Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 719 357
  • 14 817

Leipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Posipetterit
Totta helvetissä lentokeli jatkuu tänäänkin. Seuraavaksi meidän tämänvuotinen eskariryhmä Mustat Tiput raatelee täysin aseettoman pallokerhon ja suoraan puolivälieriin onkin helppo lähteä levänneenä ja kulkematta jälkiliukas-kierroksen kautta ja 5 ottelun kuntopuntarin kärkenä maalierolla 25-0.

Kevät tekee tuloaan, on ihanaa olla naiivi posipete.
Oikeastaan ainut jännitettävä asia tällä kaudella on enää se päästääkö Lehtinen maaliakaan omiin. Ja vähän se että kuka esiintyy mestaruusjuhlissa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Eipä meidän hyökkääjät rimaa hirvittävän korkealla ole laittaneet, niin luottavaisena Suomen ja Lehtosen panokseen hyökkäyksessä
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Kilpparia loppupeli. Yksi äijä koko ajan maalin eteen seisomaan Lassin avuksi. Voittopuheet. Lassi great game. Ei tää vaikeet oo hei.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Voisiko maali joskus tuoda lisäbuustia meille? Jälleen ihan kusessa koko ajan maalin jälkeen oltu, mitään ei onnistuta tekemään enää. Pääasiassa pakkien vitun paskat avaussyötöt tähän syynä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös