Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 710 823
  • 14 817

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos tullut annettua kuraa Tepsin pakistolle niin ei kyllä kissojen pakkikaan tuota mitenkään hyvin pelannut.

Positiivista että syöttäjänä Pyyhtiä joka kyllä petasi tilanteen helvetin hienosti.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei tästä voitosta voi hattuja ilmaan heitellä, sillä alivoimamaalit ovat aina noloja löysäilyjä tai vähintään henkistä laiskuutta, mutta kotibaarissa IFK nurin perjantaina saa silti hymyn virkettä esiin. Tämä oli henkisesti yhtä iso voitto kuin pisteiden osalta. Ihmeen paljon muuten Dal Colleon saanut täällä lokaa niskaan, kun ketjuja pläräilee. Hidas, mutta kankea joo ja polvet koukussa, mutta harvoin tuolla pelisilmällä varustettua pelaajaa tänne on saatu viime vuosina. Ketä viimeksi? Iskha ja taikuri Filppula? Vituttaa saa, mutta joku raja tervalle ja höyhenille.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Intosen maali nosti kyllä tunnelman kattoon ja leisö sai ottelulle arvoisensa lopun. Hieno meininki, oli aaltoa, oli Aarne Kärpänen ja Dal Colle pisti kiekon vastustajan reppuun. Kannatti lähteä!

Pelasko Haapanen vielä lopuksi? Oli aika ikävän näköinen tilanne ainakin kannattajakatsomoihin, kun kesti hetken nousta ylös.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Ennen peliä hyökkäys ketjuista no1 oli minulle se huonoin koostumus. Ja aika näkymättömiä oli ennen voittomaalia. Väisänen vois hyvin olla 3.kentässä mutta DV ei voi laittaa 4seen. Väisänen toimii vahvistuksena molemmissa.

Aikamoinen köyhänmiehen vuoristorata oli tämä peli. 2-2 av maali oli sen ilmentymä.

Enkä jaksa innostua DalVilleWallen maalistakaan. Ei lähde tolla kokemuksella namupassilla OT laukausta. Eikä tod näyttänyt siltä että haltuunotolla oli joku mv harhautus kyseessä.
Mut oli pelissä posiakin paljon. Korppari on mua ilahduttanut pitkään, Pyyhtiän namupassi pitäen syöttöä piilossa hienosti (nykykiekossa on nähny niin nahilassa kuin liigassa että 2-1 yv hyökkäyksissä kiekollinen on alkanut laukomaan enemmän). Siitä tullut melkein vakio. Ja sit usein näkee ku väärät jäbät läpi, niin syöttäjä näyttää syötön sekunteja ennen passia. Rafkin oli minust tänään parempi, ja lopun huumori puri minuun. Kaikenkaikkiaan muutenkin kurinpito oli oikein, ja saattoi antaa pojoja valmennukselle jätkien silmissä. Paikoin tps antoi sopivan kovaa fyysisyyttä Hifkille. Kivihalme oli tänään yössä.

Kaikenkaikkiaan uskon 7300 katsojan plus yhden kärpäsen poistuneen ihan hyvillä mielin illan pelistä. 3p oli taas otettavissa mutta JA. voitto saattaa tuoda joukkueelle enemmän henkistä kanttia.

Edelleen se ehjä 60 min on kaukana mutta tänään Hifkiä vastaan tämä riitti. Montaa muuta vastaan ei riitä.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Olipahan kyllä hieno matsi. Hallilla katsottuna eka erä oli aivan _vitun_ tylsä, mutta toisessa kyllä riitti viihdettä. IFK:n maalit oli vähän sellaisia, että vaikka Kivihalmetta voikin toisesta syyttää, niin en kyllä lähde syyttämään ketään. IFK:lla ei ollut tänään oikeasti yhtään hyvää maalipaikkaa.

Aivan saatanan hienoa, et joukkue pisti "Mr. Märät" huudattamaan fanikatsomoa. Kertoo ainakin siitä, että joukkueen sisäisesti tämä on käsitelty ja haettiin vielä viimeiset huumorit siitä. Me ei pärjätä materiaalissa, joten meidän on pakko pärjätä joukkueena ja joukkuehengessä - en seurannut juuri muita, mutta ainakin muuan "DallaValle" tuuppi Tammelaa tuohon huudatukseen mukaan - väitän, että ns. "tusinaulkkari" ei olisi näin tehnyt.

Josko nämäkin vaikeudet, joita on viime aikoina kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella ollut, sulattaisivat kollektiivia entisestään pelaamaan toisilleen. Väitän edelleen, että kyllähän meillä on sellainen joukkue, jota vastaan kellään ei ole keväällä kiva pelata vastaan. Etenkin, jos Turkuhalli herää samalla tapaa kuin tänään ja viime keväänä.

Kiitos!
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Jotenkin en ollut huomannut että HIFK on tosiaan kolmanneksi viimeisenä. Kesken pelin tuntui jaot melko epäreiluilta, kun kuunteli HIFK:n pelaajien nimiä, kun kiekko meni lapaan. Palola, Koivistoinen, Paajanen, Nättinen, Pakarinen, Vesalainen, Tallberg, Hirvonen ja Jääskä

Miten liigassa edes voi olla noin nimekäs joukkue. Edellä mainitusta jokainen olisi TPS ykköskorin pelaaja. Olikohan vielä HIFK:lla poppareilla pelaajia ja lisää ilmeisesti taas hankivat.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Hifkillä on vissiin muutama peli vähemmän pelattuna, eli parilla voitolla nousee reippasti sääleihin.

Peli näytti huomattavasti paremmalta B3-katsomoon, kuin mitä telkkarista. En ollut edes huomannut, että Hifkillä oli 2-1:n ja yksi läpiajo kolmanteen erään. Ehkä sydämmelle parempi, ettei näkö riitä sinne asti :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös