Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 711 780
  • 14 817
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Pikkutakit katsomoon!
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja Topi ratkaisi! No kelpaa se tämäkin lisäpiste mutta muuttaako se yhtään joukkueen esityksiä kun ajattelee tulevia koitoksia?
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Toivottavasti Paananen ja Kodisoja ottavat nyt vihdoinkin ohjat käsiinsä ja heittävät tämän muniinsa puhaltelevan ”ammattilaislauman” hevon v …ttuun haaskaamasta heidän rahojaan ihan järkyttävään paskaan. Juhlakautena ei näin epäonnistunutta lopputulosta voida hyväksyä ilman, että jotkut maksavat siitä työpaikoillaan.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
On vaikea ymmärtää mihin se hyvä peli Ilvestä vastaan katosi? Tepsi on pelannut tammikuussakin ajoittain hyvää kiekkoa, ja orastavasti jo hetken näytti että peli paranee. Kuitenkin tämä peli, Jukurit-peli ja Kookoo-pelit ovat olleet mun mielestä selkeästi heikoimmat esitykset koko vuonna.

Peli on hirveän väkinäistä, aivan liikaa viime hetkien maaleja ja näyttää että henkinen puoli ei ole kunnossa. Enkä puhu nyt mistään logolle pelaamisesta, vaan yleisesti siitä, miten alitajuisesti jo tuntuu että pelätään vastustajan tulevan taas tasoihin.

Pelivaade kasvaa taas toivottavasti Kärppiä vastaan. Toivottavasti se sytyttää myös myös joukkuetta.
 

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Onneksi, siis ONNEKSI olin väärässä. Täysin oikea kundi ratkaisi edes sen lisäpisteen. Toppelle C rintaan ja ykkösen laitaan perkele.

Tämä ei todellakaan tarkoita kuitenkaan sitä, että tähän pitäisi kenenkään olla tyytyväinen.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Toivottavasti voittopuhe tulee feisbuukkiin.

"Camoon jätkät! Hyvä taistelu! Toppe... great goal... ja Lassi amazing goaltending. Junnu powerplay goal, kyl ne sieltä tulee. Hei! Ens viikolla jatkuu!"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös