Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 711 800
  • 14 817
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Voi vitun vitun vittu!
 

ZapBis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsukka, Junaittid
Aijaa, se peli päättyikin sitten jo. Joku nevahööd pitää meijän velliperseitä pujottelukeppeinä ja Lehtinen makoilee maalin sisällä perse pystyssä todeten: "antaa tulla vaan, avoimet ovet"
 

Siwawaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
30minuuttia joukkue on hyvä, loput sitten aivan kuraa. Ahokkaan pelikirjan perusteella yhden maalin johdossa toisessa erässä aletaan varmistamaan voittoa. Pelin ollessa tasan kolmannessa peruutellaan ja varmistetaan pistettä. Tappioasemassa tuo joukkue pelaa, mutta tehottomasti. On kyllä hieno kombinaatio
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kun kukaan ei vaadi mitään ja jokainen urheilujohtoa myöten ”ottaa vastuun” tekemisistään, niin tältä se sitten näyttää. Eipä siinä auta edes posipettereiden mustavalkoiset taikalasit, joiden läpi katsottuna kaikki näyttää olevan edelleenkin ihan jiirissä.
 

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
30minuuttia joukkue on hyvä, loput sitten aivan kuraa. Ahokkaan pelikirjan perusteella yhden maalin johdossa toisessa erässä aletaan varmistamaan voittoa.
Joo en edes uskalla laskea, montako peliä on hävitty vaikka oltu johtoasemassa. Nimenomaan siinä tämän joukkueen pitäisi olla hyvä, mutta on varmaan sarjan huonoimpia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös