Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 713
  • 14 817

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lisää lisää maaleja ja paskaa housuun vaan, niin kyllä jälleen me turpaan otetaan.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Miksi? Näyttääkö tuolla kentällä joku (muu kuin Lassi) siltä että kiinnostaisi pelata? Ollaan paikalla muttei töissä. Vitun muukalaislegioona.
Mietin vaan tässä paria edellistä kautta ja sitä että edelleen ollaan tappelussa mukana nelospaikasta.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Tämä oli sellainen maali, mikä ei yleensä Lehtiselle mene. Hyvältä paikalta toki, mutta ilman maskia. Ei poista sitä, että kyllä tänään on pahoja ongelmia nimenomaan omissa ja ylipätään sinne ehtimisessä.

Nyt ollaan ns. Kusessa kun pitäisi Lukkoa vastaan (joka selvästi luistelussa meitä edellä) pitäisi ottaa riskejä, että päästään tasoihin. Paha on paikka, tarvittaisiin jotain täyskäännöstä seuraavaan erään.

Vitun pahalta näyttää, voi tulla todella rumat lukemat.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Sysimustat lauantait jatkuu. Tällä kaudella, kun olen ollut mökillä ja katsonut Tepsin pelejä niin en ole nähnyt ainoataan voittoa. Onneks en lähtenyt tonne 23 km päähän Äijänsuolle. No tuleehan sieltä illalla Putous, joka sekin on sysipaskaa, ettei sitä voi katsoa. Mutta kyllä se tämän näytöksen voittaa.
 

ZapBis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsukka, Junaittid
Mietin vaan tässä paria edellistä kautta ja sitä että edelleen ollaan tappelussa mukana nelospaikasta.
Tarvii olla aika helvetin mustavalkoiset lasit, jos uskoo Tepsin taistelevan nelossijasta. Siellä Kärpät ja Pelicans karkaavat jo, ja pian Liigan kuumin jengi (HIFK) tulee heittämällä ohi. Jos vertaa näitä sijoilla 4-9 olevia joukkueita ja missä kondiksessa monenkin joukkueen peli on niin TOP6-sijoitus olisi suoranainen ihme.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tarvii olla aika helvetin mustavalkoiset lasit, jos uskoo Tepsin taistelevan nelossijasta. Siellä Kärpät ja Pelicans karkaavat jo ja pian Liigan kuumin jengi (HIFK) tulee heittämällä ohi. Jos vertaa näitä sijoilla 4-9 olevia joukkueita ja missä kondiksessa monenkin joukkueen peli on niin TOP6-sijoitus olisi suoranainen ihme.
Katsellaan kuukauden päästä. Ei se hääviä ollut tasan vuosi sitten mutta lyhyt oli loma.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Naurattaahan se, että täällä itketään tylsästä pelitavasta ja kun pelin tempoa nostetaan ja oma verkko heiluu niin itketään lisää :D ei vittu.

Onhan tää nyt ihan paskaa, mutta pelataan nyt ensin loputkin erät.

Naurettavaa on tämä peli. Taululla 4-1 ensimmäisen erän jälkeen. Jippikaijeijei! Kyllä se Lukon verkko vielä heiluu tänään. Posin kautta!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös