Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 547
  • 14 817

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieno lahja joukkueelta Jortsulle.

'moi Hannu, se on törtterström tässä Tepsin toimistolta moi! Mitäs sanoisit jos lennätetään sut firman piikkiin sun juhlapeliin, vedetään viiriä kattoon ja aitiota Hantan ja Stounin kanssa ja vähän kato sit märrrrkää siihen mukaan, hehehe tietksää.. Ja sit aftereille ytimeen ja yö sit Radissonin hotellin sviitissä. Kato se on ässät joka on vastassa ja me ollaan viidentenä ppg laskelmissa, ihan täyttä tykitystä kato koko matsi! Lauantai-peli vielä niin yleisö on ihan pähkinöinä ja tunnelma aivan sanoinkuvaamaton.'
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Luulisi että viimeistään ilman maalivahtia tulisi tasoitus. Sehän on sitten niinkuin ylivoimalla pelaisi.
Eikuniinjoo.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Ei, mutta itse ihmettelen kovasti, miten vitussa meidän puolustava puolustaja hakeutuu parhaan sektorin maalintekopaikoille paremmin kuin hyökkäyksen "maaliruiskut".

Ehkä voitais seuraavaan peliin kokeilla hyökkäysketjua Tuomisto-Kivihalme-Pulli. Saattais tulla maaleja myös hyökkääjille.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Nyt sitten Kari Kalto ja total sexy hockey.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Urama ja Kallio ovat järkyttävän rosterin täksi kaudeksi kyhänneet. Ei edes ammattivalmentaja saa siihen mitään järkevää pelishabloonaa ajettua sisään. Kohta on oelattu jo puolet sarjasta, mutta TPS pellailee edelleen kuin oltaisiin Pitsiturnauksessa.
Häh? Tätä samaa tsapluunaa Jussi on työntänyt kohta kaksi vuotta piippuun. Erona, että änäritason omia junnuja ei joka kaudeksi riitä laittamaan lättyä pussiin.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Rafkin päätti antaa tuomarille mahdollisuuden päättää saadaanko sittenkään ylivoimaa. Ei se järkevin taklaus tällaiseen kohtaan
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Rafkin, ainoa puolustaja joka ei ole maalin maalia tällä kaudella tehnyt on se pakki joka lopun 6vs.4 tilanteessa on kentällä, ei hyvää päivää. Ei siinä, ei yksikään noista hyökkääjistä myöskään tällä hetkellä maalia osaa tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös