Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 547
  • 14 817

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Oliskohan jonkun jo pikku hiljaa TPS-organisaatiossa ruveta ottamaan jotain vastuuta tekemisistään? Ei juhlakautena voida tällaista housuunpaskomista esittää ilman, ettei mitään muutoksia ja johtopäätöksiä tehdä.
 

ZapBis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsukka, Junaittid
No nyt sitten Kalpa jo häviöllä ja Kärpätkin menetti johtonsa. Oishan se ollu kiva tänään napata kolme pistettä, mutta ei pistettäkään saatu.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Miten vitussa Tepsi voi olla näin uskomattoman paska?
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Komea loppukiri käynnissä.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
On se myönnettävä perkele.. Alkaa vituttaa itseänikin! Kolmas erä ja lähdetään taas pyllistelemään. Turpaan tulossa ja tilanne se vaan vaikeutuu.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
No nyt olis paikka.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Soon semmonen homma notta playoffit (näillä näkymin säälisellaiset) jäävät hyvin lyhyiksi. Sääleistä saatetaan päästä vielä jatkoon, mutta kyllä se alkaa sitten olemaan siinä.

Seurauksena kassaan vähemmän kolikoita, josta taas seurauksena vitunmoiset tappiot tältä kaudelta. Operaatio nollatulos #failed.

Tästä taas seurauksena seuraavan kauden joukkue on vieläkin heikompi koska pitää säästää.

Vituiks männöö mutta mänköön. Kyllä tässä tulee Kaskiskiekon viimeisen kauden tietyt vivahteet mieleen kentällä ja valmennuksessa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Oliskohan Kallion aika lähteä scouttaamaan ensi kaudella uusia pelaajia vaikka Växjöhön?
Sen verran vahvat näytöt ovat näiden kahden uuden puolustajan kanssa lisättynä siihen vielä Skalicky, Kivihalme ja jo joukkueesta poistunut Pariisin leipuri, että varmaan tuollaisella ammattitaidolla luulisi olevan kysyntää ihan ulkomaita myöden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös