Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 054
  • 14 817

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Semmonen 6vs5.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Vittu mitä paskaa
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Jaha sitten hyvänmielen jäähy Lukolle. :D
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Varmaan kaikkien aikojen hupaisin näkemäni "loppukiri" kuudella pelaajalla. Siellä TPS-pelaajat kilpaili kuka lahjoittaa sen maalin. Huhhuh. Eka erä oli hyvää ja sitten olikin ihan täyttä paskaa.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Sitten kun kaikki menee päin persettä, niin se todellakin menee päin persettä. Kivasti pomppi.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten helvetti voidaan pelata 6-4 noin huonosti. Ei päätä, ei häntää. Alin mies tuo kiekon, muut lähes seisovin jaloin ja syöttö suoraan vastustajalle. Käsittämättömän surkeaa.
No kiekon ylöstuonti on vaikeampaa kun omat miehet on kiekon ylöstuojan edessä. Monet hyökkäykset lukko torppasi juuri tuohon kun ne hyödynsi tuon TPS pelaajien hölmöilyn.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten helvetti voidaan pelata 6-4 noin huonosti. Ei päätä, ei häntää. Alin mies tuo kiekon, muut lähes seisovin jaloin ja syöttö suoraan vastustajalle. Käsittämättömän surkeaa.

Haiskaa pahalle. Aivan itku tulee.
Ilomäki veti syötön sokkona keskelle Lukon pelaajalle siinä 6-5 tilanteessa. Siitä purku ja sitten ei enää päästykään itse asiaan.
 

Siwawaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kärsitään surkeasta sentteriosastosta ihan mielettömästi. Hävitään jokaisessa pelissä aloitukset +/- 60 prosenttisesti. En muista yhdenkään joukkueen koskaan olleen Liigassa tai NHL:ssä näin huono aloituspisteellä.
Tässä on yksi suuri syy miks hyökkäyspeli sakkaa. Jos joudut joka vaihto ensimmäiset 20 sekkaa jahtaamaan kiekkoa niin on aika vaikea alkaa rakentaa hyvää hyökkäystä.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
En tiedä oliko taikalasit vai mikä, mutta näytti siltä että mini-Stouni uskalsi pakeista eniten antaa viivalta syvään painetta tänään, muut tosi arkoja. Kerran tuli pahasti lettiin liian rohkeasta ajosta.

Taitolaji, jonka oppii tekemällä. Tykkään asenteesta ja halusta lukea peliä. Kaipailen samaa asennetta muiltakin, mutta taitaa virheistä tulla sen verran penalttia pukkarissa ettei halukkaita enää löydy.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuinka kauan toi Skalicky nauttii valmennuksen luottoa?
Tuli seurattua kaverin otteita kentällä ja ilmeitä ku kamera kuvasi vaihtoaitiota ja kaverin ilme oli kaikkea muuta kuin sellainen et nauttii olostaan, hyvä fiilis jne.
On kentällä kuin vetelä joku kasa.
Tollasen turhakkeen olisi pitänyt jo aika päiviä sitten laittaa etsimään uusi joukkue itselleen.
Tälläisellä pelaamisella ei mitään jakoa kevään peleissä.
Pyöritään ja hyöritään kulmissa kun pitäisi ajaa maalille kiekollisena, mennä maskiin sinne ja viivalta toimittaa kiekkoa maalille ja ylipäätään pyrkiä sota-alueelle eli maalinteko sektorille josta enemmän vetoja maalia kohti. Mieluummin tosiaan pysytään poissa tuolta maalin edestä ja maalinteko sektorilta jottei tule iskuja ja näin mustelmia.
Kolmas vuosi jo nyt putkeen kun huomataan miten Kallion rakentamalla joukkueella ei pystytä haastamaan kärkijoukkueita niin et olisi saumat mestaruuteen.
Kahtena kautena kyllä oltu finaaleissa mutta hopea on hävitty mitali ja niiden joukkueiden materiaaleilla ei ollut mitään jakoa haastaa tulevia mestareita.
Tällä kaudella juhlavuotena on vielä heikompi tilanne jossa jäädään kauas edellisistäkin vuosista ja Tepsi joutunee jollei ihmeitä tapahdu niin säälien kautta katsomaan jatkuuko kausi edes vähän pidempään runkosarjan päätyttyä.
Mikäli Tepsi sijoittuisi runkosarjan jälkeen kuudenneksi tai pääsisi sääleistä jatkoon niin vastaan tulisi todennäköisesti joko Lukko, Ilves tai Tappara.
Tällöin on selvää ettei Tepsillä tällä nykyisellä materiaalilla ole mitään mahdollisuuksia voittaa näitä joukkueita neljästi play offs sarjassa paras seitsemästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös