Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 713
  • 14 817

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Ei meille tosiaan taida 3 riittää eteen. Jotenkin rupeaa vituttamaan tämä ainainen valitus samasta asiasta, mutta MIKSI PITÄÄ PERUUTELLA JA KERJÄTÄ SITÄ TASOITUSTA AINA KOKO VIIMEINEN ERÄ? On jumalauta ihme jos tänään täysi pistepotti tulee, senverran on suoli pitkällä taas vedetty hyvänolontunteessa jälkimmäinen puolikas peliä.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mikä vittu näille on nyt tullut, aiemmin pystyttiin pitämään melkeinpä pelissä kuin pelissä yhden maalin johto, nyt on vaikeuksia kolmekin maalin johdon kanssa.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
:D:::D
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Käsittämöntä ettei Tepsi pysty pelaamaan ehjää 60 minuuttista.
Selvässä johtoasemassa ruvetaan puolitoista erää turvaamaan johtoa vetäytymällä ja ruiskimalla kiekkoa omista pois ja miten on käynytkään liian monta kertaa tällä kaudella ja viime pelissä Porissa sulaminen johdettua ensin 0-3 ja nyt Tepsi johti samoin lukemin ja peli tätä kirjoittaessa nyt taas 3-3.
Herätys valmennus!!!!!
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Mun mielestä nyt on valmennuksen näytön paikka. Viimeksi Porissa juostiin kuin munattomat peurat vika erä, mutta jos nyt tuota ei haluta uusia, niin kentällä pitää olla metsurin otteet eikä hyppiä kuin peura ajovaloissa.

Mitään ei siis opittu.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tuomistolla aloituksen jälkeen purkupaikka, mutta yllättäen jäi viivalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös