Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 710 789
  • 14 817

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Suomen seksikkäin ylivoima vetää ensin 1:45 aivan vituiksi ja sitten luonnollisesti tehdään maali. Lajin helppous viehättää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
5-0 lähempänä totuutta. Joukkue ollut haluton jo pidemmän aikaa eikä tahtotilaa ole pystynyt kukaan pumppaamaan näihin peleihin, joka on kyllä ihmeellistä ammattilaisilta ja noilla liksoilla.

Edellinen aidosti loistava peli on Tampereen Big Steal tammikuulta Ilveksestä. Sen jälkeen on tapahtunut aivan hävytön tason notkahdus ja samalla hävisi rentous sekä asenne koko joukkueesta.

Mun puolesta saisi nyt alkaa keskittymään ensi kauteen. Kaikki paukut pois. Korppari jämäminuuteille tai poppareille ettei vaan loukkaannu ensi kaudeksi. Kiviharju ykkös-yv:lle treenaamaan ensi kauden doiminointia varten. Toimistolta joku ottaa asiakseen, että Dall Collelle löytyy paikallinen emäntä tai mistä sitten ikinä pitääkään. Tuon penskan kun saisi motivoitumaan antamaan kaikkensa niin meillä olisi liigan kovin pistelinko kohtuuhintaan.

Paljon lisättävää olisi. Jos lihoiksi voisi jengiä laittaa niin sekin olisi pitänyt tehdä.

Kautta on se 8-10 peliä jäljellä. Kaikille kuukausi extralomaa ja nollataan kaikki täysin. Kallio näillä näytöillä mielummin treenivahvuuteen sparraamaan tai sitten hoitaa vaan tuon ruotsin scouttauksen eikä mitään muuta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös