Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 341
  • 14 817

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No ei nyt sentään. Kyllä TPS itse halusi 3 erän pelillään ratkaista tämän näin. Tappara halusi enemmän voittoa kun TPS .
Vain tuota viimeistä vihellystä tarkoitin. Mutta jännä ettei Tapparalle löytynyt jäähyä jo toisessa pelissä putkeen. Aika paljon meni estämistä ja kiinnipitoa läpi. Mutta ehkä linja oli molemmille sama.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Ei voi mitään, olisi pitäny tehdä siitä Intosen/Kivihalmeen paikasta, 2+2 aivan vitsi tuosta, mutta eipä se nyt ratkaissut peliä. Se kiinnosta enemmän, että tuliko se tosiaan vasta sitten kun Tapola aloitti itkuvirtensä.

Tää peli kyllä osoittu sen, että tällä hetkellä ei riitä paras seitsemästä sarjaan Tapparaa vastaan. Paljon jää keväälle petrattavaa edelleen.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Sitten tuomarit ottaa vähän roolia. Kaksi lauantaita putkeen ollut kyllä kunnon kotituomarit. Ehkä ensi viikolla sitten meilläkin?
Näin ihan muiden joukkueiden kannattajana kun katsoin Tappara vs. TPS matsin lopun, niin aivan naurettavan helppo jäähy Tanuksen täydellisestä filmistä. Tanus filmaa aina kaikista mahdollista paikoista ja kaveria pitäisi taklata läpi pelin lujaa niin avojäällä kuin laidoissa. Kenties Liigan ärsyttävin /oksettavin filmikaatuilija. Muistakaa kun Tappara tulee seuraavan kerran Turkuun.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ei ratkaissut peliä mutta mistä ihmeestä se toinen kakkonen tuli Rafkinille? Ja näytti että oli Tanukselta melkoinen sukelluskin vielä.
Ei ja ei se toinen kakkonen tuota ratkaissut, tuli jo heti ekalla maali.
Uhrautuvaista puolustamista aivan ylivertaista vastustajaa vastaan. Ei tuota esitystä hävetä tarvi vaikka vituttaakin.
 

Ratapiha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuomarit otti isoa roolia lopussa, Rafkinin jäähy lopussa ratkaisi pelin. Tapola vielä varmisti tuplajäähyn.
Tps oli kyllä kolmannen erän aivan ottavana puolena näin ei kyllä matseja voiteta.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Siis nyt on kyllä pakko omalta osaltanikin kyseenalaistaa Josén peluutusta.. Pyne & Skaldo hyökkääjistä 2. ja 3. korkeimmat peliajat!

Jotain rajaa pään seinään hakkaamisella! Selkeää huilia nuo tarvitsevat, suorastaan huutavat. Seuraavaan matsiin Inen laidoille jotkut nelikosta Haapanen, Koskinen, Marjala ja Hakala. Kokonaan sivuun 2-3 pelin ajaksi nämä em. tähtihyökkääjät!
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Todella harmittava tappio, mutta kertoo kyllä sen missä mennään. Ollaan juuri sen verran perässä kuin viime keväälläkin oltiin. Pystytään vääntämään todella tasaisesti ja ei Tappara saa juuri paikkoja. Mutta kun saavat hyökkäyksestä sen viimeisen vaihteen päälle, joudutaan täysin puolustuskannalle. Tämän jälkeen on usein ajan kysymys koska peli kääntyy, jos ollaan johdossa. Tai koska menevät johtoon, jos ollaan tasoissa.

Ei tämä peli ollut millään tavalla housuun paskomista. Todella loistavaa taistelua. Valitettavasti vain oma hyökkääminen tulisi saada tuossa paineessa jotenkin käytiin, muuten ei hyvä heilu. Kun joudutaan vaan purkamaan ja saadaan uudet miehet ottamaan seuraava hyökkäys vastaan, ei momentumia pystytä kääntämään. Lopulta ero ei ole kovin suuri, mutta varsinkin aloitukset tulisi saada paremmin kotiin.

Tilanne on sama kuin viimeksi, puolustus riittää, mutta hyökkäys jää vajaaksi. Uskon kuitenkin, että tänä vuonna tuossa rosterissa on potentiaalia enemmän.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt kun miettii useamman pelin otannalla, niin Tepsillä on todella suuria haasteita pelata omaa peliä johtoasemassa. Passivoidutaan ja annetaan vastustajalle turhan helposti pelin hallinta vaikka oltaisiin oltu kiekollisesti hallitsevia tai tasaväkisiä pelin alkupuoli.

Tappara - pelissä esimerkiksi kaksi erää suht tasapäistä pelaamista. Kolmannessa annettiin kaikki ohjakset Tapparalle ja tuijotettiin mitä kaveri tekee. Jos muu ei auta, aikalisä herättelyyn.

Tuo on yksi asia joka valmennuksen tulee korjata.

Toinen on sitten roolitus:
- Kivihalme Tuomisto ei toimi pakkiparina.
- Skalicky-Pyyhtiä ei toimi laitureina samassa ketjussa (ok, Skalicky ei välttämättä toimi missään ketjussa, pelaa kokonaisvaltaisesti niin laiskasti ihan yksilönäkin).
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Näytti viime vuoden finaaleilta ja tällaista se tulisi olemaan kevään peleissäkin, mikäli Tappara tulisi vastaan. Eli mikäli johtoon jollain huitaisulla päästään, niin sen jälkeen alkaa tiimalasissa aika juosta milloin vastustaja koventaa hyökkäystempoa ja siihen ei nimenomaan hyökkäyksemme kädet riitä vastaamaan eikä saada mitään kiekonhallintaa, vaan aivan pesukoneessa ollaan kilpparia ja toivotaan että milloin kukakin veskarimme on Hasek.

Tällä samalla kupletin juonella pelattiin jo 2009 pleijarikevättä ja silloin Salak repi ja raastoi maalilla, mutta harvoin nämä enää riittää mihinkään. Nimenomaan 2010 mestaruuskeväässä ja osin Raipenkin kaudessa oli tyypillistä, että meillä piti pannu pitää kiekkoa mankelissakin, mutta oli toki niitä metsureitakin tarvittava määrä.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt kun katsellut näitä pelejä niin useammassa pelissä kaava ollut sama. TPS tulee helvetin hyvin ekaan erään ja toisessakin on näkynyt hyvää pelaamista, mutta viimeistään kolmannessa erässä kyykätty ja tyydytty vain kilpikonnaan. Koittanut kovin miettiä mistä tämä johtuu ja se yltiöpositiivari alkanut miettimään voisiko taustalla olla myös kova treeni ja yksinkertaisesti tällä hetkellä ei kunto kestä täyttä 60min. Tätä tukisi viime vuoden samanlainen kyykkääminen samoihin aikoihin.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Lueskelin sun aiempia viestejä ja Tapparan kannattajaksi olet yllättävän paljon kommentoinut kaikkealle muualle kuin Tapparan ketjuihin.

Jos Tappara on sun joukkue, niin ehkä olisi fiksumpaa keskittyä teidän omaan tekemiseen ja nauttia siitä miten hyvin teillä nyt menee (Tapparankin historiaa peilaten tuo ei jatku ikuisesti) . Tai ainakin nuo paskat onelinerit muihin ketjuihin kannattaa lopettaa, ei tuo mitään arvoa ja antaa sinusta hömelön kuvan.

Jokainen TPS kannattaja varmasti tiesi ottelun lopputuloksen ilman erillistä ilmoitusta asiasta.

Ja tähän liittyen koska olen vittumainen pikkunatsi: jos modet eivät anna bannia tästä sinun turhanpäiväisestä tarkoituksellisesta trollailusta, jokaisen pelin jälkeen, jonka Tappara häviää, tulen lähettämään sinulle infoviestin siitä että hävisitte. Mitä tärkeämpi peli, sitä enemmän korostan tapahtumaa.

Edit: ping @Moderaattorit jos tämä sallitaan nykyisenä linjana, oletan että itsekkin voin käydä Tapparan alueella kirjoittamassa 'voitto' kun Tappara häviää.

P. S. Tampere on kylä.
 
Viimeksi muokattu:

SirBallWax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ruben on saanut aika paljon pyyhkeitä, mutta mun mielestä pelannut nyt kaksi matsia tarkemmin. Oonkohan katsonut ihan väärin?
Omaan silmään taas Pulli on tehnyt kehnoja ratkaisuja enemmän.
Kivihalmeeseen ja Tuomistoon ei nyt tässä viestissä mennä.

Pyyhtiällä iso apina selässä. Sen näkee ilmeistä pelin aikana. Ajaako se pelaamaan liikaa yksin, koska hakee väkisin niitä onnistumisia jotta saisi itsensä pelaamaan omalla tasollaan. Siinä sitten kuihtuu koko ketjun touhu kasaan samalla.

Vaikka meno onkin mallia vuoristorata, niin mulla on sellanen fiilis että edessä on pitkä kevät.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Ilomäki ja nelonen olivat eilen erinomaisia. Hyvä peli kaikenkaikkiaan. Meillä oli paikat ratkaista jo varsinaisella.

Kauneusvirheenä molemmat maalit lapioitiin metristä sisään. Kiekollisten ratkaisujen laatu heikkeni loppua kohdin omissa paineen alla. Kovuutta ja jämeryyttä pitää vielä pikkasen reenata.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Tarkastelin vähän viimeisten 5 pelin tehojen jakautumista. Ollaan tehty siis 14 maalia.

Yllättävän tasaisesti pisteet ovat jakautuneet. En nyt siis huomioi yhden maalin tai syötön saajia.. Haapanen, Dal Colle, Kossu ja Ilomäki ovat selvästi olleet onnistujia pisteiden muodossa. Toki Munkki onnistui Jukurit pelissä 2 maalin verran, juniorilta aikamoinen esimarssi, kun sai vastuuta. Korpikoski tehnyt vain 1 maalin, vaikka muuten ollut parhaimpia hyökkääjiä viimepeleissä. Toki tämä maali oli HIFK pelin tärkeä taistelumaali, näitä lisää.
Pakistosta on kyllä tullut viimeaikoina hyvää taustatukea pisteiden muodossa. Tuomisto 0+3, Kivihalme 1+2, Arell 0+2 ja Anttalainen 1+1.

Haapanen 0+3
Pyyhtiä 0+2
Tammela 0+2
Arell 0+2
Kossu 3+3
Dal Colle 1+3
Tuomisto 0+3
Kivihalme 1+2
Munkki 2+1
Ilomäki 0+3
Anttalainen 1+1
 
Viimeksi muokattu:

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jännä et noi sylkykupit; Kossu, Dal Colle, Tuomisto ja Ilomäki painaa kärjessä

Noh, eipä noissa haukkumisissa juuri järkeä ole muutenkaan.

On muuten aika vähän tullut kehuja Kari ”joka yksinään vastaa Tepsin ylivoimasta” Kaltolle, nyt kun YV toimii ja jätkät pistää roppaa likoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös