Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 722 189
  • 14 817

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei pahalla naisjääkiekkoa kohtaan, mutta tää Liiga muistuttaa sitä nykyisellään hyvin paljon. Jatkuvaa koukkimista ja hakkaamista, mitään ei vihelletä. Vie vauhdin ja ilon pelistä.

Taklaamisen taito on myös häviämässä. Kukaan niitä ei oikeaoppisesti enää osaa antaa saati ottaa vastaan. Vanhan ajan perstaklauksetkin ovat nykyään jotain leikkauksia ja heti eduskunnan käsittelyssä kunnon ulinan kera. Sen sijaan kaikki törkytaklaukset ja muut ääri-ilmiöt kyllä ovat kasvussa. Se on sitä ”kovuutta”.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hävetkää TPS!!!
Olisi luullut joukkueen ilmeen olevan eilisen taaperruksen jälkeen sekä Jortikan kunniaksi ihan toisenlaiset. Kaksi kotiottelua putkeen joukkuetta ei näytä kiinnostavan pelaaminen lainkaan.
Tepsin pelaamisen taso on kertakaikkisen sitä itseänsä.
Kuinka kauan toi Skalicky saa tuota rusetti luistelua harrastaa ennenkuin poppariosasto kutsuu tai mieluiten siirto johonkin toiseen joukkueeseen. Sama koskee myöskin Ilomäkeä ja kaikkia muitakin hyökkääjiä poislukien Haapanen ja nyt loukkaantuneena oleva Jasu.
Puolustajista Rafkinin voisi lähettää Suomisarjaan höntsäilemään sillä senverran löysästi ja ylimielisesti kaveri jäällä esiintyy. Kyseinen taso ei vaan pitäisi riittää joukkueeseen jonka tavoitteena on taistella mestaruudesta.
TPS on tällä kaudella väritön, mauton ja haluton joukkue.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Urama ja Kallio ovat järkyttävän rosterin täksi kaudeksi kyhänneet. Ei edes ammattivalmentaja saa siihen mitään järkevää pelishabloonaa ajettua sisään. Kohta on oelattu jo puolet sarjasta, mutta TPS pellailee edelleen kuin oltaisiin Pitsiturnauksessa.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Kaksi peliä putkeen umpisurkeaa. Ryhtiliike kesti siis sen 3 peliä, kuinka monta paskaa peliä vielä ennen kuin Ahokas taas muistuttaa työnteosta, että pelataan taas muutama hyvä peli ennen kuin löysäily jatkuu?
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Kolmanteen pitää tulla muutosta. Vittulan väki jos askiin marssii samat vitjat ja sama hööki.

Jortsu haastiksessa ihan ytimessä: ”Ei vaan voi olla niin, että pelin jälkeen todetaan, että tänään ei vaan kulkenut.” Valmentajan vastuuna on reagoida. Jussi, se olet sinä.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Millä perkeleellä tuo Rech on saanut joskus tehtyä maalin tässä liigassa?
Se oli alkukautta, kun hankinnat pelasi omilla vaistoillaan. Ei "rykmentinkomentajan" määräämällä tavalla. Rech teki maalit maalilla norkoilun jälkeen. Onko joku nähnyt Rechiä maalilla viimeisiin kuukausiin? Minä en ole.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Millä perkeleellä tuo Rech on saanut joskus tehtyä maalin tässä liigassa?

Alku kaudesta kaikilla peli vähän hakemista, eikä vastustajat pelanneet vielä niin tiiviisti ukkoa pois vaan harjoiteltiin juttuja. Nyt kun vastustaja jopa vähän yrittää silloin tällöin häiritä meidän maalintekoa niin ei nää sankarit silloin nouse esiin. Varmaan saattaa vielä maalin laittaa, tod näk joku tilanne missä unohtanut itsensä jonnekkin haahuilemaan.

Sanoin kauden alussa ja sanon edelleen, liian pelinopea sarja tällekkin kaverille.
 

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Ilman sen enempää negatiivisyyttä tää vaikuttaa taas 0-4 peliltä KalPa-painin tapaan. Aikaa on tulla tasoihin ja ohi, mutta se ei nyt vaan tällä pelillä tule tapahtumaan.
Olin väärässä! En voinut tietää sitä, kun sellaisesta mulla ei ole kokemusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös