jatkuu hankintapuolella kaudesta toiseen.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Jos ei eka kymppiin saada maalia niin nollille jäädään.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Jottai tarttis tehrä!
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Nyt ois paikka. Todnäk kiekko omissa.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Munkin ketju tosiaan heikoin. Sen sijaan Marjala-Ilomäki luo hyvin tilanteita. Tammela neloseen Koskisen tilalle ja Munkki, Väisänen ja Koskinen vilttiin loppupeliksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös