Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 710 877
  • 14 817

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
On kyllä parannus ensimmäiseen. Stålberg, Marjala ylivoimalla 100/100 ennen Pyyhtiää ja Skaldoa. Johansson ja Tuomisto sieltä vielä vittuun pörräämästä niin alkaa tapahtua toden teolla.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Saa Pyyhtiä ja Skalicky tehdä ihmeitä jos meinaavat Marjalan ja Stålbergin edelle nousta hierarkiassa. Toisaalta Jussi todennäköisesti ei ajattele samoin tämän kauden perusteella kun tällä kaksikolla on kiveenhakatut paikat. Sitten siellä on vielä Kosmachuk ja Dal Colle, ei pitäisi varsinkaan Skalickylla olla enää mitään asiaa pelaavaan kokoonpanoon.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Johansson kyllä mutta miten perustelet Tuomiston ulostamisen?
Veteli taas ensimmäiseen pelaajaan, meinaa koko ajan hukata kiekkoa, viivaan ei uskalla syöttää. Kiviharju paljon mielummin tuohon jakamaan syöttöjä ja toimimaan luotettavana viivamiehinä, joka ei hukkaa kiekkoa heti kun syöttö tulee vähän kovempaa.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
TPS :n nuoriso-osasto pelaa ennakkoluulottomasti. Kunhan myös virkamieskiekko-osasto tekisi jotain palkkansa eteen, niin tästä voisi vaikkapa yllätysvoitto TPS:lle muhia.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Tässä olisi Intoselle pedattu roolinottoa. Nyt pitäs näyttää junnuille, että pari vuotta liiga-kokemusta näkyy tällä tavalla.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huomattavasti parempi erä kuin ekassa. Huomattavasti parempi erä kuin usean aiemman pelin pelaaminen. Nyt vain se viimeinen napsu hyökkäysalueella.

Vittu pitikin jinxata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös