Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 151
  • 14 817

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tuomisto on asetettu aivan liian isoihin saappaisiin. Ei vain ole rutiinia suorittaa illasta toiseen. Kyllä mä tolla tontilla vielä kuitenkin sen Lajusvillen olisin nähnyt suorittamassa, vaikka homma meni lekkeriksi hänelläkin välillä tämän tästä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Positiivista että nyt yv:n ansiosta vedot kohti maalia 2. erässä alkaa olla tasan. Toivottavasti eivät nyt vaivu taas apatiaan 5-5 pelissä.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Alkaako Jasulla ikä painaa? Viimepelissä kardenaalivirhe ja muutenkin mielestäni nuoli ollut alaspäin jo pidemmän aikaa.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Huomenna ei näyttäisi mitään isoa ryntäystä peliin olevan, mutta toivottavasti silti paikalla oleville ei ihan tämän tason paskaa esitetä. On kyllä surkea TPS tänään.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Joutunu kattelee puurolaadulla lähetystä kun discoveryn paska ei halua toimia tänään. Mitä tosta nyt edes saa selvää niin peli on kyllä yhtä paskaa kun tän 360p striimin laatu.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Joskus aikoinaan kun itse vielä pelasin muuta kuin ikämieskiekkoa, niin aina sanottiin pakille, että syötä mieluummin eteen kuin taakse. Silloin se liittyi siihen, ettei Scott Stevens tule ja irroita hyökkääjän päätä, mutta silti ihmettelen tätä TPS puolustajien intoa syöttää hyökkääjän kantapäihin.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Sport aivan eri moodissa kuin Kärppiä vastaan viime viikolla. Vaasalaiset keskittyy pelaamaan prosenteilla pelistä kaiken elämän pois ja tyytyy kytistelemään pinnoja.

Meidän kiekolliset ratkaisut träpin jälkeen on järjestäin melko heikkoja. Jopa ylivoimalla tilaan kierrättäminen tuntuu kaukaiselta ajatukselta, mieluummin pusketaan läpi tai kinnataan ahtaassa. Vähän nopeammin, vähän laadukkaammin, niin saisi happea.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tää kolmas erä on Tepsiltä aivan jäätävän huonoa. Taas tämä peruutteluvaihe jossa otetaan edestä ja takaa. Minkäänlaiseen kiekolliseen peliin oman alueen ulkopuolella ei kyetä.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Oli tulos tänään mikä vaan niin paskimpia pelejä pitkään aikaan, mitä joutunut Tepsiltä katsomaan. Hyi helvetti. Pelattu on tänään viitisen minuttia, loput menty sitten vitun löysästi ja peruutellen, vuorotellen.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Samaa mieltä. Vasta ensimmäinen ammattilaiskausi menossa. On jo nykyisellään Tepsin YV-pistepörssin kärjessä.
Taitaa olla tulokkaiden pistepörssissä melko korkealla, mutta aivan paska ja kamala pelaaja. Tuskin kehittyykään enää yhtään ja katsomossa tai seiskapakkina ainakin kehittyisi paremmin. Pitäis hankkia vaan jo tasonsaosoittaneita pelaajia neljä kertaa kalliimmalla, kunhan ne ei oo vaan rahastajia.
 

ZapBis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tepsukka, Junaittid
Voisko tän rantaruottalaisten Sportin heivata vittuun sarjasta? Aivan vitun oksettava joukkue joka ei yritä edes pelata jääkiekkoa. Saatana kun pistää vituttamaan.
 

Hokifani25

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Tepsin kiekollinen peli tasakentällisin on kyllä tällä kaudella aivan onnetonta kun Sportkin hallitsee kiekkoa ja pelin virtausta Tepsiä vastaan.

Juuso Pärssistä ei ole mitään saatu korvattua Tepsin ykkössentterinä ja kiekollinen pelin moottorina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös