Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 719 277
  • 14 817

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Vaikka se Hemming junnuista. Ei varmasti suorita huonommin, kuin 0+0 Väisänen.
Toivottavasti ylipäätään pian saadaan sairastuvalta kavereita takaisin, ei näillä Koskisilla/Väisäsillä tee mitään.
Koskinen toki teki hienon ohjausmaalin Ässät pelissä.
Muistathan nyt kuitenkin, että toi nelonen jossa Väisänen on pelannut, vastasi isossa roolissa meidän alkukauden hyvin toimineesta alivoimasta ja siitä nelosen haalarimiespelaamisesta, jolla kairattiin pinnoja. Se ketju on koko kauden vetänyt hyvällä asenteella onnistuen erittäin hyvin omassa roolissaan.

Ja ihan hirveän montaa oman sinisen päällä kaverin lapaan painettua hehtaarisyöttöä Kalle ei ole nuoresta iästään huolimatta koko kauden aikana heitellyt. Väisänen on toimittanut juuri sitä, mitä häneltä on pyydetty. Vaatimukset ovat varmasti vaikuttaneet monella tavalla pojan kehitykseen. Haapanenkin alkoi vetämään ihan tosissaan ilmaveivejä vasta about 5-10 peliä sitten.

Ja kun diggaat statseita, niin olet varmaan huomannut, että Kallen ppg on esim jeesus-Marjalaa korkeampi U20:sissä. Sanoisin, että Liigan vaatimukset on miestä ajaneet voimakkaasti nykyformuun.

Mutta auta armias, jos meidän kiikareissa olisi ensi kaudeksi toisen liigajengin prospekti, joka olisi lyönyt U20sissä 1,1p/peli ja valittu raadin toimesta U20-MM-joukkueen kolmen parhaan pelaajan joukkoon ja olisi vielä hyökkinä mitoiltaan 193cm/86kg, niin aika monella valuisi spermaa korvistakin (mulla ainakin).

That said, ainahan pinnoja voisi olla enemmän, mutten ite millään silti saa Väisästä tämän kauden joukkueesta pudotettua kiikariperustein.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Omasta mielestä Väisänen on ollut tosi vaisu, kun vertaa viimekauteen. Alivoimapelistä plussaa.
Tuntuu että kaveri häviää paljon tällähetkellä kaksinkamppailuja. Tähän auttaisi kun käyttäisi kokoaan paremmin hyväksi. Ja tuntuu että pyörii paljon pelin ulkopuolella tällähetkellä.
Varmasti tähän auttaisi kun saisi onnistumisia ja itseluottamustaan kasvuun.

Luulisi ylipäätään, että jos kerran Väisäsen on kiekollisesti niin lahjakas, kuten noilla junnupisteillä/kansallisten pelien tehoilla yrität tuoda esiin.
Että väkisin tulisin tehoja näiden Jasujen ja Haapasten rinnallakin.
Jasu tehny jo 15 tehopistettä ja Haapanen 21 tehopistettä.
Luulisi että väkisin tulisi Väisäsellekin enemmän pisteitä, kuin tähän mennessä tulleet 5 tehopistettä.

Mutta eiköhän Väisänen sieltä vielä tule, vaikka heikko kausi on menossakin.

Marjala tosiaan pelaa ekaa liigakauttaan ja painanut yli 0,5/piste pelitahdilla Liigassa. Pelaa saman verran per/peli minuutteja kuin Väisänen. Aikamoinen sisääntulo, kun vertaa Väisäseen.

Munkki pelaa 11,16min/peli ja on täysin eritasolla tällä hetkellä kuin Väisänen, josta kertoo tehotkin ja plusmiinussaldokin.

Mutta hyvä että löytyy mielipiteitä. :)
 
Viimeksi muokattu:

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja kun diggaat statseita, niin olet varmaan huomannut, että Kallen ppg on esim jeesus-Marjalaa korkeampi U20:sissä.

Aika laveasti tulkittu, kun Marjala painanut tällä kaudella yli 1,5p/peli. On toki pelejä kaudelta 19-20, jolloin oli 16-vuotias. Samaa vuosikertaa oleva Väisänen painoi U18:ssa. Toki kaiken kaikkiaan vetäneet aika samoilla tehoilla, mutta Väisänen lienee nuorissa saanut hiukan etua koostaan.

Itseasiassa minusta ihan älytön vertailu, Väisänen ei ole osoittanut kertakaikkiaan mitään miksi pitäisi vielä peluttaa muualla kuin nelosessa. Väisänen kilpailee Koskisen kanssa ja oon siinä lievästi edellä, varsinkin potentiaali mukaan laskettuna. Marjalan tulisi loppukausi olla kolmessa hyökkäävämmässä ketjussa riippumatta pelaako Väisänen vai ei. Kalle on mielestänikin ollut hyökkäyspäähän todella vaisu. On vielä todella hontelo ja kääntyy hitaasti. Muistuttaa aika paljon Nurmea samanikäisenä, mutta Nurmi näytti jo nuorena sitä niin sanottua tiikerinsilmää. Ensi kausi varmasti alkaa Väisäsen kohdalla näyttää suuntaa, mutta töitä riittää vielä. Nurmen kaltainen polku on ihan mahdollinen, tai sitten käy kuten Otto Niemiselle eli pelaa muutaman vuoden päästä Tanskassa.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tänään tosiaan voi melkein käyttää tuota allekirjoitukseeni Raipelta lainaamaani lausahdusta. Toivottavasti voi myös hyvillä mielin käyttää sitä Raipen vakiolausahdusta myös.
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Niin kauan kun marjala on liigan mukana, niin se joukkue ei taistele lähellekkään mestaruudesta. Lisäksi sirkiä vielä lähti sporttiin, joten mestaruuteen todella pitkä matka "omilla" pelaajilla. Eriasia sitten ketä liigasta viitsii/jaksaa mennä pelaamaan ajunnujen pleijareita.
Harmittaa vähän Sirkiän puolesta, kun ois ollut ehkä tältä kaudelta jotain saavutettavaakin ja lähetettiin etuajassa Vaasaan. Varmasti oppii tosi paljon Sportissa, jonka johto, valmennus ja ens kauden sopparipelaajat ovat jo luovuttaneet. Joka matsissa 8-0. A:ssa on ollut kapteeni ja paljon vastuuta, nyt vain koittaa selviytyy.
Ja A:ssa pelaa ne, jotka edustus ”määrää” sinne pelaamaan. En ole yhtään katsonut miten edustuksen ja A:n pelit sivuavat toisiaan, mut hieman on kinkkinen tilanne materiaalien kanssa.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Tänään on helppo ilta luvassa. TPS tulee iltaan piste mukana tiistailta, kun taas Tappara on hävinnyt jokaisen pelin tällä viikolla ilman pistettäkään karmealla maalierolla 0-5. Tapparan kokoonpano on myös paperilla pahasti jäljessä, vanhoja kehäraakkeja ja koukkupolvia, kun taas TPS iskee nuorekkaalla päiväkotiporukalla päälle kuin yleinen syyttäjä.

Herkkua on tarjolla siis, en usko, että tarvitsee voittajaa jännittää tänään, menee selvin numeroin ja Artukaisissa laulu raikaa.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Kohtuu tontti Jasulla
 

Tony Clifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, K-67
CMoren ennakkostudiossa blondi osasi kertoa kaikki TPS:n pelissä tällä hetkellä olevat ongelmat, koska tämä analyysi saadaan tehtyä toimistolla? Ahokkaalla huomattavasti aiempaa vähemmän geeliä ennakkohaastattelussa, hädin tuskin kiilsi enää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1827

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Hyvin pojat pelaa, toivottavasti pidetään tämä peli-ilme koko matsin ajan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös