Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 710 828
  • 14 817

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Arvoisat katsojat,eiku Tps. Jääkiekko on nopea peli ja kiekko voi... olla omissa tuon tuosta jollei olla hereillä.

1-0 johtoon!
1-0 johdossa ylle!
Tuomisto tiputtaa aivan liian lähellä tulevalle Pyyhtiälle huolimattoman pyörivän kiekon ja naps.
1-1 av maali. Kapteeni Liedes ja kiekko on uunissa. Kookoo herätetty taistelemaan säälipleijaripaikasta. Hienoa.
1-1 RL vetäjänä toimii kultakippo A. Ilomäki...tärkeä peli, johtava pelaaja löysä suoritus. Olisi mennyt vaihteeksi kovaa vauhtia ja veto. Setänen on noita torjunut siltä treenien jälkeen höntsillä. Menettetty 2-1 johtoasema.

1-2 Kookoo johtoon. Monta asiaa menee pieleen.
1-3 samat kommentit
1-4 samat kommentit+José ei aikalisää eikä mv vaihtoa. Vaihdossa istuu kuuma Lehtinen.

1-5 samat kommentit kuin 1-4 maalissa.

1-6 samat kommentit kuin 1-4 ja 1-5 maalissa. +onkoha José laittanu voittajavetoon >8 maalia.
2-6 peli ei oleellisesti parane. Hieno kuvio kyllä ja hyvin pidetty vastustajan sininen. Erän loppuun ois pitäny saada vielä maali tai kaksi mutta tps harjoittelee syöttötarkkuutta.
3-6 erän alkuun. Toivoa en kuitenkaan elättele. 3 maalia on olut tepsille välillä viikon maksimit. Jälleen hieno maali. Hyvä katko Anttalaiselta, terävät pari potkua, ja hyvä avaus Marjalalle, jolla on myös kyky syöttää hyvin. Tekee asiat välillä helpon näköisesti. Tammela lta hyvä viimeistely.
3-7 taas kamala peli omalla sinisellä. Näitä oli kerjätty koko pelin ajan. Valmennus ei pystynyt asiaan saamaan muutosta,tai saamaan viestiä läpi. Sama ongelma on ollut läpi kauden. Peli on taputeltu. Samoin otettiin maanantaille aimoannos haastetta lisää. José oli ottamassa sitä vielä lisää valmentajien haastattelussa. Siitä ois tullu legenda ku José ois vienyt joukkueensa väärälle hallille maanantaina. Lääni oli sentään oikein.

- Haastattelussa José ei pääse lainkaan Stigin käsiksi. Ei riittänyt, menetettiin kiekkoja omalla sinisellä, vastustaja viimeisteli todella hyvin. Jälkimmäisellä kerralla kun mainitsi, niin äänensävyssä oli hieman jotain. Oisko tehny mieli sanoa Anttilasta jotain, tai Moisasesta, että miksei vaihtanut.

Valmennukseen ei sanonut, että ois voinut parantaa. Ei joukkueen herättelyssä taistelemaan kotiedusta, ei käyttämättömästä aikalisästä(jos ois tilasto joukkueiden aika lisistä veikkaan Tepsin ottaneen vähiten aikalisiä kaudella) tai miksei mokkea vaihdettu. no sitä ei olisi voinut sanoa ääneen ettei valmennuksen välille tule nyrkkitappelua ku just on joukkue heitetty bussin eteen. Olisi voinut kuitenkin sanoa yleisesti ettei valmennuskaan onnistunut illan ottelussa tms ja osoittanut että maanantaihin mennään yhdessä ja jokainen katsoo peiliin. Tämän illan ottelussa tapahtui myös se ikävä asia, että mikäli maanantaina joutuisi aloittamaan Anttilalla tai vaihtamaan kesken syystä tai toisesta ⬇️, niin Anttila tuskin marssiin tolppien väliin rinta rottingilla.

Arvon palstaveljet on käynnyt antoisaa ja arvokasta keskustelua jo tulevasta kaudesta. Ja aina se sieltä on tullut vaikka 2010-luvulla Tepsin fanilla oli usein pitkä odotus. Kaksi viimeisintä kevättä on sitä kummasta lyhentänyt.

Osansa on saanut myös Kallio. Ihan syystä. Viime keväänä oltiin hopealla muttei ulkomaalaisten ansioista. Haut olivat hurjia, ja loppua kohden tahti vain huononi ja Uun-veljekset olivat pohjat. Steenberger jatkopahvi oli mielestäni aivan turha mutta kai se oli halpa ja luulivat tietävänsä mitä sillä sai. Eivät tienneet. Sairaslomalaisen. Ståhlberg on ainoa joka on toistaiseksi täyttänyt paikkansa. Ainoa. Ja hänelläkin lyhyet näytöt. Kosmo väläytteli mutta saikkulaisia on liikaa,ja hänenkin pidempi otanta jää näkemättä. Dal Vallelle en anna armoa vaikka loppua kohti paranteli. Isoihin luistimiin tuli mutta pelaamattona pitkän tauon oli ollut. Riski oli iso. Hintaa en tiedä. Luistimet eivät kuitenkaan täyttyneet kuin varteen asti ja hiukan kantapäähän.

Eli Ahokkaalla on aihetta, ja kaikupohjaa antaa kritiikkiä ylöspäin. Viime kaudelta on hopiaa. Vajaalla kokoonpanolla sekin tuli.
En silti millään pysty antamaan Ahokkaalle edes hyvää arvosanaa tästä runkosarjasta.
Kyllä hänen ois pitänyt pystyä saamaan aikaisemmin selville ketkä pelaa ja uskaltaa vaikka omien potkujen ohella pistää ulkkarit sekä kotimaistakin poppareille kun ei maistu, ja joka krt kun junnut kävi stunttaamassa peli ainakin oli pelin makuista ja kiekosta taisteltiin. Virheitäkin tuli, mutta niin tuli ns. vakimiehillekin. Toiseksi sanon sen jonka olen sanonut aiemminkin. Mielestäni hyvä coach kattoo matskua,ja tekee sille pelikirjan. Hyvän alkukauden jälkeen kun Tepsin peli oli taas opiskeltu hukattiin pitkin syksyä pisteitä eikä reagoitu. Joukkue vaipui kaamosmasennukseen. Siitä huolimatta kaamoksen ilmentymät esim Skalicky puki paitaansa peli toisensa jälkeen päälle, oli yvssä jne. Vi**u mitä paskaa suoraan sanottuna. Sieltä ne maalin pelit yks tai kaks ois kääntänyt, niin ei ois tarvinnu puristella tänään ja maanantaina oltais Gatoradessa ja super cell vaikka tiskijukkina cha cha chaa. Jos pikkulintujen kertoma on totta, ja ylhäältä kerrotaan pelitapa (ei. En usko Jumalaan), mutta management kertoo pelitavan Josélle niin siis mitä. Nuori valkku, ura alussa ja parrassa ei harmaata. Mitä nielee sitä paskaa. Pitäköön kiinni omastaan, ja jos tulee lemput, niin ainakin saa ryhdikkään miehen maineen joka tietää mitä haluaa ja myös vaatii sitä. Myös että management sen hyväksyy niin kauan kuin hän valmentaa. Ei hänen lempuilla olisi vielä työt loppuneet. Ottajia olisi takuulla kookoon ja kevään 22 hopealla, sekä nuorten junnujen kehittäjän maineella. Tämäkö on nostanut hänen arvoa. Ei ole. Toki töitä saa, ja tarjoajia on varmasti. Itse en vielä ole varma haluanko häntä täällä nähdä ainakaan ensi kaudella ja nykymanagementilla jos sieltä, tapahtuu fläppitaulut.

Kolmantena syynä sanon pahana virheenä... , ei vaan vikana tuon pelin sisälläreagoimattomuuden. Syitä sanoin jo tämän pelin vaiheiden läpi käynnissä. Ei vaan voi olla noin tuppisuuna pelistä toiseen, yvn sakatessa, ja kun pelitapa ei toimi niin kerta kaikkiaan. Osana tähän kolmanteen asiaan on vaikuttanut tuo kokoonpanojen ja ketjujen jatkuva muutos. Niin häntä itseään kuin joukkuetta olisi auttanut kun olisi uskallettu tehdä isompia ratkaisuja jo aiemmin, pitää nuoria onnistuja jo aikaisemmin peleissä mukana putkeen eikä vain silloin tällöin.

Aika huonoin fiiliksin siis maanantaihin. Katsoin pelin tänään vasta reilusti myöhemmin ja laittelin jo kavereillekin viestiä että täytyy ostaa liput maanantaille. Nyt siis synkkänä yössä.
Mutta niin kauan kuin peleit on pelaamatta on toivoakin. 0-1 ja voitto maanantaina ja ...
Mutta tämä tappio ja Porin nousu 8ksi nyt väsyneen järjen myötä yöllä tarkoittaa joktap sitten seuraavalla kierroksella jompaa kumpaa kuumaa Tampereen joukkuetta.
Mutta se on uusi sarja sitten se.
Ensin pitää Tepsin oikeasti miettiä millä tavoin kasvavat mikki hiiristä miehiksi maanantaihin mennessä. Toisia syyttelemällä se ei tapahdu.

Kiekko jäähän.

Playoff - kevät alkaa.

Tsemppiä kaikille. Ja kotirauhaa.
Erittäin hyvin tiivistetty oleellinen. Jussi sai huonot pelimerkit tälle kaudelle ja sekin potentiaali mikä siellä olisi pitänyt olla ei sitten realisoitunut ( esim. Ilomäki, Skalicky ja Kivihalme - näille varmaan maksettiinkin ihan ok liksa). Lehtinen oli kuitenkin nappihankinta ja kuten todettu jo monesti ilman häntä ei edes sääleissä oltaisi. Joukkue on näyttänyt hajanaiselta palkkasoturiarmeijalta, jonka suoritustaso heittelee aivan liikaa.

Valmennus ei tosiaan ole myöskään vakuuttanut juuri niinkuin yllä mainittiin. Eihän tuollainen reagoimattomuus peliin ole tätä päivää.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kun tv:stä näkee Tampereella, Helsingissä ja Porissa (muutaman parhaimman esimerkin mainitakseni) pelattavan liigaottelun katsomotunnelmaa ja vertaa sitä Turun vastaavaan, niin ero on järkyttävän suuri.
Turussa istutaan tuppisuina naamat ”norsunvituilla” ja ilmeisesti odotetaan vain koska ottelu loppuu ja päästään lähtemään pois.
Höpöhöpö, kannattaisi sinukin mennä joskus paikan päälle pelejä katsomaan.
Helsingissä tuli perjantaina käytyä ja kovin hiljaista oli kotiyleisön puolelta anti.
Eilisessä teurastuksessa ei napannut juuri ketään alkaa mihinkään huutomyrskyyn.
 

raisionjoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun tv:stä näkee Tampereella, Helsingissä ja Porissa (muutaman parhaimman esimerkin mainitakseni) pelattavan liigaottelun katsomotunnelmaa ja vertaa sitä Turun vastaavaan, niin ero on järkyttävän suuri.
Turussa istutaan tuppisuina naamat ”norsunvituilla” ja ilmeisesti odotetaan vain koska ottelu loppuu ja päästään lähtemään pois.
Eli katsomotunnelma Turussa on suoraan verrannollinen joukkueen aneemiseen virkamieskiekkoiluun. Ihmeellistä, että katsojakeskiarvo kuitenkin on luokkaa 5100. Turun talousalueella näyttääkin asuvan suuri joukko itsensä kiduttajia.

Sittenhän kaikki on vallan hyvin kun joukkue saa ansaitsemansa kannustuksen ja katsojat ansaitsemansa ottelutapahtuman. Jonkun uuden hallin rakentaminen näille norsunvituille olisi turkulaisinta mitä tiedän.

E. Viestisi paljastaa paskapuheeksi väite että Isomäessä olisi tunnelmaa, ehkä viimeksi 2013...
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Kun tv:stä näkee Tampereella, Helsingissä ja Porissa (muutaman parhaimman esimerkin mainitakseni) pelattavan liigaottelun katsomotunnelmaa ja vertaa sitä Turun vastaavaan, niin ero on järkyttävän suuri.
Turussa istutaan tuppisuina naamat ”norsunvituilla” ja ilmeisesti odotetaan vain koska ottelu loppuu ja päästään lähtemään pois.
Eli katsomotunnelma Turussa on suoraan verrannollinen joukkueen aneemiseen virkamieskiekkoiluun. Ihmeellistä, että katsojakeskiarvo kuitenkin on luokkaa 5100. Turun talousalueella näyttääkin asuvan suuri joukko itsensä kiduttaa

Gatoraden tunnelma on normaalissa runkosarjaottelussa lähinnä rukouskappelin vastaavaan verrattavissa oleva. Sitten, kun tulee play-off-peli ja halli täyteen, sinne saadaan tunnelmaa ihan toisesta laidasta. Tietysti sen ymmärtää, ettei se suurta tunnelmaa nosta, kun joku KK tulee ja pyyhkii kotijoukkueella hallin lattioita. Tai noukkaan tulee SaiPalta, Sportilta tai Jukureilta. Joukkuetta saisi olla kasaamassa joku vähän suurempi visionääri kuin Tomi Kallio, ettei vuodesta toiseen tule näitä virkamiesjoukkueita.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Kun tv:stä näkee Tampereella, Helsingissä ja Porissa (muutaman parhaimman esimerkin mainitakseni) pelattavan liigaottelun katsomotunnelmaa ja vertaa sitä Turun vastaavaan, niin ero on järkyttävän suuri.
Turussa istutaan tuppisuina naamat ”norsunvituilla” ja ilmeisesti odotetaan vain koska ottelu loppuu ja päästään lähtemään pois.
Eli katsomotunnelma Turussa on suoraan verrannollinen joukkueen aneemiseen virkamieskiekkoiluun. Ihmeellistä, että katsojakeskiarvo kuitenkin on luokkaa 5100. Turun talousalueella näyttääkin asuvan suuri joukko itsensä kiduttajia.
Tätä se on ollut aina. Ei mitään uutta turkulaisessa kannattajakulttuurissa.

Arvoisat katsojat,eiku Tps. Jääkiekko on nopea peli ja kiekko voi... olla omissa tuon tuosta jollei olla hereillä.

JA PERÄÄN VITUN PITKÄ VIESTI

Erittäin hyvin sanottu! Aikalailla samaa mieltä lähes kaikesta.

Itteä vituttaa se nykyinen Ahokkaan passiivisagressiivinen olemus aitiossa. Kovaa päätä tärisyttävää karjumista tuomareille, mutta jos pitäisi itse peliin reagoida, niin ollaan ihan lapatossuja.
 

Tony Clifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, K-67
Mä vaan tässä mietin.. Moisanen puhunut koko kauden siitä että Anttilaa ei voi peluuttaa. Miksi siirtorajaa ennen ei hankittu kakkosveskaria jota uskalletaan peluuttaa? Jos Anttila pelaa, niin Tepsi häviää pelin kuin pelin vastustajasta riippumatta.
Moisane sano et sil on varamaalivahti mitä se ei voi peluuttaa. Mä mietin vähä aikaa sit mä sanosi Kalliol et teil o varamaalivahti mitä ei voi peluuttaa ni miksei teil sit oo varamaalivahdin varamaalivahtii mitä voi peluuttaa, ammattilaisurheilus? Tuu ny Kallio itte selvittää, telkkariin voi sen kertoo, sen historia.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivotaan nyt sitten, että valittu ratekia toimii ja pelit jatkuu Tampereella.

Jep, eipä toi sitä takaa, mutta mielestäni ainakin helvetin paljon parempi ratekia, kuin se että oltaisiin pistetty kaikki loukkaantumisista kärsineet pelaajat kentälle, Lehtinen maaliin ja jätetty peräsuolia kaukaloon säälien kotiedun takia, kun ei Tepsillä ole tällä kaudella edes ollut mitään kotietua, vaan parhaat peliesitykset on nähty vieraissa.

Mennään eteenpäin. Tiistaina tai viimeistään torstaina sen sitten näkee, jäikö kaudesta käteen vain kasa paskaa vai päästäänkö oikeisiin pudotuspeleihin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tästä kaudesta näin äkkiseltään tulee mieleen kausi 2011-2012 tai samoja yhtymäkohtia on nähtävissä. Silloinkin piti olla maan johtavia pelitapoja (kiekkokontrolli), jota Pekka Virta ajoi sisään, mutta rosteri ei tähän vaatimukseen koskaan kunnolla taipunut. Tukossa oltiin koko kausi ja yksittäisiä välähdyksiä ja maukkaita voittoja otettiin, mutta sitä seurasi perusteelliset selkäsaunat. Säälipleijareihin päädyttiin haluttomasti, mauttomasti ja värittömästi ja kuvaavaa, että liigahistorian horjuvimpia kärppälaumoja Aran johdolla kaatoi meidät suoraan kahdessa pelissä, jossa TPS teki yhteensä kaksi maalia. Oikeastaan meidät pudotti legenda Jozef Stümpel, joka oli lähinnä eläkerahojaan kulmikkaasti luistellen enää hakemassa Oulusta kaiketi.

Erona ehkä se, että meillä oli silloin selkeät tehomiehet, jotka kannatteli joukkuetta (Vaha, Birner, Mojzis, Anttila), mutta maalivahtipeli oli tasoa naurettava, jos vertaa nykyiseen (Schwarz). Silti ikävästi samoja kaikuja ilmassa. Toivottavasti olen väärässä, sillä tuolloin katastrofikauden suuri kasvojen peseminen jäi hieman hiippailuksi. Odotukset olivat nimittäin kovat silloinkin.
 

ZapBis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsukka, Junaittid
Säälit on hoidettava kahdessa pelissä jos meinaa antaa itselleen edes pienen pienen sauman puolivälieriin. Kotiedusta ei täten ole sääleissä juuri mitään hyötyä jos mietitään säälikierrosta pidemmälle. Jos TPS ja Ässät tahkovat vielä torstaina Porissa, ei kummallakaan tule olemaan mitään annettavaa Tapparalle (puolivälierät alkaisivat perjantaina) tai Ilvekselle (puolivälierät alkaisivat lauantaina).

Jo nyt pelataan viiteen päivään neljä peliä, ja jos torstaina vielä pelataan ja perjantaina aloitettaisiin Tapparaa vastaan niin kahdeksaan päivään tulisi järjettömät kuusi peliä. Olisiko ollut vieläpä niin, että se toinen puolivälierä (TPS:n/Ässien kotiottelu) on asetettu pelattavaksi lauantaille? Jos näin niin yhdeksään päivään seitsemän peliä(!) Mielestäni täysin järjetön otteluohjelma jolla ei anneta pienintäkään saumaa sääleistä jatkoon menevälle.

Noh, uskon itse KooKoon kyykyttävän Kärppiä ja Tepsin hoitavan sarjan parissa pelissä, joten saadaan huilia kolme päivää ennen Ilveksen nylkemistä.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tunnelma Tepsin kotiotteluissa on ainakin v-loppu-peleissä aivan ok vaikka pari vouhottajaa (jotka ilmeisesti itse eivät peleissä käy) muuta väittävät. On tullut Oulussa ja Tampereella käytyä tällä kaudella eikä niissä peleissä ainakaan enempää meteliä ollut, väittäisin toisin päin.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Jep, eipä toi sitä takaa, mutta mielestäni ainakin helvetin paljon parempi ratekia, kuin se että oltaisiin pistetty kaikki loukkaantumisista kärsineet pelaajat kentälle, Lehtinen maaliin ja jätetty peräsuolia kaukaloon säälien kotiedun takia, kun ei Tepsillä ole tällä kaudella edes ollut mitään kotietua, vaan parhaat peliesitykset on nähty vieraissa.

Mennään eteenpäin. Tiistaina tai viimeistään torstaina sen sitten näkee, jäikö kaudesta käteen vain kasa paskaa vai päästäänkö oikeisiin pudotuspeleihin.
Kohtapuoleen tohon saadaan vastaus!
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Maalivahdeissa ei ole ollut moittimista. Laatupelaajia löytynyt erittäin tärkeälle pelipaikalle. Ehkäpä nyt tämän hetken 2.maalivahdin status mietityttää, onko tepsillä sellaista ja pitäisikö semmoinen nyt jostain hankkia? Pudotuspeleissä Lehtisellä tulee loukkia, Anttilako maaliin jolle ei ole löytynyt luottoa edes SaiPaa vastaan? Riskialtis kevät saattaa olla tulossa.

Vähän lainaan itseäni kuukauden takaa, koska tämä tuli kivuliaasti mieleen jossain neljännen maalin kohdilla.

Mikäköhän järjenjuoksu tässäkin oli, ettei kunnollista backuppia hankittu Lehtiselle?

Toki tuo peli on muutenkin nyt niin sekalaista, ettei sillä ole hirveesti enää väliä onko pleijareissa maalissa Anttila tai Lehtinen. Lehtisellä ehkä saadaan yksi tai voittoa enemmän, mutta kautta se ei pidennä.
 

Leipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Posipetterit
Tunnelma Tepsin kotiotteluissa on ainakin v-loppu-peleissä aivan ok vaikka pari vouhottajaa (jotka ilmeisesti itse eivät peleissä käy) muuta väittävät. On tullut Oulussa ja Tampereella käytyä tällä kaudella eikä niissä peleissä ainakaan enempää meteliä ollut, väittäisin toisin päin.
Enemmän tää on koko liigan ongelma, yksittäisissä peleissä voi olla ihan hyvää meininkiä. Vaasassa kävin yhden lauantai Sport - TPS pelin katsomassa tällä kaudella, niin oli todella vaisu tunnelma sielläkin.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Tämän pelin analysointi on täysin turhaa. Tähän peliin ei panostettu henkisesti eikä fyysisesti ja se näkyi taululla. Lehtiselle ja ulkkareille annettiin lepoa ja keskittyminen oli jo maanantaissa - eteenpäin.
Ikävää, jos tuo tuli sinulle yllätyksenä. Vaikka peli repesikin enemmän kuin oletin, niin ei tuo taktiikka itseäni yllättänyt millään tavalla. Paremmalla luukkuvahdilla numerot olisi toki voinut pysyä siedettävänä ja pelikin tasaisempana, mutta kun ei sellaista ole niin ei ole…
Jos tämä tosiaan oli näin miten kerrot, niin ihmettelen miksi joukkueen päävalmentaja teki itsestään yleisen naurunaiheen, kertomalla ennakossa, että päivän teema on taistelu kotikaukalossa.
Kun tv:stä näkee Tampereella, Helsingissä ja Porissa (muutaman parhaimman esimerkin mainitakseni) pelattavan liigaottelun katsomotunnelmaa ja vertaa sitä Turun vastaavaan, niin ero on järkyttävän suuri.
Turussa istutaan tuppisuina naamat ”norsunvituilla” ja ilmeisesti odotetaan vain koska ottelu loppuu ja päästään lähtemään pois.
Eli katsomotunnelma Turussa on suoraan verrannollinen joukkueen aneemiseen virkamieskiekkoiluun. Ihmeellistä, että katsojakeskiarvo kuitenkin on luokkaa 5100. Turun talousalueella näyttääkin asuvan suuri joukko itsensä kiduttajia.
Pitkästä aikaa pakista kaivettu laadukas lusikka. Toki paljastat tässä ettet kauheasti otteluissa käy, niin ihmettelen kuinka paljon siihen nähden jaksat höyrytä täällä erottamassa milloin ketäkin, eikä turkulaisuuskaan taida kovin tuttua olla.
 

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Enemmän tää on koko liigan ongelma, yksittäisissä peleissä voi olla ihan hyvää meininkiä. Vaasassa kävin yhden lauantai Sport - TPS pelin katsomassa tällä kaudella, niin oli todella vaisu tunnelma sielläkin.
Kymmeniä, jopa satoja Liiga-otteluita nähneenä (tv:stä ja paikan päällä) komppaan tätä. Nimenomaan Liigan ongelma. Vastapainoksi kävin tällä viikolla katsomassa yhden paikallismatsin II-divarin kiekkoa ja pyyhki kyllä todella monilla Liiga-matseilla lattiaa (tai jäätä).
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Niin taik näin, mut nyt olis ensiarvoisen tärkeetä pistää Ässät-sarja poikki tiistaina ja toivoa, et Kouvostoliiton Kiekko voittaa Kärpät-sarjan. Saisivat lauantaihin asti aikaa ladata akkuja ja vastaansa Ilveksen. Siinä sarjassa vois näkyä pienen pieni valo tunnelin päässä. Mouhijärveläisiä vastaan sitä lepattavaa liekkiä ei näy.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Monet ihmettelivät ja kritisoivat Moisasta kun hän sanoi, ettei Anttilaa voi laittaa kaukaloon.
Kyllä valitettavasti Moisanen oli sanomisissaan ihan oikeassa.
Tuo on vähän riskialtis kommentti julkisuuteen annettuna. Tarkoituksena ehkä ollut herättää Anttila taistelemaan ja pelaamaan paremmin, mutta nyt näyttikin käyvän niin että itseluottamus mureni.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vähän lainaan itseäni kuukauden takaa, koska tämä tuli kivuliaasti mieleen jossain neljännen maalin kohdilla.

Mikäköhän järjenjuoksu tässäkin oli, ettei kunnollista backuppia hankittu Lehtiselle?

Toki tuo peli on muutenkin nyt niin sekalaista, ettei sillä ole hirveesti enää väliä onko pleijareissa maalissa Anttila tai Lehtinen. Lehtisellä ehkä saadaan yksi tai voittoa enemmän, mutta kautta se ei pidennä.
Näinhän se oli. Johanssonin tai MDC:n palkalla (tai niillä yhteensä) olisi voitu saada kelpo kakkosveska. Mutta tämähän on turhaa jälkiviisautta ja valintoja pitää tehdä hankintojen suhteen. Ja ilmeisesti Anttilan kykyihin uskottiin sen verran ettei Lehtisen tarvitse ihan jokaista peliä pelata. Mutta voitettiinko Anttila maalissa kertaakaan ?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Tuo on vähän riskialtis kommentti julkisuuteen annettuna. Tarkoituksena ehkä ollut herättää Anttila taistelemaan ja pelaamaan paremmin, mutta nyt näyttikin käyvän niin että itseluottamus mureni.
Lisäksi viimeisimmässä episodissa kenttäpelaajat perseilivät oikein urakalla Anttilan edessä. Tuli oikein nostalginen olo korpivaelluksen ajoilta kun kiekkoa jaettiin aktiivisesti kaverin lapaan joko keskialueella tai maalinedustalla. Puhumattakaan ohjureista omaan maaliin. Siitähän ne veskarit tykkää.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Lisäksi viimeisimmässä episodissa kenttäpelaajat perseilivät oikein urakalla Anttilan edessä. Tuli oikein nostalginen olo korpivaelluksen ajoilta kun kiekkoa jaettiin aktiivisesti kaverin lapaan joko keskialueella tai maalinedustalla. Puhumattakaan ohjureista omaan maaliin. Siitähän ne veskarit tykkää.
En tiedä tykkääkö, mutta Lehtinen poimii ja Anttila imee tuli ne kiekot mistä vain. Iso ero.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Porissa on cmoren mukaan yli 5000 katsojaa. Siellä on ainakin jo play off huuma jo alkanut.
Kyllä ja tämän tiesi kyllä, vaikka yllättävän moni jopa Ässien osiossa epäili. Kyllä monen vuoden tauon jälkeen vaan kiinnostaa. Huomenna luvassa päinvastainen, parin finaalin jälkeen aika mahdotonta saada iso yleisö ryntäämään hallia täyteen. Ässillä valtavan kova kotietu tähän sarjaan, sen yli täytyy jotenkin päästä. Parasta olisi lyödä heti alkuun Isomäki hiljaiseksi ja huomenna sitten kaikkien 3000 ihmisen edessä sarja katki ja haastamaan Tamperetta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös