Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 719 357
  • 14 817

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kysyin tekoälyltä miten voittaa jääkiekkopeli. @Ahokas, Jussi ja @Kalto, Kari FYA:

  1. Hyökkäyspeli: Joukkueen on tärkeää luoda hyviä hyökkäysmahdollisuuksia ja pystyä tekemään maaleja. Hyökkääjien on tärkeää kommunikoida keskenään ja löytää avoin paikka vastustajan maalille. Hyökkääjien tulisi myös olla valmiita ottamaan vastaan syöttöjä ja tekemään nopeita päätöksiä.
  2. Puolustus: Joukkueen on tärkeää puolustaa omaa maaliaan ja estää vastustajan maalinteko. Puolustajien tulisi olla tarkkoja syöttöjen katkomisessa ja vastustajien blokkaamisessa. Myös maalivahdin rooli on erittäin tärkeä, joten maalivahdin tulee olla valmiina torjumaan vastustajan laukauksia.
  3. Erikoistilanteet: Joukkueen on tärkeää harjoitella erikoistilanteita, kuten ylivoimaa ja alivoimaa. Ylivoimalla joukkueella on enemmän pelaajia kentällä, joten hyökkäysmahdollisuudet ovat paremmat. Alivoimalla puolustajan tulee estää vastustajan maalinteko.
  4. Kommunikointi: Joukkueen jäsenten tulee kommunikoida keskenään jatkuvasti, jotta he voivat tietää missä heidän joukkuetoverinsa ovat ja mitä heidän pitäisi tehdä seuraavaksi.
  5. Fysiikka: Jääkiekko on fyysinen peli, joten pelaajien tulee olla hyvässä fyysisessä kunnossa, jotta he voivat kestää koko pelin ajan. Pelaajien tulisi myös olla valmiita käyttämään kehoaan ja taistelemaan kiekon hallinnasta.
  6. Harjoittelu: Joukkueen tulee harjoitella säännöllisesti, jotta he voivat parantaa peliään ja kehittää joukkuehenkeä. Joukkueen valmentajan tulisi suunnitella harjoitukset tarkasti ja varmistaa, että kaikki joukkueen jäsenet ovat ymmärtäneet harjoitusten tarkoituksen.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Puolustus nyt on ollut koko ajan vajaa kärjeltään, toisaalta Kivihalme oli lähtökohtaisesti ihan timanttinen hankinta. Lisäksi yksi liigan parhaista maalivahdeista Lehtinen. Näihin jo upotettu paljon rahaa.

Hyökkäyksestä löytyy reilusti ns. nimimiehiä. Ennakkoon ajateltuna todella kovia ja kalliita pelimiehiä olivat esimerkiksi Lukossa 40 pisteen miehet Ilomäki ja Skalicky sekä tietenkin Korpikoski. Lisäksi NHL ja AHL jyrä, pelaajana parhaassa iässä oleva Dal Colle. Siihen päälle vielä liki maajoukkuetason oma huippujuniori Pyyhtiä ja läpimurron kynnyksellä oleva Intonen. Tähän vielä kapteeni ja liigan kovin nelossentteri Jasu ja taistelun perikuva Haapanen. Taustalla sitten vielä kokenut SHL-jyrä Johansson, läpimurtoa hakeva Tammela ja Eurooppaan totutellut hanakka Koscmachuk. Viimeisistä paikoista taistelee nuoret Väisänen ja muualta hankitut lupaavat Marjala ja Hakala.

Onko lopulta hyökkäys vain kasa paskaa vai olisiko valmennuksellakin osuutta asiaan?

Lisäys. Edes villeimmät negapetterit eivät olisi osanneet ennustaa Pyyhtiän tai Skalickyn täydellistä romahdusta. Aika harva negis myöskään ennusti Ilomäen pisteiksi alle 30 tai Intosen jäävän nipin napin pariin kymppiin. Aika moni olisi myös odottanut Dal Collelta enemmän.
Jep. Kyllä tuossa on läjä alisuorittajia. Mutta myös sellaisia joilla edellinen kausi jo osoittanut laskusuuntaan.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvältä näyttää. Haiskahtaa tiukalta maalin peliltä, joka hävitään 5-0.

Ja Kiviharju penkille koska on junnu ja oli kentällä kun Pelicans teki maalin. Hyökkäykseen nostetaan Pyyhtiä koska teki maaleja vuosi sitten. Ne jotka teki maaleja edellisissä peleissä penkille koska ei noudata 0-0 taktiikkaa ja kehtaavat pelata laatikon ulkopuolella.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
3-2 hyökkäys, peli viedään kulmaan, menetetään kiekko ja otetaan jäähy.. kuvastaa aika hyvin taas tätä touhua.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Anttila on ainoana sentään ollut hyvä Palloseuran riveistä.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Ensin odotat "koko päivän" peliä, ja ennen puolta väliä vituttaa jo niin paljon ettei pysty enää katsomaan. Vittu tää on tylsää, tunteetonta paskaa.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
3-2 hyökkäys, peli viedään kulmaan, menetetään kiekko ja otetaan jäähy.. kuvastaa aika hyvin taas tätä touhua.

Hyvin mennyt valmennuksen opit perille.

Ei haasteta koska voi menettää kiekon ja siitä aiheutuu nopea vastahyökkäys. Parempi munia kulmassa kiekkoa ja toivoa että jollain helvetin ihmeellä saadaan kiekkoa maalille vaikka viivalta. Mutta maalille ei saa pyrkiä, voi tulla jäähy tai ulosajo.

Katsokaa noita sektorilta mistä Tepsi kiekot toimittaa maalia kohti. Pääasiassa jotain helvetin lerppuja viivalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös