Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 719 406
  • 14 817

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Tässä pelissä on paljon hyvää, varsinkin hyökkäyspäässä. Mut noi oman alueet löysät koomailut on vaa loputtava, ei täst muuten tuu yhtään mitään. Koko kauden mitassa karmeita virheitä omalla alueella nimenomaan kiekollisena.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Ei nyt paskaa peliä ole, mutta hyökkäysalueella saisi kiekottomat tehdä töitä muissakin kun junnuketjussa. On surullisen näköistä kun kiekollinen joutuu yksin räpeltämään kun loput 4 seisoo paikallaa ja seuraa vierestä.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Onko TPS:lla toiminut joku ketju tällä kaudella? Minusta ei, niin pitää arvioida vain yksilöiden suorittamista yksilöinä.
Minusta on, MDC-Intonen-Tammela sen mitä pelasi, nelonen ja jotkut kokeilut.

Jotenkin tuntuu, ettei noin kesy Johannssoni voi saada pinnoja jossei vieressä ole vihaisempia jätkiä.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Nyt ei saa enää tehdä näitä kiekollisia virheitä. Kolme pistettä tästä on elinehto taistelulle suorasta playoff-paikasta.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Jeesus toi Kivihalme on paska!
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Ässät on hukannut onneksi jokaisen näistä puolustuksen tarjoamista ilmaistonteista tänään. Joku tehokkaampi jengi olisi tehnyt 3-4 näistä helposti.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Vaikken niin Scottista välitäkkä, niin kyllähän se saattaisi pienen maalinteonuhan tuoda moneen tällä hetkellä kentällä viilettävään verraten
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös